debestelbox.nl- Logo - Beoordelingen

debestelbox.nl
Beoordelingen:

154 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden866 beoordelingen in totaal  

4,19
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 9 aug 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
debestelbox.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

9 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
In eerste instantie was de bezorging van een verrassing voor een vriendin vertraagd, daarna kreeg ik steeds opnieuw bericht van de vervoeder over een ander bezorgmoment, verwarrend en onwenselijk want het ging om verse producten. De bestelbox heeft dit super goed opgelost, mij goed geïnformeerd en bleef de bestelling volgen totdat bevestigd werd dat de verrassing goed ontvangen werd. Er kan altijd iets mis gaan, de manier waarop het wordt opgelost is dan belangrijk!

de meest kritische beoordeling

13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het is lastig om contact te krijgen. En ook vooral reactie te ontvangen op je klacht/vraag. Bij een bestelling op dinsdag met het verzoek voor levering op zaterdag, op de verjaardag van mijn zus gaat het nog mis. Waarschijnlijk (wat ik uit de track en trace kon halen is het pakketje vrijdag te laat afgegeven op een DHL-servicepunt, waardoor het pakketje niet zaterdag maar pas op maandag is bezorgd. En daarna ook geen tegemoetkoming ontvangen voor in mijn ogen mijn gegronde klacht.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor debestelbox.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
24 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede producten.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
7 jul 2023
Dank je wel en fijn dat de ontvangers het een lekkere verrassing vonden!
1 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leuke box en snelle verzending
Beoordeling melden
4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leuke boxen en prima levering
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
4 sep 2023
Dank je wel voor je review! Erg leuk om te horen dat het zo bevallen is 💪🏻🎁
4 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ziet er goed en verzorgd uit!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
9 aug 2023
Dank je wel voor je enthousiasme en review! Daar doen wij het voor.
13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ruim aanbod, snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
13 jun 2023
Hartelijk dank voor de 5 sterren :)
19 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
De ontvanger van de box was🙃
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
21 sep 2023
Super leuk om te horen 😂! Dank je wel voor je bestelling tot een volgende keer.
9 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooi product snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
9 aug 2023
Super leuk om te horen! Dank je wel voor je review en bestelling.
9 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Was gewoon goed geregeld 👍
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
10 jul 2023
Net als de 'Speciale Bierproeverij', gewoon goed :) Dank je wel!
6 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Voldeed aan de verwachting
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
7 jun 2023
Fijn om te horen dat we aan de verwachting hebben voldaan! Dank je wel :)
13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Perfecte staat

Alles was prima ingepakt
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
17 jul 2023
Dank voor jouw fijne bericht! Wij hopen dat de Bierproeverij ook heeft gesmaakt :)
26 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
goed gevuld lekkere mix
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
4 okt 2023
Dank je wel voor je review! Super dat je het zo goed hebt ervaren.
10 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
easy and good service
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
13 nov 2023
Dank je wel voor het delen van je ervaring met ons! Super mooie review 💪🏻🎁
23 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helemaal goed hoor
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
25 okt 2023
Leuk om te horen 💪🏻 Dank je wel. 🎁
SD
30 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leuk assortiment
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
1 jun 2023
Dank je wel! Wij hopen dat de borrelbox in de smaak is gevallen
9 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het was perfect
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
12 jun 2023
Geweldig, dank je wel :)
14 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed geholpen,
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
20 jun 2023
Fijn om te horen dat wij goede service bieden!
7 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
:)
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
10 jul 2023
Dank voor de 5 sterren :)
JS
Jolanda S.
Leeuwarden
19 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
19 dec 2023
Dank je wel voor je mooie review 💪🏻🎁
PB
Pieter B.
Sterksel
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
5 dec 2023
Dank je wel voor de mooie review!