De reviews voor Tacklexl.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg positief over de snelle levering van bestellingen, de vriendelijke en oplossingsgerichte service, en de goede tot topkwaliteit van de producten. Ook worden de scherpe prijzen en het ruime, gevarieerde assortiment gewaardeerd. Daarnaast zijn klanten over het algemeen tevreden over de nette en goede verpakking. Enkele klanten noemen soms vertragingen of onduidelijkheden bij de levering. Er zijn daarnaast suggesties voor verbetering van de verpakking.
Reviews voor tacklexl.nl
Komen sfspraak na
Tacklexl is niet meer te bereiken!
Tacklexl is op geen enkele manier meer te bereiken na een retour met €100,- aan cadeaubonnen. Deze worden niet beschikbaar op je account om wat anders te kopen! Pas op!
Antwoord van Tacklexl.nl
Goedemorgen,
Nogmaals bedankt voor uw bestelling. Ik heb het even nagekeken en in onze correspondentie zie ik dat alles netjes voor u is opgelost naar alle tevredenheid. Misschien wilt u uw review aanpassen? Wij zouden dat erg waarderen. Wij hopen u in de toekomst wederom van dienst te mogen zijn!
Bizar snelle levering. 21:55 besteld volgende dag om 12:00 al in huis. Alles keurig netjes
Goede Service een vlotte bezorging.
snelle levering
Snelle levering goede kwaliteit
Antwoord van Tacklexl.nl
Hallo,
We hebben gezien dat u een review heeft achtergelaten, maar zonder details. We zouden graag uw ervaring willen begrijpen en hoe we onze service kunnen verbeteren.
Neem alstublieft rechtstreeks contact met ons op via info@tacklexl.nl
met uw bestelgegevens of feedback, zodat we u goed kunnen helpen.
Dank u,
Het TackleXL-team