Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en betrouwbare levering van bestellingen. De service wordt als uitstekend, behulpzaam en klantgericht ervaren, waarbij problemen doorgaans snel en zonder gedoe worden opgelost, vaak met vervangingen of terugbetalingen. Daarnaast worden de betaalbare prijzen en de goede prijs-kwaliteitverhouding van de producten gewaardeerd. Ook de duidelijke, overzichtelijke en informatieve website wordt door klanten positief beoordeeld. Hoewel klanten over het algemeen tevreden zijn over de kwaliteit van de producten, worden er incidenteel defecten gemeld.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewssbsupply.nl
Ik had diverse vragen. Deze werden elke keer netjes en snel beantwoord.
Zeer klantvriendelijk en super klantenservice.
Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan!
stoel was kapot meteen netjes opgelost
Een mooi en stevige case voor mijn telefoon. Ben er erg blij mee
Snelle verzending, super betrouwbaar!
Top service
Zitting van de gamestoel
De zitting van de gamestoel, liet bij naden wat snel los, en dat is naar tevredenheid opgelost. Er is vervanging gestuurd
Service is goed alles is goed verpakt
Dus voor mij hoef je niks beters te doen goed is goed
Netjes afgeleverd en verpakt. Er was wel een batterij leeg.
Leuke prijs en heel snel geleverd 👍👍
Alles prima!
Snelle levering, uitstekend product.
Prima service !
arm leuning was afgebroken van de…
arm leuning was afgebroken van de gamestoel en netjes en gratis een nieuwe armleuning opgestuurd gekregen zonder problemem !
de gamestoel was ook snel geleverd.
dus echt goede en nette service
Snel, super goede spullen. Top winkel
Prima!
Stoel kapot na 6 maanden retour aangevraagd. Nieuwe opgestuurd gekregen geen gezeur prima Geregeld