multicare-centrum.nl

531 reviews in totaal   429 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen positief over de snelheid, stiptheid en volledigheid van de levering, en waarderen ook de duidelijke communicatie over levertijden en problemen. De klantenservice wordt gewaardeerd om de snelle en vriendelijke hulp. Daarnaast worden de scherpe prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen vaak genoemd als pluspunt, evenals de duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Ook de ontvangen producten en hun kwaliteit worden meestal positief beoordeeld. Enkele klanten ervaren echter vertragingen of onvolledige zendingen bij de levering. Bij de klantenservice wordt soms traagheid of gebrekkige communicatie genoemd. Verder vinden sommige klanten het storend wanneer zij niet goed op de hoogte worden gehouden bij vertragingen of onvoorziene omstandigheden. Op het gebied van de website zien enkele klanten verbeterpunten in functionaliteit en informatievoorziening. Af en toe wordt een defect of kwaliteitsprobleem bij de producten gemeld.

Reviewsmulticare-centrum.nl

op tijd geleverd zoals staat beschreven
Snelle service - overzichtelijke website - uitstekende ervaring
Stipte levering Alles kwam op tijd en op het afesprokwn tijdstip.
Eenvoud van bestellen, de ruime keus en snelle bezorging. Ook een redelijke prijs is belangrijk.
Er was een inpakfout gemaakt en dat is keurig opgelost!!
Snel en gratis bezorgd bij ons in Duitsland
correct en vlot geleverd

pakket niet geleverd en product was niet meer op voorrraad

pakket niet geleverd en product was niet meer leverbaar.Maar kreeg mijn geld gewoon weer terug gestort op mijn rekening
Jammer dat onze verzekering niet aangesloten is!
Snelle levering, tevreden.
Duidelijke website, snel geleverd
De producten zijn prima, alleen wordt alles pas na 7 dagen verstuurd. Ik dacht eerst dat is omdat het december was, maar u weer. Dat zeggen jullie er niet bij dus zit ik deze week te wachten op mijn wond verband. Verder ben ik zeer tevreden met de verzorging.
de snelle bezorging
Het product dat ik zocht (momenteel niet leverbaar door de webshop van diabetesliga België wegens een reorganisatie en evenmin op gekende online apotheken) is hier voldoende voorhanden

Antwoord van multicare-centrum.nl

Uw steun betekent veel voor ons. Dank u wel!
R K
Robert K.

Betrouwbare verkooery

Vandaag besteld morgen in huis. Goede verkoper.
Snelle verzending. Producten zijn netjes verpakt
Doen wat ze beloven