thuiszorgwinkel.nl- Logo - Reviews

thuiszorgwinkel.nl

1.657 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.662 reviews in totaal

thuiszorgwinkel.nl- Logo - Reviews

thuiszorgwinkel.nl

De reviews voor thuiszorgwinkel.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg te spreken over de snelle levering, de klantvriendelijke en oplossingsgerichte service, en het behulpzame personeel. Ook worden de kwalitatieve en degelijke producten gewaardeerd. De communicatie is over het algemeen duidelijk en proactief, het retourproces wordt makkelijk en snel gevonden en de website wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. Sommige klanten melden echter vertragingen of problemen met de vervoerder, onduidelijkheid of een gebrek aan informatie bij communicatie, en af en toe verwarring of problemen bij retourzendingen. Daarnaast zijn er kritische opmerkingen over gebruik, duurzaamheid en montage van de producten en melden enkelen technische problemen of traagheid van de website.

Reviews voor thuiszorgwinkel.nl

Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste Jaap, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
De snelle levering en het goede advies
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te zien dat u tevreden bent met de snelle levering en onze service. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
Even n kort telefoontje van u ivm de bestelling.
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste Resy, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te zien dat u tevreden bent met onze service. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste Aad, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste Esther, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
Zeer vriendelijke dame die ons heeft geholpen.
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te zien dat u tevreden bent met onze klantenservice. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
Snel en volgens belofte
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste meneer/mevrouw van Oostveen, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te zien dat u tevreden bent met onze service. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
snelle levering
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te zien dat u tevreden bent met de snelle levering. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste meneer/mevrouw de Haan, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste Dick, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Snelle levering en goed afgeleverd
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste meneer/mevrouw van den Tillaart, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te zien dat u tevreden bent met de snelle levering. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Het gesprek met de medewerkster was verhelderend
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste klant, Bedankt voor uw review. Gezien het aantal sterren zouden wij graag in contact om te horen wat wij kunnen doen om onze service te verbeteren. U mag hiervoor altijd contact met ons opnemen via info@thuiszorgwinkel.nl of 073-5220518 Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
snelle levering
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste Gradje, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl