mammiecare.com

11 reviews in totaal   11 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Reviewsmammiecare.com

Mooie kwaliteit voor weinig

Inmiddels hebben we de babyfoon voor beide kids in gebruik. Ik gebruik de kolven én de thermoGO fles voor de voedingen, ideaal! Echt een mooi merk voor een goede prijs!

Antwoord van mammiecare.com

Beste, Bedankt voor jouw mooie review! We wensen je nog veel plezier met onze babyfoon! Liefs, Team Mammie❤️

Losse onderdelen ook graag in winkel

Jammer dat je losse onderdelen (vooral ventieltje) niet in de winkel kan kopen waar je de kolf hebt gekocht. Zo zonde om verzendkosten van 5€ te betalen voor zo iets klein. Wat wel heel goed was, is dat jullie de bestelling onmiddellijk hebben opgestuurd. Ik had het snel in huis. En mijn hoeveelheid moedermelk was wel ineens verdubbeld met de nieuw ventieltjes.

Antwoord van mammiecare.com

Beste, Bedankt voor jouw mooie review! We wensen je nog veel plezier met ons product! Liefs, Team Mammie❤️

Top product en zeer vriendelijke dienst na verkoop

Snelle verzending, vriendelijke en correcte dienst na verkoop.

Prima

Werkt snel. Accu gaat niet lang mee zoals vermeld staat. Je moet snel opladen.

Perfect

Prachtig ding doet ze werk hoe die hoort!!

Bevalt goed

Heel goed

Antwoord van mammiecare.com

Beste, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons product. We wensen je nog veel plezier met ons product! Liefs, Team Mammie❤️

Antwoord van mammiecare.com

Hoi Charissa, Bedankt voor het delen van je review en wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met je bestelling. Echter hebben we je klacht ontvangen en deze ook voor je behandelt door een nieuw product naar je op te sturen onder de garantievoorwaarden. Deze is voor nu ook afgeleverd. Zou je opnieuw met ons contact willen opnemen via hello@mammiecare.com om samen deze beoordeling verder op te lossen? Met vriendelijke groet, Team Mammie