terugdealz.nl

72 reviews in totaal

72 reviews since 27 feb 2026

Trusted Shops Keurmerk
ongeldig

terugdealz.nl is niet gecertificeerd door Trusted Shops.

Kopersbescherming niet beschikbaar

Meer lezen over het Trusted Shops Keurmerk

Klanten zijn positief over de snelheid en betrouwbaarheid van de levering, wanneer deze goed verloopt. De prijsstelling wordt vaak als scherp en aantrekkelijk ervaren. Ook wordt de klantenservice gewaardeerd wanneer er snel en oplossingsgericht wordt gehandeld. Daarnaast zijn klanten tevreden als producten in goede staat aankomen en wanneer problemen snel worden opgelost. Tegelijkertijd zijn er klachten over uitblijvende of afwezige reacties van de klantenservice. Verkeerde of incomplete leveringen komen geregeld voor en leiden tot ontevredenheid. Ook wordt genoemd dat producten soms beschadigd aankomen en dat de afhandeling van problemen niet altijd naar wens verloopt.

Reviewsterugdealz.nl

prima levering een dag later
A B
A B.
Geen reactie op retourzend emails. Daarna gebeld. Een zekere "Mike" nam 06nr op. Zei geen emails te zien van mij. Nogmaals gestuurd maar nog steeds geen antwoord. Wel cashen en retourbeleid vermelden maar dan niet reageren als er een retour is. Stel je voor dat je geld terug moet betalen. Eens maar nooit meer naar Terugdealz.
Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen en ik heb geen idee of ik die überhaupt wel zal ontvangen.
Pakket lag vrijwel uitelkaar en van de 2 producten miste er een. Op mijn reactie van incomplete levering geen reactie ontvangen tot op heden
Heb mijn bestelling nooit ontvangen
Storing na storing, nu in afbsl
Dat je het toch kan gebruiken alleen de doos was eigenlijk niks meer maar wat er in zat kon nog gewoon goed gebruiken niks kapot en een mooie prijs
A K
Anja K.
alles was in orde
De wok was fine, maar verpakking( het plakband aan de wok) is niet af te krijgen ! Jammer, het was aan cadeau 😱😱
hocker besteld en tafel ontvangen...
De smoby picknick tafel is erg beschadigd, terwijl er bij staat alleen uit de verpakking geweest en krijg geen reactie terug van hun

Goede afhandeling probleem

Helaas was het product niet in compleet. Afhandeling van dit probleem verliep heel goed en netjes.
De rekenmachine heeft geen oplader😞 en ziet echt niet als nieuwe, maar meer als tweedehands.

Terugdealz.nl is een webshop waar A-merk producten een tweede leven krijgen. Wij verkopen retourgoederen met kortingen tot wel 70% onder de winkelprijs. Zo bespaar je flink op je portemonnee én draag...