Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De vriendelijkheid en behulpzaamheid van medewerkers worden vaak geprezen. Klanten zijn tevreden over de hoge kwaliteit van de ontvangen producten. Problemen worden snel en adequaat opgelost, vaak tot volle tevredenheid van de klant. De prijzen worden als eerlijk en gunstig ervaren. De website wordt als duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. Over het algemeen wordt de verpakking als goed ervaren. Er zijn enkele opmerkingen over beschadigingen aan de verpakking.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsDakmaterialen.com
Snel geleverd
Antwoord van Dakmaterialen.com
Bedankt voor je review en de topscore van vijf sterren! Het is goed om te horen dat de bestelling snel is geleverd. Mocht je tijdens het klussen behoefte hebben aan praktische tips of advies over de verwerking van de materialen, neem dan gerust een kijkje op onze kennisbank via www.dakmaterialen.com/kennisbank of lees een van onze informatieve blogs. We helpen je graag op weg naar een mooi resultaat.
Ik wens je nog een fijne dag en veel succes met de klus!
Antwoord van Dakmaterialen.com
Bedankt voor het delen van je ervaring en de maximale score van vijf sterren! Wat goed om te horen dat alles volledig naar wens is verlopen. Mocht je tijdens de klus nog behoefte hebben aan handige tips of praktische instructies voor de verwerking van de materialen, dan kun je altijd terecht op onze kennisbank via www.dakmaterialen.com/kennisbank of een van onze blogs. Veel succes met het resultaat.
Ik wens je nog een hele fijne dag toe!
Antwoord van Dakmaterialen.com
Hartelijk dank voor je review en de maximale score! Als je tijdens de montage of verwerking van de producten nog wel wat tips kunt gebruiken, raden we je aan om onze kennisbank op www.dakmaterialen.com/kennisbank te bezoeken of onze blogs te lezen. Daar staat volop praktische informatie op.
Veel succes met de klus en nog een fijne dag!
Antwoord van Dakmaterialen.com
Wat een mooie beoordeling, bedankt voor de vijf sterren! We zijn blij dat alles naar wens is verlopen. Voor extra informatie, duidelijke instructies en handige adviezen over de verwerking van onze producten kun je altijd terecht op www.dakmaterialen.com/kennisbank of tussen onze informatieve blogs kijken. Zo begin je goed voorbereid aan de klus.
Nog een prettige dag gewenst!
Antwoord van Dakmaterialen.com
Bedankt voor je review en de topscore van vijf sterren! Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling. Mocht je tijdens het klussen behoefte hebben aan handige tips of advies over de verwerking van de materialen, neem dan gerust een kijkje op onze kennisbank via www.dakmaterialen.com/kennisbank of lees een van onze blogs. We helpen je graag op weg naar een mooi en waterdicht resultaat.
Ik wens je nog een hele fijne dag toe!
Antwoord van Dakmaterialen.com
Bedankt voor je review en de vijf sterren! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht je tijdens de verwerking van de EPDM nog op zoek zijn naar handige tips of uitleg, dan kun je altijd terecht op onze kennisbank via www.dakmaterialen.com/kennisbank of onze blogs.
Ik wens je nog een fijne dag.
Antwoord van Dakmaterialen.com
Hartelijk dank voor deze mooie score van vijf sterren. Goed om te weten dat je tevreden bent met de geleverde materialen. Voor stappenplannen en praktisch advies tijdens de montage raden we je aan om een kijkje te nemen op www.dakmaterialen.com/kennisbank en onze blogs.
Nog een fijne dag gewenst!
Antwoord van Dakmaterialen.com
Wat een fijne beoordeling, bedankt voor de vijf sterren! We zijn blij dat onze service heeft voldaan. Mocht je tijdens het klussen nog vragen hebben, dan vind je veel nuttige informatie op www.dakmaterialen.com/kennisbank en in onze blogs.
Maak er nog een fijne dag van.
Antwoord van Dakmaterialen.com
Bedankt voor je review en de maximale score. We doen ons best om je zo goed mogelijk te helpen en het is prettig om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Op www.dakmaterialen.com/kennisbank en in onze blogs staat veel informatie voor een vakkundige verwerking.
Ik wens je een fijne dag toe.
Antwoord van Dakmaterialen.com
Fijn dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen met vijf sterren, bedankt! Het is ons doel om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Voor uitgebreide instructies en adviezen verwijzen we je graag naar onze blogs en de kennisbank op www.dakmaterialen.com/kennisbank.
Een fijne dag gewenst.
Antwoord van Dakmaterialen.com
Hartelijk dank voor je positieve feedback en de vijf sterren. We hopen dat je hiermee een mooi resultaat neerzet. Mocht je tijdens de installatie nog op zoek zijn naar uitleg of tips, kijk dan gerust op www.dakmaterialen.com/kennisbank of lees onze blogs.
Geniet van je dag en succes met de verwerking.
Antwoord van Dakmaterialen.com
Bedankt voor de vijf sterren en je review! We zijn blij dat je ervaring met ons positief is. Voor extra ondersteuning en handige klustips tijdens de verwerking kun je altijd ons blog of de kennisbank op www.dakmaterialen.com/kennisbank raadplegen.
Nog een prettige dag gewenst.
Antwoord van Dakmaterialen.com
Hartelijk dank voor deze mooie waardering! Het geeft ons veel energie om te zien dat de afhandeling naar tevredenheid is verlopen. Veel succes met de verwerking van de producten en kijk voor tips gerust op www.dakmaterialen.com/kennisbank of onze blogs.
Ik wens je een fijne dag toe.
Customer Support Team
Spullen besteld ,snel geleverd ,goede kwaliteit.
Antwoord van Dakmaterialen.com
Bedankt voor je positieve review en de vijf sterren! Het is goed om te horen dat de EPDM snel is geleverd en dat de kwaliteit aan je verwachtingen voldoet. Voor extra ondersteuning en handige tips bij het verwerken van de materialen kun je altijd kijken op onze kennisbank via www.dakmaterialen.com/kennisbank of een van onze informatieve blogs raadplegen.
Ik wens je nog een fijne dag toe.
Antwoord van Dakmaterialen.com
Bedankt voor de vijf sterren! We zijn ontzettend blij met deze mooie waardering. Mocht je binnenkort aan de slag gaan met je project, vergeet dan niet om een kijkje te nemen op onze kennisbank via www.dakmaterialen.com/kennisbank. Hier, en in onze blogs, vind je volop handige tips en informatie die je kunnen helpen bij een soepele verwerking van de materialen.
We wensen je nog een hele fijne dag toe.
Customer Support Team
snelle levering en na verkeerde bestelling keurig alles terugbetaald
Antwoord van Dakmaterialen.com
Bedankt voor je 5-sterren review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en dat de terugbetaling netjes is afgehandeld.
Fijn dat we het zo voor je hebben kunnen oplossen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, staan we graag voor je klaar!
Snel en goed geleverd
Antwoord van Dakmaterialen.com
Bedankt voor de positieve beoordeling en de vijf sterren! Het is fijn dat de levering vlot en naar tevredenheid is verlopen. Mocht je tijdens de klus behoefte hebben aan extra informatie of handige tips voor de verwerking van je materialen, dan kun je altijd terecht op www.dakmaterialen.com/kennisbank of onze blogs lezen voor meer inspiratie.
Nog een fijne dag gewenst.
Customer Support Team
Bijzonder snelle en juiste bestelling
Antwoord van Dakmaterialen.com
Bedankt voor je mooie beoordeling en de vijf sterren! Het is goed om te horen dat de bestelling zo snel en correct is afgeleverd. Mocht je tijdens de montage van de materialen nog behoefte hebben aan praktische tips of uitleg, dan kun je terecht op onze kennisbank via www.dakmaterialen.com/kennisbank of onze verschillende blogs bekijken voor extra informatie.
Nog een prettige dag gewenst.
Antwoord van Dakmaterialen.com
Wat fijn dat je zo tevreden bent! Dankjewel voor je review.
Linea Verheijen Customer Support Team
Snel geleverd
Antwoord van Dakmaterialen.com
Bedankt voor je review en de mooie score van vijf sterren! Het is goed om te horen dat je bestelling zo snel is geleverd. We doen er alles aan om je materialen altijd vlot in huis te hebben. Mocht je binnenkort aan de slag gaan met de verwerking ervan en nog wat extra informatie of handige tips kunnen gebruiken, kijk dan gerust eens op www.dakmaterialen.com/kennisbank of lees een van onze blogs.
Nog een fijne dag gewenst!