huidpraktijkshop- Logo - Beoordelingen

huidpraktijkshop
Beoordelingen:

986 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.939 beoordelingen in totaal  

4,80
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 okt 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
huidpraktijkshop voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles was prima maar het productadvies op de website wijkt af en mist belangrijke info die wel op de verpakking staat en die je past ziet wanneer het product geleverd is. In dit geval staat bij Heliocare oral capsules in jullie advies bijv dat zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven voor gebruik medisch advies moeten inwinnen terwijl op de verpakking toch echt staat dat ze het niet moeten gebruiken. Ook mist bij jullie het advies geen andere producten met groene thee erbij te gebruiken op dezelfde dag en dat kinderen onder 18 jaar het niet mogen innemen. Zie foto’s.

de meest kritische beoordeling

23 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb ooit bij jullie de huidcheck gedaan, maar het voelde alsof jullie dat nooit echt doen. Er werd niets gecheckt, alleen op basis van een kort verhaal van mij producten aan mij aangeboden. Alsof ik in een winkel met een verkoper stond te praten, ipv een dermatoloog die met kennis naar mijn huid kijkt en daar een fijn plan voor maakt. Ik had verwacht dat er naar mijn huid werd gekeken. Echter werken de producten fijn tegen de droogheid, maar bleek wel verkeerde info te hebben gekregen over de vitamine C creme en retinol, dat had ik zelf gegoogled en terug gekomen bij jullie om te checken.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor huidpraktijkshop

Filter
 Sorteren  
Relevantie
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

De Dermasence Rosamin en Medic8 SOS

De Dermasence Rosamin producten zorgen voor minder last van Rosacea type 2 (pijnlijke bultjes). M'n huid geneest sneller en ziet er dan een paar dagen rustiger uit, daarna begint de cyclus wel weer opnieuw. De Medic8 Blemish SOS is wel onwijs duur, maar gebruik ik voor nood, bij hele pijnlijke bultjes. Afblijven is erg moeilijk.
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het product werkt naar behoren,alleen als je het even niet gebruikt gaat de huid weer irriteren,en begint de huid weer droog aan te voelen en jeuken. Het zo ook leuk zijn als je minder kracht nodig zou hebben om het uit de tube te krijgen
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hulp op afstand: door de website te raadplegen over wat te doen met hooikoortseczeem rond mijn ogen nu eindelijk fijne producten aan het gebruiken en van die vreselijke branderige jeuk af. Ik kom weer bij, hartelijk dank hiervoor!
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super fijne producten en ook echt werkend voor wat voor huid type je ook hebt. Met klachten komen ze je gelijk tegemoet en ook met vragen ik ben erg fijn door hun geholpen. Groetjes wendy
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden

Ik vraag om de tijd advies voor mijn huid aan. Ben tevreden met huidpraktijkshop huidproducten. Ben blij dat ik zo mijn gezicht bij kan houden om het goed te verzorgen.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goed verpakt. Jammer dat mijn monstertje er niet bij zat, die ik kreeg omdat ik voor bijna € 400,= besteld had.
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Perfecte webshop met heerlijke huidproducten

De Huidpraktijk shop heeft heerlijke producten en krijg mijn bestelling altijd heel snel geleverd.
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen is makkelijker en goed. Jullie mogen wel stoppen met alle gratis handdoeken ;)
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Site is niet heel duidelijk Moet echt de zoek functie gebruiken
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging en nog een mooi cadeautje bovendien!
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer vlotte service en tevreden over de producten!
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd snel geleverd zeer goede producten
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service, communicatie (mail).
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijn om samples te kunnen bestellen
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en verzorgde bezorging
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima site. Prima producten
Beoordeling melden
NT
N T.
Tegelen
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Altijd netjes en correct ok

Altijd netjes en correct 👌🏼
Beoordeling melden
SM
Saskia M.
Liessel
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
alles ging gewoon goed.
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snel bezorging.
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelheid en keurig
Beoordeling melden