Tacklexl.nl- Logo - Reviews

978 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden18.128 reviews in totaal

Tacklexl.nl- Logo - Reviews

Tacklexl.nl

978 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden18.128 reviews in totaal

De reviews voor Tacklexl.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg positief over de snelle levering van bestellingen, de vriendelijke en oplossingsgerichte service, en de goede tot topkwaliteit van de producten. Ook worden de scherpe prijzen en het ruime, gevarieerde assortiment gewaardeerd. Daarnaast zijn klanten over het algemeen tevreden over de nette en goede verpakking. Enkele klanten noemen soms vertragingen of onduidelijkheden bij de levering. Er zijn daarnaast suggesties voor verbetering van de verpakking.

Reviews voor tacklexl.nl

Snelle en correcte bezorging van een hengel waar ik hoge verwachtingen van heb.
Top. Kwaliteit aan een top prijs
XX
X X.
Sneller leveren
Ik bestel hier al jarén heb onderhand aandelen 😄 De bestelling werd snel verzonden en ik heb het netjes binnen gekregen. Ik ben weer super te vreden.
RM
Redgy M.
Het beschadigd pakje werd na vermelding met foto. Terug genomen en geld werd gesrort volgens afspraak.
Producten van goede kwaliteit en goed verpakt. Alleen de verzending vindt ik van mindere kwaliteit. Laaste x dat ik bij jullie wat bestelde duurde verzending te lang. De keren daarvoor ging verzending prima ,zoals afgesproken tijd.
Het duurde wel langer dan gezegd maar ze hebben mij top geholpen
Netjes op tijd geleverd.
Over het algemeen is het een prettige zaak om mee te werken. Soms gaat er wel eens iets fout maar dat kan overal gebeuren. Wat ik wel een minpunt vind is dat veel artikelen lang niet te krijgen zijn of helemaal niet mee te krijgen zijn. Een betere voorraadbeheer zou wenselijk zijn.
mooie acties en supersnelle verzending.
Snelle levering goed verpakt
Vlotte service 👍
Zeer ruim en uitgebreid assortiment voor een zeer scherpe prijs, website is mooi overzichtelijk, en de levering is super snel.