De reviews voor thuiszorgwinkel.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg te spreken over de snelle levering, de klantvriendelijke en oplossingsgerichte service, en het behulpzame personeel. Ook worden de kwalitatieve en degelijke producten gewaardeerd. De communicatie is over het algemeen duidelijk en proactief, het retourproces wordt makkelijk en snel gevonden en de website wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren.
Sommige klanten melden echter vertragingen of problemen met de vervoerder, onduidelijkheid of een gebrek aan informatie bij communicatie, en af en toe verwarring of problemen bij retourzendingen. Daarnaast zijn er kritische opmerkingen over gebruik, duurzaamheid en montage van de producten en melden enkelen technische problemen of traagheid van de website.
Reviews voor thuiszorgwinkel.nl
Track-and-trace is gewenst
Bestelling ging goed, dat het verzonden werd vanaf importeur wisten we, gaarne wel een track-and-trace wanneer zending aankomt!
Beste meneer/mevrouw Heijnst,
Bedankt voor het plaatsen van uw review. Ik zie dat er inderdaad geen track en trace is verzonden, excuus voor dit ongemak. Wij hebben hier direct melding van gemaakt aangezien dit uiteraard wel had moeten gebeuren. We hopen dat alles verder naar wens is verlopen en uw product naar wens bevalt.
Beste meneer/mevrouw,
Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn.
Team Thuiszorgwinkel.nl
Snelle service en bezorging.
Team Thuiszorgwinkel.nl
snel een goede levering , zeer goed afgehandeld.
Beste meneer/mevrouw,
Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te zien dat u tevreden bent met onze service. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn.
niks
Heel goed geholpen ☮️
Verkeerd product gestuurd
Uitstekende kwaliteit
Team Thuiszorgwinkel.nl
Duidelijke site, makelijk en snelgeregeld.
Bezorging snel en goed verpakt.
Beste klant,
Bedankt voor het plaatsen van uw review. Fijn om te horen dat u onze website als gebruiksvriendelijk heeft ervaren en uw bestelling snel bezorgd is. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.
Team Thuiszorgwinkel.nl
Ondanks feestdagen ertussen door toch op tijd aangekomen en product werkt goed !
Beste meneer/mevrouw Rusman,
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat uw bestelling ondanks de drukte met de feestdagen snel bij u bezorgd is. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn.