Wolplein.nl

3.368 reviews in totaal   2.383 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.383 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 11 feb 2025

wolplein.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn positief over de snelle levering wanneer producten op voorraad zijn, de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website en de hoge kwaliteit van de producten. De klantenservice wordt gewaardeerd om vriendelijkheid, bereikbaarheid en het oplossingsgericht denken. Ook de verpakking wordt vaak als netjes en goed omschreven. Aan de andere kant zijn er regelmatig klachten over vertragingen bij levering, met name wanneer artikelen niet op voorraad zijn, en wensen klanten duidelijkere communicatie over levertijden en alternatieven. Het ontbreken van een fysieke winkel wordt als een gemis ervaren, vooral omdat klanten materialen en kleuren niet kunnen beoordelen, wat leidt tot teleurstellingen over kleurafwijkingen en materiaal. Daarnaast zijn er opmerkingen over trage respons van de klantenservice, het missen van bepaalde informatie op de website, en soms te grote of slordige verpakkingen.

ReviewsWolplein.nl

uitstekende klantenservice

Enkele kleuren die ik had besteld, bleken niet (op tijd) voorradig te zijn. Telefonisch zeer goed geholpen met het uitkiezen van andere kleuren aan garen. Ook het snelle leveren is toch fijn om mee te maken.

Antwoord van Wolplein.nl

Beste, Bedankt voor jouw waardevolle vijf sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Sylvia - Wolplein.nl

Goede service

Fijne winkel met groot assortiment. Omdat het garen dat ik besteld had wat later leverbaar was (had ik niet gezien) en de bezorging in mijn vakantie zou vallen, heb ik gebeld. Fijn dat ze mijn pakket hebben vastgehouden tot ik thuis was:)

Antwoord van Wolplein.nl

Eén artikel niet op voorraad, gehele bestelling vertraagd.

Veelal prettige samenwerking met Wolplein. Als echter artikel niet op voorraad is en dit valt niet op als je de bestelling plaats, wordt de gehele levering uitgesteld. Er worden geen deelleveringen uitgevoerd. Het is misschien een punt van verbetering om deze informatie te tonen in de bevestiging van de bestelling.

Antwoord van Wolplein.nl

Beste, Bedankt voor jouw waardevolle vier sterren beoordeling! Wij nemen je feedback mee. Met vriendelijke groet, Sylvia - Wolplein.nl

My go to for craft supplies

All my orders have been received promptly and well packaged. If there has been an issue it has been resolved right away and with complete satisfaction. They have a great variety of leading brands at great prices. I highly recommend Wolplein.

Antwoord van Wolplein.nl

Ik miste 1 bol garen . Heb vandaag mijn geld terug gestort gekregen. Dat vind ik zeer netjes en het wordt zeker gewaardeerd. Verder ga zo door met jullie goede service. Heb een aantal leuke surprises gekregen bij verschillende bestellingen

Haakpakket Ibiza tas

Heel snelle levering! Ik had moeite om het patroon af te printen. Na een telefoontje naar Wolplein werd ik onmiddellijk geholpen. Dat noem ik service! Ik ben 100 procent tevreden. Zoals altijd.

Antwoord van Wolplein.nl

Vaak snelle levering van pakketten of artikelen. En toen er een keer wat mis ging met de bestelling, qua verzending, kon ik makkelijk contact leggen, en werd het probleem snel verholpen

Antwoord van Wolplein.nl

Snelheid van levering. Meerdere momenten waren en zijn onderdelen van een patroon (van jullie zelf) niet leverbaar. Dat valt me erg tegen. Door het sluiten van jullie inspiratiecentrum is het ook lastig een alternatieve kleur te kiezen. Daarnaast vond ik de verzendkosten behoorlijk hoog. Jammer.

Antwoord van Wolplein.nl

Ik belde vanmorgen over mijn bestelling, en werd direkt opgelost Ik heb nog wel een min puntje onder de bestelling staat voor 2300uur besteld morgen in huis ,keek ik verder staat er3/ 5 werkdagen een beetje dubbel

Antwoord van Wolplein.nl

Beste, Bedankt voor jouw waardevolle vier sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Sylvia - Wolplein.nl
Ondanks op zondag besteld, volgende dag al in huis. Super! Alle bollen hadden tevens hetzelfde wolbad. Ook de berichtgevingen via de mail (ontvangen, verzameld, verzonden) verliepen super vlug.

Antwoord van Wolplein.nl

goede klantenservice en vriendelijke mensen. Wat ik wel jammer vind, is dat ik vaak in opdracht haak. Ik spreek dan iets af qua materiaal en check dit dan bij jullie op de website of dit nog beschikbaar is. Maar soms blijkt dan achteraf er toch een bol minder op voorraad te zijn dan ik nodig heb voor de opdracht en kan ik dit dan niet naar wens afmaken. voor de rest ben ik erg blij met jullie

Antwoord van Wolplein.nl

in principe in orde, maar ... verbeterpunten

Mijn bestelling was in principe goed in orde. Om te verbeteren de volgende tip: Geef niet dezelfde dag nog aan dat de bestelling klaar staat voor verzending, om vervolgens dagen niets te laten horen. Tot ik zelf een mail stuurde om te vragen wat er aan de hand is. 2 dingen: a. een wachttijd van 5 dagen melden voor het beantwoorden van mijn mail??? Dat kan je echt niet maken hoor. b. in die mail aangeven dat een vervolgmail van mijn kant mijn vraag weer onderaan de lijst plaatst??? Nou moe! Op de webshop uiteindelijk het telefoonnummer gevonden (tip: voortaan in de mail vermelden is klantvriendelijker). Ik heb gebeld en wat blijkt? Mijn bestelling staat al dagenlang klaar in het magazijn te wachten, omdat EEN knoopje niet op voorraad is! En ik ondertussen maar wachten op het garen dat nodig is om een project mee af te kunnen maken ... is niet leuk! Kortom: stuur gewoon meteen op en geef aan dat het ontbrekende artikel wordt nagezonden of terugbetaald. PS: het knoopje heb ik nu sowieso niet meer nodig.

Antwoord van Wolplein.nl

Beste, Wat vervelend om te horen dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen en dat de communicatie hierover niet duidelijk was. Onze excuses voor het ongemak. Wij zien dat onze klantenservice inmiddels contact met u heeft gehad om dit te bespreken en hopen dat de situatie naar tevredenheid is opgelost. Dank voor uw waardevolle feedback. Met vriendelijke groet, Sylvia - Wolplein.nl

Gewoon prima

Alles was wel goed alleen net 1 bolletje waar ik wat pech mee had die meerdere fabriek knoopjes er in had. De rest van de bollen is niks mis mee tot nu toe. Heerlijk zacht garen en mooie kleuren die accuraat zijn met wat je op de foto ziet. 10/10 would buy again.

Antwoord van Wolplein.nl

Beste, Bedankt voor jouw waardevolle vier sterren beoordeling! Vervelend dat u je bij één bol te maken had met meerdere fabrieksknoopjes, maar goed om te lezen dat de overige bollen tot nu toe helemaal in orde zijn. Met vriendelijke groet, Astrid - Wolplein.nl
Alice J.
Nieuwegein

Goede service en klantvriendelijkheid

De prijzen zijn mooi, altijd vriendelijk, meedenkend en verzenden snel. Ze lossen problemen super goed op ondanks het niet hun schuld was maar van verzender (bestel al jaren, was 1ste x dat het fout ging en ze waren super lief door het zelf op te lossen)

Antwoord van Wolplein.nl

Bestelling was makkelijk te plaatsen. Helaas was niet alle wol op voorraad en heb ik uiteindelijk een week moeten wachten op mijn bestelling. Ik heb contact gezocht want ik kreeg nergens informatie hierover. Het contact was overigens heel prettig

Antwoord van Wolplein.nl

Snelle levering is fijn Wat beter kan, nu er geen fysieke winkel is meer suggesties over kleurencombinaties, bv bij mix kleuren welke effen kleuren matchen daar mee.

jammer

Ik mis de fysieke winkel heel erg, juist om kleuren en materialen in het echt te zien en te voelen. Heel jammer dat die er niet meer is. De snelle verzending van bestellingen is prima!

Antwoord van Wolplein.nl

De site is overzichtelijk en mooie aanbiedingen van goede brei en haak garens. De verpakking ziet er altijd netjes en verzorgd uit!! Snelle levering als het op voorraad is en anders krijg ik bericht

Antwoord van Wolplein.nl

Beste, Bedankt voor jouw waardevolle vijf sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Astrid - Wolplein.nl
De wol ruikt altijd fris in de doos. Meerkeuze uit bezorgdienst vind ik fijn. Heel veel keuze in de webshop. Duidelijke bestel procedure. Ik zeg hou dit vast. En bedankt ook voor alle creatieve ideeën.

Antwoord van Wolplein.nl

Snelle ontvangst en altijd helpend via E-mail. Wel heel erg jammer dat de fysieke winkel weg is. Omdat ik de wol niet kan voelen en zien, koop ik veel minder.

Wolplein.nl

Wolplein.nl is dé online winkel voor breien en haken. Met een assortiment van duizenden artikelen is Wolplein.nl de grootste online aanbieder op het gebied van breien, haken en andere handwerktechniek...