Tacklexl.nl- Logo - Reviews

974 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden18.128 reviews in totaal

Tacklexl.nl- Logo - Reviews

Tacklexl.nl

974 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden18.128 reviews in totaal

De reviews voor Tacklexl.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg positief over de snelle levering van bestellingen, de vriendelijke en oplossingsgerichte service, en de goede tot topkwaliteit van de producten. Ook worden de scherpe prijzen en het ruime, gevarieerde assortiment gewaardeerd. Daarnaast zijn klanten over het algemeen tevreden over de nette en goede verpakking. Enkele klanten noemen soms vertragingen of onduidelijkheden bij de levering. Er zijn daarnaast suggesties voor verbetering van de verpakking.

Reviews voor tacklexl.nl

WW
W.D. W.
Bestellingen zeer snel bezorgd. En hele goede prijzen.
Snel en precies wat ik zocht 👍
Snelheid van de bezorging is gewoon top
Snelle service en een goed produkt
Had een werphengel gekocht geschikt voor het vissen op zeeforel, na 1 dag vissen brak de hengel doormidden, contact opgenomen met Stephan en kreeg gelijk een andere hengel top service met vr grt. Henk
De bestelling (vishengel en de set met kunstaas) werd snel geleverd en zat verpakt in een stevige doos.
100 euro bestellen voor het gratis verzenden is vind ik persoonlijk een enorm bedrag. Vervolgens krijg je een tegoedbon wat op zich een bijzonder vriendelijke geste is maar deze is pas bruikbaar als je weer 100 euro uitgeeft. Maar goed de keuze ligt bij de koper. De snelle levering is altijd 5 sterren
Mijn bestelling werd snel verzonden en keurig bezorgd (ik heb nu een goeie bezorger).
Supersnelle levering alleen wel een enorm hoog bedrag eer je gratis verzenden hebt waardoor de kortingskaar een beetje sigaar uit eigen doos is.

Snelle levering kwaliteit zoals het hoort.

Snelle levering kwaliteit zoals beschreven.
snelle en goede service
retouren duurt zeer lang en het nieuwe product ligt niet op voor raad
Antwoord van Tacklexl.nl
Goedemorgen, Nogmaals bedankt voor uw bestelling. Ik heb het even nagekeken maar ik kan niet direct een retourgeval zien waarbij wij niet binnen de gestelde termijn hebben gehandeld. Wat betreft het nieuwe product welke niet op voorraad lag, dat is inderdaad een fout van ons geweest. Onze oprechte excuses dat u daar de dupe van bent geworden. Verder kan ik zien dat u met grote regelmaat bij ons besteld hebt in de afgelopen jaren en dat dat eigenlijk altijd is goed gegaan. Wij hopen dat we u in de toekomst met dezelfde tevredenheid van dienst mogen zijn.
mooie promo's en snelle verzending.
goede kwaliteit en waar voor je geld