tuinmeubelhoesshop.nl

18.243 reviews in totaal

18.243 reviews since 31 jan 2018

Gecertificeerd sinds: 28 sep 2021
tuinmeubelhoesshop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit en duurzaamheid van de hoezen, die vaak als beter worden ervaren dan die van andere aanbieders. De snelle en correcte levering wordt veelvuldig geprezen, evenals de klantvriendelijkheid, deskundigheid en oplossingsgerichtheid van het personeel tijdens aankoop, aftersales en retouren. De meeste klanten waarderen de goede pasvorm van de hoezen en het feit dat de meubels effectief waterdicht blijven. Meegeleverde accessoires zoals opblaasbare kussens, zandzakken en bevestigingsmaterialen worden als waardevolle toevoegingen gezien. Daarnaast wordt de overzichtelijke, duidelijke en informatieve website gewaardeerd, wat het bestelproces vergemakkelijkt. Sommige klanten ervaren problemen met de pasvorm, zoals te grote, te kleine of afwijkende maten van de hoezen. Ook zijn er incidenteel opmerkingen over ontbrekende of defecte accessoires bij levering. Ten slotte worden er soms kleine verbeterpunten genoemd met betrekking tot de website.

Reviewstuinmeubelhoesshop.nl

Prima meubelhoes. In het begin vond ik het even lastig om hem zo vast te maken dat hij niet weg zou waaien. Ik mis bovendien één klein riempje aan één zijde. Uiteindelijk bleek dat, als je de hoes goed aan de onderkant van de pootjes vastmaakt, hij prima blijft zitten. De kleur is mooi en de kwaliteit voelt goed aan. Het enige wat ik niet helemaal begrijp zijn de meegeleverde opblaasbare kussens. Ik heb die daarom niet gebruikt, omdat ze onder de hoes lijken te verschuiven. Al met al ben ik tevreden met deze meubelhoes en doet hij wat hij moet doen.

Prima hulp bij afwijkende maten.

Ik ben de trotse bezitter van een aantal teak tuinmeubels. Maar als ik een goed passende hoes moet hebben grijp ik vaak mis. Totdat ik in contact kwam met Tuinmeubelhoesshop. Voor deze mensen bestaan er geen problemen, ze lossen alles op. Kortom..... een prima bedrijf.
Hallo, het is het 2 loungeset hoes wat ik heb gekocht..de kwaliteit is uitstekend en blijf ook bij harde wind goed zitten en ook stevige regenbui kan die tegen, kussen blijven ook dan echt droog! Mijn dochter had eerst zo'n hoes bij tuincentrum gehaald maar die was echter niks, bleef niet goed zitten bij wind en bij regen liep het water niet af ..en die was zelf nog duurder. Vandaar dat ik dan nog één had besteld voor mijn dochter en ook zij is super tevreden!! Groetjes Sigrid

Rectificatie

Eerst stuurde ik een slechte recensie omdat het pakket niet geleverd werd. Bleek het mijn fout, dus even een rectificatie. Ik heb het pakket nog niet, maar ze trekken alles uit de kast om me te helpen. Over het product kan ik nog niets zeggen, maar de service is prima.
Perfecte dichtheid van het materiaal, niet te dun en niet te dik/zwaar. Voor in mijn geval een mozaïek tuintafel van steen. En de bijgeleverde opblaasbare kussen voor onder de hoes, ook waterafstotend, is groot genoeg om het water goed te laten weglopen. Précies wat ik zocht.
Aanrader: hele goede zaak en hele goede aankoop. De hoezen zijn wat we zochten en voelen als goede kwaliteit. Het is heel fijn dat er een normale winkel achter de webshop zit waardoor je vragen kan stellen en ik last minute een aanpassing kon doen aan m’n bestelling door te bellen. Ook m’n retour is netjes en snel verwerkt.
Prettige klantenservice en het product ziet er top uit. De hoes kan door de koorden goed aangesloten worden aan de tuinbank en het opblaasbare, meegeleverde kussen werkt goed. Nog niet zo lang in gebruik dus kan nog niet zeggen hoe het zich op de langere termijn houdt maar tot nu toe zeer tevreden.

Goed advies en perfect passende hoes!

Ik zocht een hoes die net niet in de standaard-afmetingen paste, gelukkig stonden de dame en heer van de klantenservice me perfect bij met goed advies. Dank! De hoes zit er ondertussen omheen, klaar voor die gure gore natte herfst- en wintermaanden.

Raffles Cover Tuintafelhoes

Voor de vierde keer een hoes voor onze tuinmeubelen besteld (2x tafel, 1x bank en 1x bbq) en de kwaliteit van Raffles Cover hoezen is uitstekend. Blijven mooi en zijn zeer stevig. De service van TuinmeubelHoesshop.nl is prima: duidelijke website, goede communicatie via mail en snelle service. Echt een aanrader voor ieder die een goede hoes voor zijn tuinmeubelen zoekt.

Perfecte hoes

Na de nieuwe parasol te hebben opgesteld, de maten opgenomen. We hadden al wat teleurstellende ervaringen met onze vorige hoezen gehad qua uitvoering en kwaliteit. Op de website de hoezen bekeken en meteen besteld. De hoes kwam snel binnen en de kwaliteit overtrof onze verwachting, daarom zijn de 5 sterren ruimschoots verdiend.
ben zeer tevreden over de algemene informatie betreffende het zoeken voor een hoes voor onze zweefparasol Ik heb er toen een besteld en de stokken zijn ideaal.We hebben hem nog niet zo lang dus wat duurzaamheid betreft kan ik er nog geen oordeel over geven,maar dat zal de tijd leren.Voor nu dus een dikke 5 sterrren.

Alles prima in orde ontvangen plus ontwerp idee

Alles prima in orde ontvangen. Zou het mogelijk zijn om in plaats van 1 punt dat je vast kan zetten aan een tafelpoot (of stoelpoot), er 2 punten van te maken? (Diagonaal)! Want met een beetje wind waait alles er alsnog af en beschadigd het de planten!!! Bij voorbaat dank!!
Zoeken, vinden, bestellen en ontvangen :-) Serieus eerste bestelling, was super relaxt. Ik wist niet precies welke maat ik moest hebben, dus ik bestelde 2 verschillende maten. Het was duidelijk dat je een kleine bijdrage moest doen, bij een eventuele retour. Logisch ook eigenlijk. De juiste maat behouden, de ander reouter gezonden. Netjes geld terug ontvangen en een super tevreden klant!

Aanrader. Beste beschermhoes die ik ooit heb gehad.

Tot nu toe alleen maar beschermhoezen gehad die heel veel lawaai maakte en toch regen door lieten. Maar deze hoes is helemaal geweldig. Geen herrie en gekraak van plastic als je hem over je tuinmeubels legt en mijn loungeset met kussens blijven kurkdroog. Echt heel blij mee. Ook licht in gewicht zodat de hoes makkelijk handelen is.

Goede hoezen

Producten komen overeen met de beschrijving en lijken van een goede kwaliteit materiaal gemaakt te zijn. Pasvorm is oké, helaas niet exact de maat kunnen vinden van onze tuinstoelen maar dat zegt misschien meer over de maatvoering van deze grote tuinmeubel producent die op deze manier aan klanten binding doet, 😂 Levering gaat bijzonder vlot en is ook goed te volgen er zat nog geen 36 uur tussen bestelling en levering.
Kwaliteit van Raffle hoes is goed. Met handige clips om vast te zetten bij harde wind en waterafstotend (druppels glijden er zo van af). Zeer snelle levering (volgende dag) Wat kon beter: Afmetingen bleken ruimer te zijn dan nodig, waardoor ik andere (kleinere) hoezen heb bijbesteld. Tip: we hebben 2 stoelen naast elkaar staan waarvoor de hoes veel te groot was. Een hoes voor de kleine bank bleek perfect over beide stoelen te passen (zelfs nog beter dan over de betreffende kleine bank :-).

Blij met de parasolhoes

Het product dat ik wilde bestellen was niet voorradig, dus liet ik mijn e-mailadres achter, zodat ik een seintje kon krijgen zodra het er weer was. En dat was al snel het geval. Meteen besteld en de volgende dag de parasolhoes ontvangen. Mooi product dat precies past bij de stoelhoezen.

Raffles producten topkwaliteit

Kwaliteit producten die we tot nu hebben gekocht zijn zeer goed. Meer dan voldoende keuze. Alles wordt keurig verpakt geleverd. Online bestellen gaat prima maar in de winkel is de service ook geweldig. Goede uitleg en advies. Leuk om er naar toe te gaan, aparte sfeer bij de ingang met uit hout gesneden spulletjes ☺️.

Uitstekende online winkel waar de klant nog centraal staat

Een heel fijn online winkel. Telefonisch heel goed en snel bereikbaar; zeer vriendelijke klantenservice welke zich kan verplaatsen in de wensen van de klant en meedenkt. Dat vindt je niet meer zo snel in Nederland. Een TOP bedrijf waar je vrolijk van wordt om te shoppen
Snel en correct geleverd. Mooie degelijke hoes, zit als gegoten om de tuinbank heen. Eenvoudig en gebruiksvriendelijk aan te brengen. Fijn dat we de kussens nu op de bank kunnen laten liggen, zelfs met regenachtig weer!

Tuinmeubelhoesshop heeft het grootste assortiment tuinmeubelhoezen van Europa, met merken als Raffles Covers, Aerocover, Aquashield, Garden Impressions, Eurotrail, Madison, Classic Accessoires en nog ...