877 reviews in totaal   77 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

877 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 6 mei 2021

stort-slurf.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn over het algemeen tevreden met de snelle levering en waarderen de scherpe prijs in vergelijking met alternatieven. Het product is eenvoudig te gebruiken en te monteren en wordt duidelijk uitgelegd. Daarnaast doet de stortslurf meestal waarvoor hij bedoeld is, mits correct gebruikt. Aan de andere kant zijn er klachten over de productkwaliteit, zoals snel scheuren, en ervaren sommigen teleurstelling door leververtragingen. Ook missen sommige klanten bevestigingsmaterialen of vinden het onduidelijk wat er wordt meegeleverd. Verder kan de stortslurf beperkt zijn bij verkeerd gebruik of bij het storten van zwaar materiaal.

Reviewsstort-slurf.nl

* Snelle levering * Prima oplossing voor hoger gelegen werkzaamheden * Goedkoopste alternatief Sommige klagen over de kwaliteit, dat deze snel scheurt. Dit komt vaak doordat men de stortkoker te schuin of te veel ineens wil storten waardoor scherpe tegels e.d. scheuren veroorzaken. De prijs zou anders worden als men deze zakken van bijv. kevlar zou maken. Daar staat de prijs ook naar. De vorige keer heb ik hem met veel gemak gebruikt, en ja aan het eind was het onderste gedeelte op. Ik heb voor mijn volgende klus gewoon één los deel besteld welke ik zo weer aan de bestaande overige delen kan koppelen.....
De slurf is prima en werkt goed mits verticaal genoeg. Helaas krijg je helemaal niks meegeleverd wat nodig is. Je kan spanbanden meebestellen, maar er zijn geen haken zoals afgebeeld. Let op, de slurf is echt kort, 2,7m werk lengte klopt. Maar doordat het erg verticaal moet, heb je vanaf de tweede verdieping echtwel een tweede slurf nodig. Ook een dure emmer hoeft niet, koop een voor een vijfje en snij onder open, of zoals ik, schroef snel een houten vierkant inelkaar. Slopen is toch slordig! Wat jammer is dat er staat bestel vandaag en morgen in huis. Ik bestelde zondag denkend dat ik dinsdag binnen zou hebben, maar was pas woensdag einde dag, dus bijna miskoop!

Topproduct

Snel geleverd. Montage eenvoudig. Werkt probleemloos. Top-product!
De tweede keer dat we het producten gebruiken. Het is een uitstekend hulpmiddel (mits juist gebruikt). De eerste keer hadden we het iets te slap gehangen en was de levensduur minder lang dan de tweede keer bij correcte montage. Absoluut aan te bevelen. 👍
Op donderdag avond besteld en kreeg de spullen helaas pas maandag middag binnen. Had het maandag nodig dus een andere oplossing moeten zoeken. Ik begrijp dat jullie de bezorging niet helemaal in eigenhand hebben maar toch.
Lichtgewicht en makkelijk te gebruiken voor verbouwing. Site was duidelijk. Ook goed uitgelegd hoe groot het gat van en hoe lang de stortslurf is.
top
Goed produkt, heeft ons goed geholpen en veel tijt bespaard
De stortslurf werkt perfect, met een grote balk en 2 spanbanden kon ik hem zo uit het raam hangen. Wel zouden iets grotere karabijnen handig zijn ivm het positioneren.

stort-slurf.nl

Puin storten is door de Stortslurf® erg eenvoudig. Een stortkoker kopen of een stortkoker huren is sinds de introductie van de Stortslurf® niet meer noodzakelijk. Immers, wij bieden je een beter alter...