Klanten melden meestal positieve ervaringen met ski-outlet.nl. Klanten zijn overwegend tevreden over de kwaliteit van de geleverde producten en noemen de snelheid en betrouwbaarheid van de levering vaak als positief. De prijsstelling wordt vaak als aantrekkelijk gezien en klanten waarderen de kortingen en scherpe prijzen. Er zijn echter enkele klachten over vertraagde of ontbrekende zendingen. Daarnaast zijn de ervaringen met de klantenservice gemengd; sommige klanten klagen over het gebrek aan respons.
Reviews voor ski-outlet.nl
Heel snelle verzending, goed verpakt, verzorgd. Leuk dat je achteraf kan betalen, spijtig dat retourkosten voor de koper zijn. Nu niet nodig geweest, maar houdt mij toch tegen om te bestellen als je niet zeker bent over je aankoop qua maat.
Snelle levering en retour.
Ruime keus, snelle bezorging
Snelle levering van wat ik besteld had tegen de laagste prijs die ik kon vinden.
Snelle verzending en goede korting op producten
Antwoord van ski-outlet.nl
Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de bestelling, wij wensen u veel plezier van uw aankoop!