pumpbells.com
Beoordelingen:

54 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden54 beoordelingen in totaal  

4,96
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 30 jun. 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
pumpbells.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor pumpbells.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

discubrio wordt onderschat

discubrio wordt flink onderschat. Iedereen neigt alleen maar naar verstelbare dumbbells. Echter heeft verkoper ook uitgelegd dat deze niet eindig zijn. Na een tijd dan slijt het mechanisme en moet het vervangen worden. Zo werkt het nou eenmaal. Ook zijn ze breekbaar. Met verkoper in gesprek gegaan, heb nu wel iets meer betaald maar ben super tevreden met mijn discubrio set. Deze zijn in 2,5kg stappen. perfect voor mij. Maar nu heb ik zowel een volle set dumbbells als halterschijven. Kan er ook gewoon lekker mee smijten en tot het uiterste gaan. Met dit product ben je op lange termijn gewoon veel goedkoper uit
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Communicatie schept vertrouwen

Bestelde artikelen zijn van top kwaliteit. Duidelijke en bliksemsnelle communicatie. Eigenaar maakte zelfs speciaal een filmpje om uitleg te geven over zijn producten omdat vragen had vooraleer ik wou bestellen. Na ontvangst van mijn bestelling had ik nog wat vragen en die werden binnen de 5 minuten beantwoord. Wat een topkerel!
Beoordeling melden
11 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top product!

Heel vriendelijke en eerlijke verkoper, ook snelle reactie bij vragen of opmerkingen. De verstelbare dumbells (zonder rand) zijn geweldig, kwalitatief in elkaar gestoken en voelen heel degelijk aan! Ik hoop dat ze lang mogen meegaan.
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fantastische klantenservice. Zeer behulpzaam en denkt met je mee. Bezorging ging vlekkeloos. Bankje is gemakkelijk in elkaar te zetten.
Beoordeling melden
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levering was vlekkeloos volgens afspraak, door een aardige chauffeur
Beoordeling melden
6 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede snelle service , in het begin beetje twijfelachtig over de quality maar voelt super goed aan , de grootte van de dumbell past zich ook aan naargelang het gewicht en het aller belangrijkste vind ik dat hij instelbaar is per kilogram en niet met stappen van 2 kilogram
Beoordeling melden
27 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
2 jaar geleden op bol die roode plastic dumbbells 24kg aangeschaft. Deze hadden al vrij snel problemen met vallende schijven. Daarna toch voor wat duurders gegaan voor pumpbells. super kwaliteit, en erg aardige verkoper.
Beoordeling melden
7 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfect! Great quality and easy to use.
Beoordeling melden
12 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie producten, top klantenservice!
Beoordeling melden
13 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Wat een geweldige service!

Dit noem ik nou service van Pumpbells!... Tom is een gedreven ondernemer die de Randloze Pumbells persoonlijk kwam brengen. Zelfs in deze drukke tijden van al dat Black Friday gedoe, was de communicatie via Whatsapp soepel en erg behulpzaam. Ze denken met je mee, en hebben zelfs hun schema een beetje aangepast om de nieuwste randloze Pumbells af te kunnen leveren voordat mijn vakantie begon. Nogmaals dank!
Beoordeling melden
19 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlot contact met de verkoper. Ik mocht ook ter plaatse gaan om het product te bekijken voor verkoop.
Beoordeling melden
30 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte communicatie en erg behulpzaam. De randloze pumpbells zijn ook top.
Beoordeling melden
20 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Het bestaat nog!

Bijzonder vlotte, keurige en persoonlijke behandeling en benadering.
Beoordeling melden
29 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed geregeld, mooi product
Beoordeling melden
12 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

DISCUBRIOOO!

Was mijn oude materiaal beu en opzoek naar iets nieuws. Na de 5kg te hebben getest meteen een combideal gekocht met barbellstang en axes. Nu heb ik een volledige gym met alleen DISCUBRIO. Hoef alleen de oneven gewichten nog aan te schaffen.
Beoordeling melden
12 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
pumpbell met rand nu al bijna 2 jaar ingebruik. Train thuis 3x in de week, bevallen nog steeds super. Als het vochtig word moeten de schijven even droog worden gemaakt met een handdoek anders kunnen ze plakken.
Beoordeling melden
10 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooi verstelbare dumbel met ruime dikke grip. Per kg verstelbaar door hulpstukken die de ene keer wel aan de dunbel blijven haken en de andere keer niet afhankelijk van het gewicht
Beoordeling melden
5 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Discubrio

Volledige set dicubrio aangeschaft voor mijn homegym. Super spul! Werd persoonlijk geleverd op afsprak
Beoordeling melden