Dakmaterialen.com

1.002 reviews in totaal   460 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 25 apr 2024

dakmaterialen.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg tevreden over de zeer snelle en stipte levering van hun bestellingen. De service wordt als vriendelijk, behulpzaam en klantgericht ervaren. Ook waarderen klanten het deskundige en meedenkende advies dat wordt gegeven. De communicatie wordt overwegend als duidelijk, snel en prettig ervaren. Daarnaast wordt de kwaliteit van de producten vaak als uitstekend en betrouwbaar beoordeeld. Retouren en ruilen verlopen soepel, snel en zonder problemen. Tot slot wordt de website als overzichtelijk, duidelijk en makkelijk in gebruik beoordeeld.

ReviewsDakmaterialen.com

Mooi op tijd geleverd en goede kwaliteit

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor de mooie review en de vijf sterren! Wat fijn om te horen dat de bestelling mooi op tijd is geleverd en dat de kwaliteit zo goed bevallen is. Bij een volgend project staan we uiteraard weer graag voor je klaar. Voor meer informatie en handige tips over de verwerking van onze materialen kun je altijd terecht op onze kennisbank www.dakmaterialen.com/kennisbank of één van onze blogs. Ik wens je een fijne dag verder! Met waterdichte groet, Linea Verheijen Kwaliteitskoningin
Duidelijk website en snelle levering

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor de mooie review en de vijf sterren! Wat fijn om te horen dat de website als duidelijk is ervaren en dat de levering zo snel is verlopen. Bij een volgend project staan we uiteraard weer graag voor je klaar. Voor meer informatie en handige tips over de verwerking van onze materialen kun je altijd terecht op onze kennisbank www.dakmaterialen.com/kennisbank of één van onze blogs. Ik wens je nog een hele fijne dag verder! Met waterdichte groet, Linea Verheijen Kwaliteitskoningin
Prima geleverd. Was precies wat besteld is en lekker op tijd. Top.

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor je mooie review en de vijf sterren! Fijn om te horen dat je bestelling precies volgens verwachting en lekker op tijd is geleverd. We staan bij een volgend project uiteraard graag weer voor je klaar. Voor meer informatie en handige tips over de verwerking van deze materialen kun je altijd terecht op onze kennisbank www.dakmaterialen.com/kennisbank of één van onze blogs. Maak er nog een mooie dag van! Met waterdichte groet, Linea Verheijen Kwaliteitskoningin
Prima ervaring en goed advies. Snel geleverd.

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor je review en de vijf sterren! Wat fijn om te horen dat het advies zo goed hielp en de levering snel is verlopen. Als je in de toekomst weer aan een nieuw project begint, staan we uiteraard graag weer voor je klaar. Voor meer informatie en handige tips over de verwerking van onze materialen kun je altijd terecht op onze kennisbank www.dakmaterialen.com/kennisbank of één van onze blogs. Ik wens je een fijne dag verder! Met waterdichte groet, Linea Verheijen Kwaliteitskoningin
Goedkoop en super snel geleverd!!

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor de mooie review en de vijf sterren! Wat fijn om te horen dat de bestelling zo snel is geleverd en dat de prijs goed is bevallen. Bij een volgend project staan we uiteraard weer graag voor je klaar. Voor meer informatie en handige tips over de verwerking van onze materialen kun je altijd terecht op onze kennisbank www.dakmaterialen.com/kennisbank of één van onze blogs. Ik wens je een fijne dag verder! Met waterdichte groet, Linea Verheijen Kwaliteitskoningin
Ze houden je goed op de hoogte en prima service

Antwoord van Dakmaterialen.com

Hartelijk dank voor deze mooie review en de vijf sterren! Fijn om te horen dat onze communicatie en service goed bevallen zijn. Voor meer informatie en handige tips over de verwerking van deze materialen kun je altijd terecht op onze kennisbank www.dakmaterialen.com/kennisbank of één van onze blogs. Nog een fijne dag toegewenst! Met waterdichte groet, Linea Verheijen Kwaliteitskoningin
Snel geholpen en alles netjes optijd geleverd volgens afspraak

Antwoord van Dakmaterialen.com

Hartelijk dank voor deze mooie review en de vijf sterren! Fijn om te horen dat de levering helemaal volgens afspraak en netjes op tijd is verlopen, en dat je snel geholpen bent. We staan bij een volgend project dan ook erg graag weer voor je klaar. Voor meer informatie en handige tips over de verwerking van deze materialen kun je altijd terecht op onze kennisbank www.dakmaterialen.com/kennisbank of één van onze blogs. Ik wens je een fijne dag verder! Met waterdichte groet, Linea Verheijen Kwaliteitskoningin
Goede en snelle levering.

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor de mooie review en de vijf sterren! Wat fijn om te horen dat de levering zo goed en snel is verlopen. Bij een volgend project staan we uiteraard weer graag voor je klaar. Voor meer informatie en handige tips over de verwerking van onze materialen kun je altijd terecht op onze kennisbank www.dakmaterialen.com/kennisbank of één van onze blogs. Ik wens je een fijne dag verder! Met waterdichte groet, Linea Verheijen Kwaliteitskoningin
J D
jaap d.
Snel en goed
Snelle verzending en goede materialen!

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor je mooie review en de vijf sterren! Wat fijn om te horen dat de verzending zo snel is verlopen en dat je tevreden bent met de geleverde materialen. Bij een volgend project staan we uiteraard weer graag voor je klaar. Voor meer informatie en handige tips over de verwerking van deze materialen kun je altijd terecht op onze kennisbank www.dakmaterialen.com/kennisbank of één van onze blogs. Maak er nog een mooie dag van! Met waterdichte groet, Linea Verheijen Kwaliteitskoningin
Goed advies, snelle levering, top

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor je mooie review en de vijf sterren! Fijn om te horen dat het advies goed heeft geholpen en de levering snel is verlopen. Als je in de toekomst weer aan een nieuw project begint, staan we uiteraard graag weer voor je klaar. Voor meer informatie en handige tips over de verwerking van onze materialen kun je altijd terecht op onze kennisbank www.dakmaterialen.com/kennisbank of één van onze blogs. Ik wens je een fijne dag verder! Met waterdichte groet, Linea Verheijen Kwaliteitskoningin
Goede prijs en snel geleverd!

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor je mooie review en de vijf sterren! Wat fijn dat de prijs goed beviel en de levering zo snel is verlopen. Wanneer je in de toekomst weer aan de slag gaat met een nieuw project, staan we uiteraard graag weer voor je klaar. Voor meer informatie en handige tips over de verwerking van onze materialen kun je altijd terecht op onze kennisbank www.dakmaterialen.com/kennisbank of één van onze blogs. Maak er nog een mooie dag van! Met waterdichte groet, Linea Verheijen Kwaliteitskoningin

Vriendelijk en vrolijk

Vriendelijk aan de telefoon en in het echt Betere duiding van tweede pand aangeven. Indien mogelijk klant op papier een instructie meegeven over Epdm plakken.

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor je mooie beoordeling van vijf sterren! Het is goed om te horen dat ons team je vriendelijk te woord heeft kunnen staan. Dank ook voor de waardevolle suggestie om instructies op papier mee te geven. We gaan dit bespreken in ons teamoverleg. Voor nu kun je voor uitgebreide instructies en tips over het plakken van EPDM altijd terecht op onze kennisbank via www.dakmaterialen.com/kennisbank of in onze blogs. We waarderen je feedback enorm en blijven zo werken aan de best mogelijke service. Ik wens je nog een fijne dag. Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team
A D
Arie d.
Goed en snel geleverd

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor deze mooie review en de 5 sterren! Wat fijn om te horen dat de bestelling snel en goed is afgeleverd. Bij een volgend project staan we uiteraard weer graag voor je klaar. Voor meer informatie en handige tips over de verwerking van deze materialen kun je altijd terecht op onze kennisbank www.dakmaterialen.com/kennisbank of één van onze blogs. Geniet nog van je dag! Met waterdichte groet, Linea Verheijen Kwaliteitskoningin
L D
Lisa D.

Super service en snelle levering

Op dinsdag besteld voor 12.00 uur en de volgende ochtend al geleverd. Contact verliep soepel en de levering ook. Werd ook goed op de hoogte gehouden via de mail. Is echt een aanrader om bij hen te bestellen. Zeker 5 sterren waard!! Bedankt!

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor je mooie review en de 5 sterren. Het doet ons goed om te horen dat de bestelling zo snel is geleverd en dat je tevreden bent over de communicatie via de mail en het verloop van de bezorging. Daar doen we ons best voor! Met o.a. de Hertalan Easy Stick heb je de perfecte materialen in huis voor een waterdichte afwerking. Vergeet niet om de ondergronden goed voor te bereiden met de aangekochte G500 reiniger, zoals beschreven in de instructies, voor een optimale hechting van de EPDM. Voor extra tips bij de verwerking kun je altijd onze blogs raadplegen op www.dakmaterialen.com/kennisbank Veel succes! Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team
snelle service

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor de mooie review en de vijf sterren! Wat fijn dat de snelle service zo goed is bevallen. Bij een volgend project staan we uiteraard weer graag voor je klaar. Voor meer informatie en handige tips over de verwerking van onze materialen kun je altijd terecht op onze kennisbank www.dakmaterialen.com/kennisbank of één van onze blogs. Ik wens je een fijne dag verder! Met waterdichte groet, Linea Verheijen Kwaliteitskoningin
Makelijk te bestellen op de website en een snelle levering 1 puntje om aandacht te geven losse lijn koker beter verpakken had 1 doos en 2 losse koker's de 2 losse waren stuk waardoor niet te gebruiken

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor je review en de vier sterren! Wat goed om te horen dat het bestellen op de website zo gemakkelijk ging en de levering snel was. Tegelijkertijd is het ontzettend balen dat de twee losse lijmkokers kapot zijn gegaan tijdens het transport en dat je ze hierdoor niet kunt gebruiken. Dat moet natuurlijk gewoon heelhuids aankomen. Wil je ons hierover even bellen op 0315-298150? Je kan vragen naar Tim of Ruud en zij lossen dit direct en netjes voor je op. Ik wens je nog een fijne dag toe. Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team

Dakmaterialen.com

Bij "Dakmaterialen.com" zijn we er voor de échte dakbazen die dagelijks op het dak staan én voor de stoere doe-het-zelver die zijn eigen dakproject durft te starten. Ons online platform staat bol van ...