Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. Ook wordt de kwaliteit van de geleverde artikelen vaak geprezen en voldoet deze aan of overtreft zelfs de verwachtingen. Het ruime en interessante assortiment wordt gewaardeerd, vooral door mensen met specifieke hobbybehoeften. De website wordt als overzichtelijk, duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. Daarnaast omschrijven klanten de service en communicatie van het bedrijf als behulpzaam, snel en vriendelijk. Tot slot zijn klanten tevreden over de nette en stevige verpakking van de producten.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsMark's Miniatures
dik in orde
Eerste bestelling.
Was mijn eerste bestelling bij Mark's Minitools. Bestelling werd snel verstuurd en is goed verpakt aangekomen. De grote snijmaten zijn boven verwachting en voordelig in prijs.
Groot assortiment en snelle levering
goed product, keurig op tijd bezorgd
Goed verpakt en snelle afhandeling.
Snelle levering.
De goede service en afhandeling van de bestelling.
Zeer snelle levering van mooie producten
Gute Produkte und Preise
Gute Produkte, excellent ausgewählt, woanders nicht zu bekommen. Gute Preise, Lieferung in 3 Tagen bis ins Haus!
Mark beursstand is steeds goed bemand, met de nodige kennis van zijn producten, concurentieele prijzen, ik bestel online soms geleverd via courier, best op een afhaling aan op een beursstand.
Goede communicatie