deliaskinmaster.nl

300 reviews in totaal   248 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit en werking van de producten. Ook wordt de snelle levering gewaardeerd. De klantenservice wordt vaak als vriendelijk, behulpzaam en snel ervaren. Daarnaast vinden veel klanten de website en het bestelproces overzichtelijk en gemakkelijk. Verschillende klanten merken snel verbetering van hun huid door het gebruik van de producten. Er zijn echter enkele opmerkingen over het ontbreken van persoonlijke aandacht bij de klantenservice. Ook missen sommige klanten een persoonlijk kaartje, sample of extraatje bij hun bestelling, wat voorheen wel werd aangeboden. Een klein aantal klanten vindt de website onoverzichtelijk en sommigen merken nog geen resultaat van de producten.

Reviewsdeliaskinmaster.nl

Beter dan verwacht

De colorscience creme dekt heel goed. Voelt fijn aan. De peelings ... die doet moest ik zelfs niet opbouwen want had er bijna amper last van. Dus ik denk echt dat ik jouw viral treatment van december nodig heb. De cremes voelen lekker aan... heel gemakkelijk te smeren, voelen niet vettig aan wat ik heel leuk vindt. Ik gebruik ipv essential cleaner dus eerst de clear gel en dan de anti aging... gaat best goed. Ondervond mega uitbraak puisten in het begin, daar doe ik enkele dagen de nappy balm (prikt een beetje maar niet zo erg) en het gaat nu beter. Ja ik ben zeer tevreden. Ook de huid analyse vond ik goed. Je weet uiteraard dat je minder suiker moet nemen, minder vetten om een gezonde huid te hebben maar voor zij die nogmaals bevestiging zoeken.... Ze duiden in vet aan wat je zeker MOET/MAG halen, en het bijkomstige zetten ze gewoon in normaal lettertype. Dus je weet duidelijk waarop en waaraf.

Geweldig!

Heb het nieuwe lip product de volume therapie geprobeerd. Echt een aanrader voor droge lippen. Lekker vet maar plakt niet en heeft een subtiel lekker smaakje. Lippen zien er voller en beter uit zonder het prikken van een plumper. Ik ben fan.
Ik heb de skin reset asr gebruikt en ik was helemaal onder de indruk hoe zoiets kleins zo een grote wonder kan verrichten. Ik was gewoon ten einde raad met mijn gezicht en nu alleen wawwww ik blijf mezelf in de spiegel bewonderen.
Ik ben super blij met D skin producten en bestel ze regelmatig . Mijn huid is er blij om . Dankjewel lieve mooie Delia .
Fijne producten en snelle bezorging. Alleen de verzendkosten wat jullie vragen vind ik jammer. Ook bij grote bestellingen vragen jullie een bedrag voor de verzendkosten.

Blij met de producten

Fijne webshop en producten snel verzonden. Mijn huid is zo veel beter na gebruik van de producten van Delia 💕
Heel mooie verpakking en het ruikt ook heerlijk en ook hele lieve kaart met Delia haar handschrift , echt erg leuk 😘😘 en het zal zeker niet de eerste keer zijn dat ik het bestel 🙏🏼
Mooie producten, Snelle verzending, en gratis deskundig advies, zeker aan te raden.
De producten zijn top! De levering was snel! En het persoonlijke kaartje❤️
S K
Seda K.
Verzending was super snel top. Had 3 producten besteld, had wel graag een tester van een ander product willen zien in de doos, dat zou heel fijn geweest zijn…
Net als altijd heel blij 🙂 met de producten . Ik kan niet zonder zo gehecht aan Delia producten . Dankjewel 🙏🏻 💋♥️
Top producten, mijn huid doet het er zo goed op. Snelle levering. En als je iets wilt vragen aan klantenservice, krijg je heel snel een reactie.
Ik gebruik al jaren D skin producten en kan gewoon niet meer zonder. Leuk dat je ook punten kan sparen voor een korting.
Een aanrader, blijft de hele dag zitten aan de skin. Ook zelf na wudu wassing. Geweldig product.
F B
Fati B.
Duidelijke beschrijving en zeer snel geleverd ook
Super te vrede over dit product !!
Weer verrast ! Ben heel blij en mijn huid staart weer . Dankjewel voor jullie top producten . Liefs Nastaran Ahmadi 🙏🏻💝
Zacht, comfortabele producten
Na de bestelling kreeg ik de volgende dag mijn bestelling thuisgestuurd.