thuiszorgwinkel.nl- Logo - Reviews

thuiszorgwinkel.nl

1.650 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.653 reviews in totaal

thuiszorgwinkel.nl- Logo - Reviews

thuiszorgwinkel.nl

De reviews voor thuiszorgwinkel.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg te spreken over de snelle levering, de klantvriendelijke en oplossingsgerichte service, en het behulpzame personeel. Ook worden de kwalitatieve en degelijke producten gewaardeerd. De communicatie is over het algemeen duidelijk en proactief, het retourproces wordt makkelijk en snel gevonden en de website wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. Sommige klanten melden echter vertragingen of problemen met de vervoerder, onduidelijkheid of een gebrek aan informatie bij communicatie, en af en toe verwarring of problemen bij retourzendingen. Daarnaast zijn er kritische opmerkingen over gebruik, duurzaamheid en montage van de producten en melden enkelen technische problemen of traagheid van de website.

Reviews voor thuiszorgwinkel.nl

Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl

Afhandeling

De verandering van artikel verliep vlot
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste klant, Bedankt voor het plaatsen van uw review. We zijn blij te horen dat alles naar wens is verlopen en u uw nieuwe product snel heeft ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
Bestelling was oké en vlug geleverd.
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste mevrouw Timmermans, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en u uw bestelling snel in huis had ondanks de topdrukte in december. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
Goed product
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Alles perfect verlopen Het artikel is super
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste klant, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
Bijna perfect!
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review. Graag horen we van u wat er niet helemaal goed ging om ons zelf te kunnen verbeteren. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
Mooi stevig!
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste klant, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de nieuwe douchekruk goed gevalt en mooi stevig staat. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
Jullie hebben veel moeitw gedaan voor een water fles echt heel lief
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste Annika, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te zien dat u tevreden bent met onze service. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Snel en prettig geholpen, adequate kennis.
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste meneer/mevrouw van de Voort, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw review. We zijn blij te horen dat u goed bent geholpen door onze collega's. Deze complimenten gaan we doorgeven. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
Vlotte afhandeling
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste klant, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Fijn om te horen dat alles snel en naar wens verlopen is. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl

Vond de handleiding nogal ingewikkeld.

Vond de handleiding nogal ingewikkeld. Bij de meestgestelde vragen kreeg een meteen een goed antwoord. Na het opladen kreeg ik een zwart scherm. Kreeg de goede tip. Prima
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te zien dat u het alsnog zelf gelukt is om het te begrijpen. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl