Shoefresh- Logo - Beoordelingen

Shoefresh
Beoordelingen:

385 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.139 beoordelingen in totaal  

4,52
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

19 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wij gebruiken de shoefresh al jaren naar volle tevredenheid! Van de week heb ik het derde nieuwe apparaat gekocht. Er wordt veel gesport door ons gezin en de geur die van de schoenen / scheenbeschermers / handschoenen afkomt is ondraaglijk te noemen! Met de shoefresh wordt dit stukken minder. Bovendien houden schoenen zich veel langer netjes. Op dit moment is er een nieuw apparaat gemaakt. Mijn man heeft vrij grote voeten (mt 49). Zijn schoenen pasten eerder prima ok het apparaat. Je kon ze eerder rechtop zetten. Nu hang je ze als het ware horizontaal aan het apparaat. De steunen waaraan je ze ophangt zijn vrij kort waardoor het lastig is om grotere schoenen op de shoefresh te hangen. Ik snap dan ook niet waarom dit veranderd is. Het eerdere model was wat ons betreft dus wat praktischer.

de meest kritische beoordeling

20 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
de wandelschoenen meerdere keren(4) achter elkaar op het apparaat gezet, maar de voorkant van de schoenen aan de binnenkant blijven nat of vochtig
HM
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Shoefresh

Filter
 Sorteren  
Relevantie
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fantastisch apparaat

Heerlijk apparaat, we zijn al 15 jaar trouwe gebruiker met een huishouden van 4 sportende pubers en volwassen. We waren toe aan een nieuw apparaat en we scoort hij op alle punt uitstekend! In elk huishouden zou er een shoefresh moeten staan!
Beoordeling melden
Antwoord van Shoefresh
13 dagen geleden
Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn over onze Shoefresh. We hopen dat jullie er nog heel lang plezier van gaan hebben 😀
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Top machines

Top machine, even wennen aan deze nieuwe instellingen, is anders als de eerste maar werkt als een trein. En nu ook met de extra zet werkt extra makkelijk voor mijn werkschoenen.
Beoordeling melden
Antwoord van Shoefresh
6 dagen geleden
Wat fijn om te horen dat de Shoefresh zo goed werkt voor jouw! Bedankt voor de leuke review 😀
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Waanzinnige uitvinding 👍👍👍

Waanzinnige uitvindng werkt perfekt en na een aantal keren was de zweetgeur van mijn Wielren/Spinning schoenen al een heel stuk minder.
Beoordeling melden
Antwoord van Shoefresh
3 dagen geleden
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de Shoefresh! Dat horen we uiteraard graag ;) We wensen je nog veel plezier met je Shoefresh en je droge en frisse sportschoenen!
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Fijn voor voeten met vetkamer schade

Goede communicatie Goede service Goede sokken Inderdaad heel zacht Fijn voor voeten met vetkamer schade
Beoordeling melden
Antwoord van Shoefresh
3 dagen geleden
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de sokken en de service! Bedankt voor de leuke review :)
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het werkt echt geweldig, voor alle soorten schoenen, laarzen, scheenbeschermers en handschoenen!
Beoordeling melden
Antwoord van Shoefresh
29 mei 2024
Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de Shoefresh! We hopen dat je er nog lang plezier van hebt :)
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Dit had ik veel eerder willen hebben! Het werkt ontzettend makkelijk en doet wat het belooft.
Beoordeling melden
Antwoord van Shoefresh
6 dagen geleden
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze Shoefresh! We hope dat je er nog lang plezier van hebt :)
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle verzending en levering. Apparaat doet ook wat het beloofd
Beoordeling melden
Antwoord van Shoefresh
23 mei 2024
Heel erg bedankt voor je recensie! We zijn blij te horen dat je tevreden bent over onze Shoefresh :)
MW
Miranda W.
Schiedam
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering prima verpakking
Beoordeling melden
Antwoord van Shoefresh
6 dagen geleden
Goed om te horen!
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en fijne sokken!
Beoordeling melden
Antwoord van Shoefresh
13 dagen geleden
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de sokken!
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niet tevreden. Om de 10 min opnieuw aanzetten. Vergelijkbaar product met een huismerk van Decathlon. Ik stuur deze daarom terug
Beoordeling melden
Antwoord van Shoefresh
21 mei 2024
Vervelend om te horen dat je niet zo tevreden bent over de Shoefresh! In dit geval adviseren wij om contact op te nemen met onze klanten service. We kijken dan graag met je mee naar een goede oplossing.
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Geur blijft toch nog in schoenen hangen
Beoordeling melden
Antwoord van Shoefresh
2 dagen geleden
Vervelend om te horen dat de geur nog in je schoenen blijft hangen. Door je schoenen regelmatig te reinigen en drogen wordt de geur geleidelijk minder. Dit is bij alle soorten schoenen zo. Ook bij oude schoenen. Dit heeft echter wel wat tijd nodig. De geur is er niet in een paar keer uit. Ik zie dat je de Shoefresh nog maar kort gebruikt, zet je schoenen iedere keer nadat je deze hebt gedragen op de Shoefresh. En geef het minimaal een maand de tijd. 🕗 Hopelijk is jouw vraag hiermee uit de lucht geholpen. Zo niet, neem dan gerust nog eens contact met ons op.
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super service. Ik vroeg in de app iets over een levertijd en kreeg netjes antwoord. Daarna kreeg ik een appje dat het weer leverbaar was.
Beoordeling melden
Antwoord van Shoefresh
13 mei 2024
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service!
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijk en duidelijke website.
Beoordeling melden
Antwoord van Shoefresh
22 apr 2024
Goed om te horen!
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle verzending, simpel te bedienen
Beoordeling melden
Antwoord van Shoefresh
23 apr 2024
Goed om te horen! 😀
20 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Product werkt goed
Beoordeling melden
Antwoord van Shoefresh
22 apr 2024
Fijn om te horen dat je tevreden bent! 😀
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden