Klanten zijn erg te spreken over de snelle en nette levering van producten, evenals de mooie, goede en hoge kwaliteit ervan. De vriendelijke, behulpzame en snelle klantenservice wordt vaak gewaardeerd, waarbij problemen doorgaans goed worden opgelost. Ook de pasvorm van de producten krijgt over het algemeen positieve feedback. Er zijn echter ook aandachtspunten: sommige klanten ervaren onduidelijkheid over de levertijd en zouden graag meer keuze willen in bezorgopties. Daarnaast wordt het retourproces regelmatig als lastig of duur ervaren. Verder vallen de maten vaak groter uit dan verwacht, wat tot teleurstelling kan leiden.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsIbana.nl
Snelle levering! Fijne kwaliteit top.
Bestelling snel en netjes ontvangen
Verzending via DPD is niet zo prettig moet zelf steeds in de app kijken of het bezorgd is bij afhaalpunt
Super mooie kwaliteit en service
Ik had een item in maat 34 en 38 besteld, gebeld met de klantendienst om de order van maat 38 te annuleren, maar dat ging niet, terwijl ik nog geen mail had ontvangen dat de order was verzonden. Hierdoor moest retourkosten betalen, terwijl ik al veel besteld heb.
De service en de attentie bij het bellen met Ibana en de kleding is top!!
Super mooie spulletjes, keurig verpakt
Alles prima
Nvt