Klanten zijn zeer te spreken over de vriendelijkheid, behulpzaamheid en warme benadering van het personeel. De service wordt ervaren als snel, correct en prettig, waarbij medewerkers extra moeite doen voor de klant. Klanten waarderen het deskundige en persoonlijke advies, evenals het meedenken bij het vinden van passende producten of oplossingen. De snelheid van de hulp en afhandeling wordt ook als positief genoemd. Er zijn enkele opmerkingen van klanten over een gebrek aan kennis bij het personeel.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Zutphen
Prima geholpen in de winkel.
Super lieve medewerkers en leuk sieraden goede prijs
Goed geslaagd voor een mooi cadeau voor mijn 15 jarige zoon. Een prachtige goldplated ketting heeft hij van mij gekregen verpakt in een mooi doosje.
De dame die mij hielp was erg vriendelijk en attendeerde mij op het membership waardoor ik nog een leuke korting kreeg.
Ik kom zeker terug, heb nog veel meer moois gezien, soms moet je jezelf ook verrassen met een cadeautje toch!?
Oorbellen schieten
Vanochtend besloten om een 3e gaatje te laten schieten, met goede moed richting de Lucardi.
Zonder afspraak, zoals aangegeven op de site. Er staat echter niet bij, dat je pas vanaf 13:00u gaatjes kan laten schieten.
Dus, vanmiddag terug gegaan en de oorbellen zitten er prima in.
Zeer goede ervaring
Al enige tijd was ik op zoek naar specifieke oorbellen. Nu zag ik ze in de vitrine bij Lucardi. De verkoopster was zo vriendelijk om ze eruit te halen zodat ik ze van dichtbij kon bekijken en niet alleen in de vitrine. Dit was heel prettig. Dit was erg klantvriendelijk en de oorbellen waren niet eens duur ook.
Goede service, personeel stond snel klaar om ons te helpen. Vriendelijk personeel die ons wees op member worden en de voordelen hier van. Overzichtelijke winkel.
Hi Leonie,
Heel erg bedankt voor je feedback. De winkel geven wij een pluim van jou! 💜
Bijzonder vriendelijk en attent. Niet te beroerd om een extra stapje te doen, ook niet voor een kleine aankoop.
Vriendelijk en hulpzaam personeel!
Ik kwam er binnnen en de mensen die in de winkel standing vroegen meteen of ze me konden helpen. En ze hebben met goed geholpen
Winkelen met aandacht en plezier
Heel prettig geholpen. De dame nam alle tijd om mij diverse ringen te laten passen. Ik ben nogal een twijfelkont, dus ik vond dit heel erg prettig. Daarnaast gaf ze goed advies over het materiaal en de maat. Uiteindelijk geslaagd met twee prachtige nieuwe ringen.
Heel vriendelijk geholpen met het uitzoeken van een ringetje voor onze kleindochter van bijna 3
Ze is heel verlegen maar de dame was geduldig en we zijn met een heel blij meisje de deur uit gegaan met haar eerste ring
Weinig personeel, stonden met 3 personen te wachten. 1 verkoopster in de winkel op zaterdagmiddag. Overigens bleef de verkoopster vriendelijk en pakte alles netjes in.
Antwoord van Lucardi Juwelier Zutphen
Bedankt voor het onder de aandacht brengen. Wij gaan hiermee aan de slag en hopen je toch weer snel te mogen ontvangen!
Heel vriendelijke medewerkster en erg behulpzaam
We hebben prachtige oorstekers gekocht voor onze kleindochter
Hi Elly,
Super dat je ervaring met onze medewerkers zo positief was! 💜
Vriendelijk geholpen, geattendeerd op het lid worden zodat ik direct 30% korting zou krijgen.
Ik mocht meerdere oorbellen van dichtbij bekijken en vasthouden. Ik werd snel geholpen.
Mooie winkel en fijn en vriendelijk geholpen.
Vriendelijk personeel! Wat ik als tip kan geven is: wanneer iemand oorbellen koopt en dus aangeeft dat de gaatjes van de Kids behoorlijk ontstoken zijn dan de ontsmettings-spray aanprijzen. Voor beide partijen goed. 😉
Midden in een verhuizing en alles ingepakt.
Midden in een verhuizing en alle dozen ingepakt onverwachts een feestje.
Leuke jurk en de verkoopster dacht mee voor een prachtig setje sieraden.
Helemaal compleet, ketting,armband oorbellen en ring.
Ga zeker veel dragen en ben er blij mee.
Schietoorbellen gezet
Schietoorbellen uitgezocht, alles verliep snel en netjes. Stipjes waren recht gezet, na dubbel gechecked te hebben heeft de werkster de oorbellen goed en recht gezet.