Wolplein.nl

4.005 reviews in totaal

4.005 reviews since 11 feb 2025

Klanten waarderen vooral de hoge kwaliteit van de producten, het brede assortiment en de vriendelijke en behulpzame klantenservice. Er zijn echter ook aandachtspunten: er is regelmatig kritiek op de lange of onduidelijke levertijden, vooral wanneer producten niet op voorraad zijn. Daarnaast ervaren klanten gebrekkige of trage communicatie over bestellingen en voorraadstatus. De website toont vaak geen actuele voorraad, wat tot onverwachte vertragingen en teleurstelling leidt. De bereikbaarheid en reactietijd van de klantenservice worden als wisselend beoordeeld. Verder vinden klanten de verzendkosten vaak te hoog, met name bij kleine bestellingen, en wordt het verdwijnen van de fysieke winkel als een gemis ervaren.

ReviewsWolplein.nl

(1923)
Ik had 12 bollen wol besteld, maar nadat ik gevraagd had hoe lang de bestelling nog op zich liet wachten, bleek dat juist die kleur op dat moment niet leverbaar was. Ik werd geholpen door Sylvia en zij zei welke kleuren nog op voorraad waren. Ik ben heel goed geholpen, die andere bollen waren duurder en ook dat was geen probleem het verschil werd terug gestort op mijn rekening 👍

Antwoord van Wolplein.nl

Beste, Bedankt voor jouw waardevolle vijf sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Sylvia - Wolplein.nl
Dat er zelfs op zondag aan de klant gedacht wordt...Top 👍👍. Vindt het erg jammer dat jullie experiënce centrum er niet meer is, was voor mij een dagje weg, en heel veel mensen willen ook graag de wol kunnen zien, en voelen voordat ze iets aanschaffen. Echt een gemis.🫤

Antwoord van Wolplein.nl

Beste, Bedankt voor jouw waardevolle vijf sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Astrid - Wolplein.nl

Doen! Veilig en goed.

De site is echt super simpel, alles kan je vinden per dikte, soort draad, zomer of winter. Mijn ervaring (al jaren) is dat vandaag bestellen, morgen leveren zeker van toepassing is. Als een draad niet op voorraad is staat dat er altijd bij. Geen ervaring hoe dat dan verder gaat, heb ik nog niet gehad. Wel al een paar keer contact gehad omdat ik tekort kwam. In mijn geval nam de mevrouw de tijd om te zoeken en ook nog de juiste kleurnummers te leveren.

Echt een aanrader.

Bestel hier heel regelmatig mijn bollen, haaknaalden, breinaalden en losse materialen als opvulling en oogjes. Alles wordt altijd snel geleverd, alle bollen met het zelfde verfbad nummer en keurig verpakt. Fijne duidelijke website met veel keuze en duidelijke productinformatie. Ook de winkel is super leuk om heen te gaan en rond te neuzen.

Antwoord van Wolplein.nl

Beste, Bedankt voor jouw waardevolle vijf sterren beoordeling! Fijn om te horen dat u onze winkel met plezier heeft bezocht. Inmiddels is onze fysieke winkel sinds december gesloten, maar we hopen u natuurlijk nog vaak terug te zien in onze webshop! Met vriendelijke groet, Astrid - Wolplein.nl
Bij de eerste bestelling was het niet duidelijk dat 1 van de 2 wolsoorten niet voorradig was. Waardoor ik tevergeefs aan het wachten was...als je mailt moet je 4 tot 7 dagen wachten. Maar bellen ging vlot ( ik kon zo lang niet wachten op de mail). Voor de rest vlot, goed en vriendelijk

Antwoord van Wolplein.nl

Beste, Bedankt voor uw waardevolle vier sterren beoordeling! Wij nemen uw feedback mee. Met vriendelijke groet, Sylvia - Wolplein.nl

Prachtige kwaliteit van de…

Op de eerste plaats de kwaliteit van de wol. Ik haak er op dit moment een omslagdoek/sjaal van. Op de site is het makkelijk navigeren om datgene te vinden dat je graag wilt. Het wordt altijd keurig verpakt. Snelheid van bezorgen hangt af van de pakketbezorger.

Antwoord van Wolplein.nl

Beste, Bedankt voor uw waardevolle vijf sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Sylvia - Wolplein.nl
A K
andre k.
3 weken moeten wachten op wol is niet zo leuk mischien aangeven op de site als wol niet leverbaar is en wanneer het weer binnen komt Ik had geen idee waar het bleef na een belletje met een vriendelijke medewerkster wist ik wanneer de wol binnen kwam😃 Voor de rest ben ik heel tevreden

Weinig informatie en reacties

Er was een bolletje niet op voorraad, terwijl op de site stond dat alles beschikbaar was. Toen ik zelf ging informeren kreeg ik te horen dat het die week binnen zou zijn, echter een maand later was het nog steeds die week. Reacties zijn langzaam of niet via mail en whatsapp, gelukkig had de mevrouw aan de telefoon snel een andere kleur gevonden, zodat het uiteindelijk opgestuurd kon worden. Het pakket zelf ziet er goed uit, ben benieuwd hoe het eruit komt te zien

Antwoord van Wolplein.nl

Beste, Bedankt voor je beoordeling. Onze excuses voor de mindere en trage bereikbaarheid van onze klantenservice. We begrijpen dat het erg vervelend is wanneer je met een vraag of probleem zit en niet tijdig geholpen wordt. Wij nemen je feedback mee. Met vriendelijke groet, Astrid - Wolplein.nl

Minimum bestelling om te kunnen betalen

Ik kon nergens terugvinden dat je niet alleen je cadeaubon kan inwisselen, maar € 10 meer moet bestellen. Ik had € 65 aan cadeaubonnen maar € 0 betalen of zelfs € 4 kon ik niet bestellen. Pas nadat ik voor € 10 meer bestelde kon ik weer bestellen. De robot suggereerde me om foto’s van de bestelling door te sturen, maar er pasten maar 4 items op een screen. En ik had elk stengetje borduurgaren dus veel screenshots. Misschien ergens in de voorwaarden zetten?

Antwoord van Wolplein.nl

Beste, Bedankt voor jouw beoordeling. Naar aanleiding van ons eerdere contact via de chat willen wij graag toelichten dat wij hebben aangeboden om de bestelling en de cadeaucode voor je in ons systeem te verwerken. Met vriendelijke groet, Sylvia - Wolplein.nl
Kwaliteit van de bestelling is prima. Ik heb echter ruim 3 weken moeten wachten op de levering omdat in augustus alles stil ligt, dat wist ik niet. En ik moest daarna andere wol bestellen omdat er niet genoeg was van hetzelfde bad. Niet erg, alles is in orde gekomen en ik ben goed geholpen.

Antwoord van Wolplein.nl

Beste, Bedankt voor jouw waardevolle vier sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Astrid - Wolplein.nl

Graag papieren patroon ipv digitaal. Werkt handiger.

De wol of katoen is super. De patroontjes zijn heel leuk en duidelijk beschreven. Wat ik jammer vind is dat ik nooit kan kiezen om sommige onderdelen uit het pakket te halen, vb elke keer vulling (ik heb zo al veel reserve), dat hoeft niet voor mij. Wel zou ik graag het patroon op papier erbij krijgen. Een digitaal patroon vind ik zeer onhandig en met mijn eenvoudige printer slaag ik er nooit in om het te printen. Ik zet het patroon op een usb stick en ga ermee naar een kopie center. Wel echt omslachtig. Het zou dus leuk zijn moest ik de optie krijgen om toch te kiezen voor een papieren patroon als ik een pakket bestel.

Antwoord van Wolplein.nl

Beste, Bedankt voor jouw waardevolle beoordeling. Wij nemen je feedback graag mee in onze overwegingen voor toekomstige verbeteringen van onze pakketten en bestelopties. Met vriendelijke groet, Astrid - Wolplein.nl
Eigenlijk is het altijd prima, maar het duurt altijd langer dan een week voordat er bericht komt dat ze het bestelde verzonden hebben. Ik vind dat vrij lang, als het bericht van verzenden komt duurt het nog een kleine week voor ik het in huis heb. Dan duurt het dus bij elkaar een week of 2. Het hoeft voor mij echt niet de volgende dag in huis te zijn, maar 2 weken is wel lang

Antwoord van Wolplein.nl

Beste, Bedankt voor jouw waardevolle vier sterren beoordeling! Onze verwerking verloopt doorgaans snel, maar de levertijd kan verschillen afhankelijk van de beschikbaarheid van de bestelde artikelen. Met vriendelijke groet, Astrid - Wolplein.nl

Telefonisch contact.

Mijn bestelling kwam niet, daarom heb ik gebeld. Het telefonisch contact heb ik als zeer prettig ervaren. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en mijn vraag werd gelijk beantwoord. Ook is het naar tevredenheid afgehandeld.

Antwoord van Wolplein.nl

Beste, Bedankt voor uw waardevolle vier sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Sylvia - Wolplein.nl
Producten snel en goed geleverd. Kwaliteit producten prima. Zeer afwijkende maat rondbreinaalden, verder “nergens” te krijgen. Verzendkosten erg hoog: rondbreinaalden kunnen makkelijk als brievenbuspost verstuurd worden voor 1/3 van de prijs.

Antwoord van Wolplein.nl

Beste, Bedankt voor jouw waardevolle vier sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Sylvia - Wolplein.nl
Het gaat vooral over het patroon. Het garen is prima maar bij de beschrijving van het patroon zijn de kleurstellingen niet zoals op het kleurvoorbeeld staat en ook de achtergrondkleur wordt verwisseld met de kleur van het patroon. Dat is zoeken als je hetzelfde wilt als het voorbeeld en helaas uithalen omdat het niet klopt. Vol goede moed nu verder.

Status vermelding klopt niet altijd

Voorheen stond er op voorraad en dan had je je bestelling de volgende dag. Nu veel langer wachten op bestelling. Ook geen bericht als item toch niet op voorraad is. Dus status klopt niet. Veel langere wachttijd. Waarom ik blijf bestellen bij wolplein. Groot assortiment en vaak lagere prijzen. Alhoewel ik nu ook vaker elders bestel. Puur omdat ik niet kan vertrouwen op de levertijd

Antwoord van Wolplein.nl

Beste, Bedankt voor jouw beoordeling. Dit is niet de service die we willen bieden. We nemen je feedback over onze levertijden intern mee. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Astrid - Wolplein.nl
Vriendelijke mail en vriendelijk en behulpzaam asn de telefoon Wat kan beter: ik had 11 bollen besteld maar er waren er 10 van zelfde verfbad dus moest ik langer wachten op mijn bestelling Het is fijn om in de mail aan te geven hoeveel bollen er wel zijn Soms is 1 bolminder ook goed Verder echt heel prima! Bestel graag bij jullue

Antwoord van Wolplein.nl

Beste, Bedankt voor jouw waardevolle vijf sterren beoordeling! Wij nemen je feedback mee. Met vriendelijke groet, Sylvia - Wolplein.nl
Naalden en haakpakket besteld en betaald. Ontvang alleen naalden. En de bestelling is afgehandeld. Geen verdere mededelingen met reden ontbreken haakpakket. Geen communicatie op dit moment mogelijk. week later contact gehad en is alles in orde gekomen.

Antwoord van Wolplein.nl

Het lang wachten op een bestelling omdat er producten niet in voorraad of niet meer te krijgen zijn,dan zou het leuk zijn dat men contact opneemt, en dat je niet zelf moet gaan horen waarom het nog altijd niet verzonden is. Uiteindelijk is het opgelost, na het lange wachten. Verder ben ik heel content en is alles goed verlopen.

Antwoord van Wolplein.nl

Beste, Bedankt voor uw waardevolle beoordeling! Wij nemen uw feedback mee. Met vriendelijke groet, Sylvia - Wolplein.nl

Goede en snelle service. Klantvriendelijk personeel

Goede en snelle service. Het enige minpuntje vind ik dat als er een product/kleur niet meer op voorraad is dat ze dit eerder desnoods via mail kunnen laten weten dat het er niet is. Want hierdoor moet men vaak langer wachten op de bestelling, of er zelf achteraan bellen waarom het artikel nog niet bezorgd is.

Antwoord van Wolplein.nl

Beste, Bedankt voor jouw vijf sterren beoordeling. We waarderen je feedback en nemen deze mee om onze communicatie en service verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Astrid - Wolplein.nl

Wolplein.nl is dé online winkel voor breien en haken. Met een assortiment van duizenden artikelen is Wolplein.nl de grootste online aanbieder op het gebied van breien, haken en andere handwerktechniek...