Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De service wordt als professioneel, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Klanten waarderen de duidelijke en vlotte communicatie van de support. Ook zijn klanten zeer te spreken over de kwaliteit van de producten. De extra’s zoals cadeautjes, samples en kortingen worden als erg leuk en gewaardeerd ervaren. Vakkundig, persoonlijk advies wordt door klanten als waardevol en deskundig genoemd.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewshuidpraktijkshop
Tevreden
Ik ben goed geholpen en zeker een aanrader! Postbezorging heeft een fout gemaakt en deze is opgelost door Ingmar van de Huidpraktijkshop . Nogmaals dank voor de fijne service.
De service en het hele goede (mail) contact dat ik met jullie heb gehad. De snelheid én service die jullie hebben verleend nadat bleek dat na 1 week mijn pakje nog niet was geleverd
Een fijne shop, producten altijd op voorraad. Verzending is snel en netjes.
Leuk dat je elke keer een cadeautje mag uitkiezen.
Het heeft niet direct iets met u te maken maar wel met de verzending van post nl. ,
n Middag zitten wachten op de afgesproken tijd maar niemand gezien. Het pakje zou bij de buren afgegeven zijn de buren waren thuis maar weten van niets. ‘n Dag later vond ik het pakje bij andere mensen voor de deur liggen. ‘n Slechte ervaring met Post nl
Alles wordt in 1 keer verzonden, ook als een artikel wat langer duurt. Dat is fijn, je hebt geen 2 pakketjes.
Het is heel fijn om snel contact te hebben.
Het intake gesprek verliep heel goed, veel informatie en uitleg gekregen.
In de mail die ik daarna ontving stond alles nog eens op een rijtje met een prijs.
korting, presentjes en topkwaliteit producten
Ik vond de korting en presentjes die ik ontving vooral heel fijn. De producten die ik bestelde ken ik al lang, die zijn gewoon superieur.
Goede service, Snelle levering, kortingscode bij het pakketje ontvangen,promotiecode
Geweldig!
Snelle levering, betrouwbare site. Bestel er al jaren (meer dan 10 jaar).
Goede service toen mijn lotion gelekt had in de doos met verzenden. Ik kreeg een nieuwe opgestuurd en zelfs een extra reiniger. Dus een goede communicatie en service!!
Professionele benadering van de klant!!! Snelle verzending!!
Snelle levering, goed verpakt, met een kortingskaart erbovenop 😊
Fijne producten en goede site. Ook snel geleverd!
Lekkage van de creme
Wat ik bijzonder vond dat de communicatie heel soepel verliep.
Zeer goede service
Goed advies en fijne producten 👍
supersnelle levering!
Dat ik het kon bestellen bij de Huidpraktijk shop en snel geleverd werd en goede informatie van tijd en wanneer.
Ging prima
Snelle levering.
Besteld en zeer snel thuis mogen ontvangen.