thuiszorgwinkel.nl- Logo - Reviews

thuiszorgwinkel.nl

1.660 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.667 reviews in totaal

thuiszorgwinkel.nl- Logo - Reviews

thuiszorgwinkel.nl

De reviews voor thuiszorgwinkel.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg te spreken over de snelle levering, de klantvriendelijke en oplossingsgerichte service, en het behulpzame personeel. Ook worden de kwalitatieve en degelijke producten gewaardeerd. De communicatie is over het algemeen duidelijk en proactief, het retourproces wordt makkelijk en snel gevonden en de website wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. Sommige klanten melden echter vertragingen of problemen met de vervoerder, onduidelijkheid of een gebrek aan informatie bij communicatie, en af en toe verwarring of problemen bij retourzendingen. Daarnaast zijn er kritische opmerkingen over gebruik, duurzaamheid en montage van de producten en melden enkelen technische problemen of traagheid van de website.

Reviews voor thuiszorgwinkel.nl

Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
de dame die ons hielp was heel aardig en wist er alles van
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te zien dat u tevreden bent met onze service. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste Jolanda, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste Ingrid, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste meneer/mevrouw Beijer, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste Silvia, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste Marc, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
Alles prima in orde.
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste Bert, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
Dit heb ik gister al gedaan en verstuurd.
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste Anneke, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
snelle levering en goed product!
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste Hedwig, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te zien dat u tevreden bent met uw product en de snelle levering. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
Ok
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Goede kwaliteit netjes geleverd zo doorgaan.
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste Erwin, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te zien dat u tevreden bent met de kwaliteit en de levering. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
De mondkapjes horen elk apart verpakt te worden.Dit merk niet.Elk ander door mij gebruikt merk doet dit wel.
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste klant, Bedankt voor uw review. Wij weten helaas niet waarom er gekozen is om de mondkapjes niet per stuk te verpakken maar vinden dit wel een verbeterpunt voor het product. Wij zullen uw bevindingen doorgeven aan de fabrikant. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
Alles werd snel en correct geleverd
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste meneer/mevrouw Krans, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te zien dat u tevreden bent met de snelle levering. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste meneer/mevrouw Zeeuw, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl