Ondergoedbasic.nl- Logo - Reviews

275 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.524 reviews in totaal

Ondergoedbasic.nl- Logo - Reviews

Ondergoedbasic.nl

275 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.524 reviews in totaal

De reviews voor Ondergoedbasic.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De persoonlijke benadering, zoals handgeschreven kaartjes en direct contact, wordt enorm gewaardeerd. Ook wordt de klantvriendelijkheid en oplossingsgerichtheid van de medewerkers vaak genoemd. De communicatie rondom bestellingen, acties en leveringen is meestal duidelijk en transparant. Daarnaast wordt de kwaliteit van de producten veelvuldig geprezen door klanten. Problemen met bestellingen worden doorgaans snel en naar tevredenheid opgelost.

Reviews voor ondergoedbasic.nl

ik ben nog even aan het wachten op mijn bestelling omdat nog niet alles op voorraad was
Antwoord van Ondergoedbasic.nl
Beste Francien, Helaas duurt het wat langer dan normaal, Ze hadden bij de leverancier een storing waardoor orders niet goed zijn binnen gekomen, en dan helaas nog de feestdagen die er tussen door komen. Maar we zien dat de goederen onderweg zijn dus het zal nu snel geleverd worden. Veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Jolanda en Corine
Snelle en nette levering en ook nog een leuk persoonlijk kaartje erbij !
Antwoord van Ondergoedbasic.nl
Dank je wel, hier doen we het voor! veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Jolanda en Corine
Goede producten voor mooie prijs
De service en vlotte levering
Snel en keurig verzonden
Antwoord van Ondergoedbasic.nl
ik ben nog even aan het wachten op mijn bestelling
Snelle service en een attent kaartje meegeleverd dit maak je niet veel meer mee!
Duidelijke communicatie
Zit lekker wel prijzig!
Perfect. Ik heb 1x via Bol besteld en de tweede keer rechtstreeks. Snelle levering en bezorgen kan bij een afhaalpunt. Alles is mooi verpakt, lief kaartje erbij. Ben erg blij met deze winkel!
Antwoord van Ondergoedbasic.nl
Snelle levering en leuk kaartje erbij! 🥰
Antwoord van Ondergoedbasic.nl
Ik heb t-shirts besteld en de kwaliteit is perfect en de verzending heel erg snel.