huidpraktijkshop- Logo - Beoordelingen

huidpraktijkshop
Beoordelingen:

851 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.157 beoordelingen in totaal  

4,80
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

23 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een vrij behoorlijke bestelling gedaan, vorige week. Ergens ging iets mis: de bestelling bleef 'hangen' bij DHL in het sorteercentrum. Ik heb Huidpraktijk shop bericht en zij hebben terstond dezelfde bestelling alsnog verstuurd die ik de VOLGENDE dag al mocht ontvangen. Dat was echt heel erg fijn! Dus ja, dàt beviel mij in het bijzonder! Mocht ik de oorspronkelijke bestelling alsnog ontvangen zal ik in overleg met de Huidpraktijkshop deze uiteraard terstond aan hen retourneren.

Meest relevante negatieve beoordeling

29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie artikelen, website ziet er ook goed uit. Maar wel jammer dat ik bij eerste bestelling geen cadeau kreeg. Kost ook tijd om weer te moeten mailen...... Op advies van Gerben gaf ik dit bij de 2e bestelling aan en nog geen cadeau. Anders zou ik heel tevreden geweest zijn met de Huidpraktijk shop.
KO
Kristl O.
Oude Tonge
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor huidpraktijkshop

Filter
 Sorteren  
Relevantie
10 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gebruik nu een maand dermasence vitop forte rond ogen. Irritatie /eczeem. Bevalt erg goed. Hoop in de winter dat het ook zo goed helpt, zou geweldig zijn. Heb naast zalf nog geen beter product gebruik. Kastje vol met allerlei middelen die maar tijdelijk helpen of de ogen opzwellen.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
ik vond het super hoe jullie gereageerd hebben op het niet toegekomen pakket en onmiddellijk verzending opnieuw opgestuurd hebben . Super bedankt daarvoor en ik bestel alvast verder bij jullie . Groetjes Nathalie
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fijn dat je samples kan bestellen, het blijven prijzige producten. Spaaracties of grotere kortingsacties zouden prefect zijn. Koop graag bij jullie
Beoordeling melden
9 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Eerst over het product Ik hoop het dat het goed zijn effect geeft. Dan volgt het mogelijk bestelling Met vriendelijke groet Ruud
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Digitaal mijn bestelling gedaan.

Digitaal mijn bestelling gedaan en dat stond direct op de mail. De bestelling was netjes verpakt en snel bezorgd. Fijn :-)
Beoordeling melden
28 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed uitgebreid advies. Door hun heb ik de juiste keuze kunnen maken tussen de producten.
Beoordeling melden
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Topservice!

Alles was top! Hoge korting,snelle levering en keuze bezorging bij een post.nl punt
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima bevallen Alleen de mailtjes ontving ik vannacht om 2.38 Das wat minder😉
Beoordeling melden
RD
R d.
Zierikzee
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Voor de eerste keer besteld en het werd netjes op tijd afgeleverd
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Allergie vrij heb geen last van En plak mij huid niet .
Beoordeling melden
TS
Tonnie S.
Maarssen
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De dag/nachtcrème is fantastisch gebruik het al jaren.
Beoordeling melden
9 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Perfect.

Snelle levering op tijd naar keuze. Fijne producten.
Beoordeling melden
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke site, makkelijk besteld en snel in huis.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en 2 fijne producten gekocht
Beoordeling melden
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service. Leuke mailtjes met tips.
Beoordeling melden
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Dat mijn bestelling heel snel is geleverd
Beoordeling melden
9 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed product en bevalt me super goed
Beoordeling melden
5 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Levering

Snelle levering van mijn producten
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en keurig verpakt
Beoordeling melden
26 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne producten en snelle levering
Beoordeling melden