Bendur B.V.

137 reviews in totaal

137 reviews since 19 feb 2025

Gecertificeerd sinds: 19 feb 2025
bendur.com/nl/ voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn erg tevreden over de geleverde service, die als snel, behulpzaam en oplossingsgericht wordt ervaren. De snelheid van levering en reactie wordt vaak geprezen. De vriendelijke en persoonlijke benadering van het personeel maakt het bestelproces aangenaam. Wanneer er problemen zijn, voelen klanten zich gehoord en wordt er snel en professioneel naar een oplossing gezocht. De communicatie is meestal goed en duidelijk. Daarnaast wordt de kwaliteit van de producten vrijwel unaniem als uitstekend beoordeeld en zijn klanten blij met het ontvangen advies en het meedenken bij keuzes en oplossingen. Enkele klanten merken op dat er soms vertragingen zijn in de levering of dat levertijden niet altijd worden gehaald. Ook wordt aangegeven dat de communicatie in sommige gevallen traag verloopt of dat er geen respons wordt ontvangen.

ReviewsBendur B.V.

Mijn ervaring met Bunder is uitstekend. Ik ben hier onlangs profielen gaan halen en de service was vanaf het eerste moment indrukwekkend. Het team werkt zeer professioneel, denkt goed met je mee en is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Een betrouwbaar bedrijf dat kwaliteit en klantenservice hoog in het vaandel heeft staan!
Ik heb alles netjes gekregen. Maar er was een fout met de afwerking, maar ik heb gebeld en was snel opgelost. Ik heb geen probleem en alles is als ik had verwacht. Dankjewel

Prima leverancier

Communicatie en opvolging verlopen goed. Bij de 2e opdracht was de verpakking ook beter gedaan. Fijn, doordacht product. Een prima leverancier voor ons.
Profielen zijn altijd goed verpakt en netjes gezaagd aan de hand van de opgegeven maten, word altijd goed geholpen.

BSB profielen

Ik heb de BSB profielen gebruikt mbt een camper ombouw. Zeer makkelijk te verwerken en te integreren in de camper. Bendur is makkelijk telefonisch / via mail te bereiken. Ook zijn ze steeds bereid om mee na te denken over mogelijke oplossingen. Pracht service!
Profiel 30x30 met accessoires besteld. Vlot geleverd maar helaas was men vergeten het profiel te tappen. Kreeg supersnel een vervangend profiel geleverd. Super opgelost!
T H
Tim H.
Materialen zijn van uitstekende kwaliteit vindt het alleen jammer dat ik achter de bestelling aan moest gaan bellen omdat de leveringstijd was vertraagd en hierover niet werd gecommuniceerd op een eerdere email heb ik geen response gehad.
Snelle service en goed persoonlijk contact
Snelle verzending/service. Goede kwaliteit en nette prijs. Ook telefonisch contact zeer gewaardeerd.
Vriendelijk geholpen aan de telefoon daarna online besteld en ook nog de zelfde dag af kunnen halen Dat is nog eens service

Op tijd geleverd en netjes verpakt, zeer goede communicatie.
D P
Dick P.
Het is niet mogelijk een aanvulling op een bestelling onder de 20 euro toe te voegen op een lopende bestelling die dagen later verzonden word. Dat je geen bestelling onder de 20 euro kunt plaatsen is nog daaraan toe, maar toevoegen aan een lopende bestelling zou mogelijk moeten zijn. Verder niets mis mee.
Uitgebreid assortiment, snelle levering.
Snelle reactie en alles op maat besteld en geleverd in op 1 dag. Top dank jullie wel.
Goede kwaliteit.

Prima spul

Snelle service informatief altijd berijkbaar
Zeer vriendelijk en uitmuntende service.

Bendur is een premium leverancier van aluminium profielen en componenten. Denk in mogelijkheden. Construeer oneindig, simpel en snel met de beste componenten. Bendur maakt het mogelijk. Bendur is dé...