Ondergoedbasic.nl

1.593 reviews in totaal

1.593 reviews since 10 aug 2022

Gecertificeerd sinds: 19 aug 2022
ondergoedbasic.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van bestellingen en waarderen het persoonlijke en vriendelijke contact, vooral de extra aandacht zoals handgeschreven kaartjes. De klantenservice wordt als behulpzaam, oplossingsgericht en vriendelijk ervaren, met een goede afhandeling van problemen. Daarnaast zijn klanten positief over de heldere communicatie rondom levering en voorraad, en prijzen zij de kwaliteit en prijs van de producten. Enkele verbeterpunten zijn terug te vinden in incidentele vertragingen bij de levering en onduidelijkheden of gemiste e-mails in de communicatie. Daarnaast zijn er opmerkingen over de tijdelijke onbeschikbaarheid van producten en frustraties bij langere wachttijden, evenals enkele opmerkingen over verpakking of prijs.

ReviewsOndergoedbasic.nl

Het hand geschreven kaartje erbij, super leuk !

Antwoord van Ondergoedbasic.nl

Dank je wel, hier doen we het voor! veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Jolanda en Corine
E G
Ernst G.
Duidelijke website, prima levering met een mooi kaartje erbij. Top

Antwoord van Ondergoedbasic.nl

Nog steeds niet geleverd en geen verdere info. Na deze post wel een goed antwoord.

Ik kon product bestellen terwijl die niet op voorraad is. Kreeg wel direct een mail hierover dat het de week er na weer binnen zou komen. Inmiddels is die week voorbij en weet ik nog niets of het nog geleverd gaat worden.

Persoonlijke aflevering

Niks per post, gewoon persoonlijk thuis afgeleverd.. geweldig.. bedankt dames.. slips zitten heerlijk 🥰

Antwoord van Ondergoedbasic.nl

Dank je wel, hier doen we het voor, zo zien wij onze lieve klanten ook nog! veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Jolanda en Corine

Snel en persoonlijk

Fijn dat ik hier een extra lange pyjama kon bestellen. Mooi op tijd verstuurd en een leuk, persoonlijk geschreven kaartje erbij. Dat geeft toch het gevoel dat er persoonlijke aandacht is, ook als er onverhoopt iets mocht zijn.

Vriendelijk en goede service

Antwoord van Ondergoedbasic.nl

Snelle service en een leuk berichtje bij de zending.

Helemaal prima!

Goede prijs kwaliteit verhouding. Persoonlijke communicatie. Zorgvuldige levering. Helemaal prima!

Antwoord van Ondergoedbasic.nl

De communicatie was goed. Snelle levering.

Antwoord van Ondergoedbasic.nl

Bestelling was snel ( dezelfde dag) nog geleverd!

Antwoord van Ondergoedbasic.nl

Wat ik super vond de snelle levering en de persoonlijke begroeting dat is écht waardering voor de klant. Ga zo door !!!!!

Antwoord van Ondergoedbasic.nl

Snel geleverd... goede service.. en leuk hangeschreven bedankje voor de bestelling...aanrader

klantvriendelijk

Bestelling heeft vertraging opgelopen. hierover is een email verstuurd, maar die is niet bij mij aangekomen. Dit is vervelend, maar het is snel en goed opgelost.

Antwoord van Ondergoedbasic.nl

Dank je wel, excuses dat de mail niet was aangekomen. veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Jolanda en Corine
Mooie spullen, goede kwaliteit en goede service