Shoefresh- Logo - Beoordelingen

Shoefresh
Beoordelingen:

473 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.082 beoordelingen in totaal  

4,51
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 jul. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Shoefresh voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

19 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wij gebruiken de shoefresh al jaren naar volle tevredenheid! Van de week heb ik het derde nieuwe apparaat gekocht. Er wordt veel gesport door ons gezin en de geur die van de schoenen / scheenbeschermers / handschoenen afkomt is ondraaglijk te noemen! Met de shoefresh wordt dit stukken minder. Bovendien houden schoenen zich veel langer netjes. Op dit moment is er een nieuw apparaat gemaakt. Mijn man heeft vrij grote voeten (mt 49). Zijn schoenen pasten eerder prima ok het apparaat. Je kon ze eerder rechtop zetten. Nu hang je ze als het ware horizontaal aan het apparaat. De steunen waaraan je ze ophangt zijn vrij kort waardoor het lastig is om grotere schoenen op de shoefresh te hangen. Ik snap dan ook niet waarom dit veranderd is. Het eerdere model was wat ons betreft dus wat praktischer.

de meest kritische beoordeling

20 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
de wandelschoenen meerdere keren(4) achter elkaar op het apparaat gezet, maar de voorkant van de schoenen aan de binnenkant blijven nat of vochtig
HM
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Shoefresh

Filter
 Sorteren  
Relevantie
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Weg met sport en pubergeurtje!

Wat een fijn apparaat. Sportgeurtjes en pubergeurtjes zijn redelijk snel uit je schoenen verdwenen. Ook natte schoenen na het sporten in de regen of na het wassen zijn vele malen sneller droog! Zelfs kinderskates (mt39) passen erop. Soms moeten de schoenen een 2e ronde op de shoefresh om geheel droog te worden of om de geur er weer uit te krijgen, maar dat gaat vele malen sneller dan op de oude manier. (Met kranten en een verwarming.) Hier in huis gebruiken we de shoefresh allemaal, aangezien iedereen het makkelijk kan bedienen is dat geen probleem.
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel fijn ding! Schoenen en handschoenen droog en fris. Wel een nadeel van deze nieuwste versie is dat ik vind dat de schoenen er niet lekker op passen als je grotere maat schoenen hebt..
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Heldere communicatie en goede uitleg

Heldere communicatie over verzending. Snel in huis. Goede uitleg en keurig verpakt. Werkt tot nu toe naar tevredenheid voor de rugby schoenen en de sneakers.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles in één keer op sturen maar is wel erg netjes opgelost door het tweede pakket snel ná te sturen. Dank je wel.
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer fijn werkend product. Was een flinke investering maar het werkt.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Dat iets van fb reclame ook is echt doet wat de reclame zegt
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima levering

Keurig op tijd bezorgd en achteraf nog extra info gekregen
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zelfs sneller geleverd dan verwacht
Beoordeling melden
BM
Bruce M.
Roermond
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne sokken.
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Werkt super!
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
PV
Paul v.
The Hague
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Sterkere stof bij de tenen. Na 1 dag zat er al een gaatje in.
Beoordeling melden
3 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk in gebruik. Sportschoenen lekker fris na gebruik, we gebruiken ook steeds een schoenen deo samen met de shoefresh. Mijn man zijn mountainbike schoenen zijn snel droog na het proper maken van een modderige rit. De kostprijs telt door... maar voorlopig zijn geld waard!
Beoordeling melden
18 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Schoenen ruiken al snel frisser

Naar rottend moerasruikende wandelschoenen ruiken na een aantal reinigingsbeurten al frisser. De lucht zal er vermoedelijk nooit helemaal uit verdwijnen, maar weet wel dat ik mijn nieuwe schoenen veel beter zal onderhouden en na gebruik telkens aan de Shoefresh zal hangen.
Beoordeling melden
4 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Doet wat het belooft. Droogt goed. Duurt waarschijnlijk wel even voordat de stink lucht uit m’n bokshandschoenen is.onze schoenmaat is wat groot had het wel makkelijk gevonden als die iets makkelijker erop pasten maar we draaien ze om met de zool naar boven dateert ook.
Beoordeling melden
20 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Shoefresh mini

Shoefresh besteld en hij kwam snel binnen. Netjes verpakt. Apparaat doet wat het moet doen. Nu de Shoefresh mini aangeschaft om mee te kunnen nemen op vakantie en dergelijke.
Beoordeling melden
13 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super service, zijn telefonisch ook goed bereikbaar en top spul wat ze leveren. En leven zonder een Shoefresh en voor op reis een mini is niet meer denkbaar
Beoordeling melden