Klanten zijn positief over de snelle levering en het eenvoudige bestelproces via de website. Het product wordt gewaardeerd om het makkelijke en snelle gebruik, vooral bij installatie en afbraak, en wordt als handig en tijdbesparend ervaren door de eenvoudige montage. Aan de andere kant merken veel klanten op dat het product snel slijt of scheurt bij gebruik, vooral bij zwaar of scherp puin. De meningen over de kwaliteit zijn verdeeld; sommigen vinden het degelijk, terwijl anderen het onvoldoende vinden voor zwaarder werk. Ook wordt genoemd dat extra bevestigingsmaterialen soms worden gemist of niet stevig genoeg zijn.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsstort-slurf.nl
De tweede keer dat we het producten gebruiken. Het is een uitstekend hulpmiddel (mits juist gebruikt). De eerste keer hadden we het iets te slap gehangen en was de levensduur minder lang dan de tweede keer bij correcte montage. Absoluut aan te bevelen. 👍
Lichtgewicht en makkelijk te gebruiken voor verbouwing.
Site was duidelijk. Ook goed uitgelegd hoe groot het gat van en hoe lang de stortslurf is.
De stortslurf werkt perfect, met een grote balk en 2 spanbanden kon ik hem zo uit het raam hangen. Wel zouden iets grotere karabijnen handig zijn ivm het positioneren.
De zak scheurde na 1 dag gebruik (storten van dak grind)
Super praktisch, neemt weinig ruimte in beslag en doet zijn werk!
Kwaliteit liet te wensen over
Levering door DPD duurde veel langer dan nodig
Slurf werkt goed, maar de kwaliteit was matig.Er braken gaten uit aan de zijkanten tijdens gebruik. Het voelde een beetje als een eenmalig verwerp slurf. Jammer
snel geleverd , heel makkelijk te gebruiken door 1 persoon
Goed product, handige uitvinding. Wij bevelen het aan!
Lange levertijd meer dan een week.
goed
makkelijk en snel
Superhandig in gebruik en zeer proper
Goed product, snel geleverd en kwaliteit zoals het hoort en was verwacht. Aanrader.
Zeer tevreden met dit product
Product is snel op te hangen en af te breken, zorg alleen dat je container niet te ver van je huis staat als ze hem komen plaatsen, hoe rechter de slurf naar beneden hangt hoe beter het puin erdoor kan, ik heb er zelf inderdaad een paar karabijnen bij besteld zodat je makkelijk de verlengingen erop of eraf kan halen
Top product