huidpraktijkshop- Logo - Beoordelingen

huidpraktijkshopReviews

: 1.607Uitstekend

4,58

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 okt. 2022
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
huidpraktijkshop is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij huidpraktijkshop kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 5 okt. 2022
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
huidpraktijkshop is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij huidpraktijkshop kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor huidpraktijkshop

185 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.607 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


8 nov. 2022 
Behalve dat Huidpraktijkshop voor mij meer dan 5* waard is hebben ze goeie producten en prijzen die veel goedkoper zijn dan bij diverse huidklinieken. Boven een bepaald bedrag krijg je ook nog een klein cadeautje en nog eens je kortingscode van 5% voor de volgende bestelling. Ze hebben ook vaak aanbiedingen .. Ook nog de service vandaag besteld morgen je product in huis . Via whatsapp geven ze ook nog advies over de producten of als je vragen hebt over welk product geschikt is voor je huid. Genoeg pluspunten dus ..
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


2 dec. 2022
Veel te klein tubetje. Is misschien voor een super klein gezicht. Absoluut niet te doen om te kijken of dit een juiste dagcreme is.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor huidpraktijkshop

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Zeer goed alleen mag de prijs wat lager zijn dan kunnen meer mensen het gaan kopen Mijn buren willen het ook maar zij vinden het te duur ze hebben een bijstands uitkering met 4 kindren en kunnen het gewoon niet betalen omdat het te duur is schaam jullie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Hele snelle verzending (‘s avonds besteld en volgende dag al in huis) en kwalitatief goede producten. Niks op aan te merken! Zelfs een gratis gezichtshanddoek erbij gekregen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Uitgebreide productinformatie en overzichtelijke website. Over de bestelde producten ben ik erg tevreden. Momenteel heb ik geen verbeterpunten dus ga vooral zo door!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Meestal zijn de pakketjes precies op de afgesproken tijd afgeleverd. Nu eerste x langer gewacht. Hoop t straks te ontvangen. Goed contact gehad via WhatsApp
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Duidelijke website, uitgebreid assortiment, soms mooie aanbiedingen. Na het vragen van advies kreeg ik snel, vriendelijk en uitgebreid antwoord.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Vanaf de bestelling tot aan de levering, alles loopt zoals verwacht! Ik geniet ook van de leuke handige cadeaus die je kan krijgen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Kon pakketje enzo niet volgen dus dacht, dat het niet betrouwbaar was, maar kreeg me pakketje netjes binnen 3 dagen door de post
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Snelheid van levering. Helaas kan ik niet al mijn producten bestellen bij Huidpraktijkshop, zoals Vichy producten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Duidelijke website met veel productinformatie, snelle verzending en altijd leuk om geschenkje te mogen kiezen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
De professionele en vriendelijke benadering spreekt mij aan. Ik heb geen verbeterpunten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Veel keuze in producten met duidelijke omschrijving erbij. Tevens snel geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Snelle bezorging, produkt bevalt erg goed, gebruik het al jaren ivm mijn vitiligo.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden 
Hele goede crème van Tebiskin voor mijn gevoelige huid en een snelle verzending!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Betaalbaar en goed product zuinig in gebruik, gedoseerde pompfunctie op product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Nieuwe tevreden klant uit Duitsland! Hartelijk dank en groeten uit Berlijn
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Snelle service en fijne producten. Is zeker aan te raden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Duidelijk site en alles goed en op tijd ontvangen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden 
Snelle bezorging en snelle reactie via de mail.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023 
Alles is prima, ben altijd dik tevreden 👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Ruime sortering en snelle levering.
Beoordeling melden