Klanten waarderen de vriendelijke en behulpzame houding van het personeel, wat de winkelervaring positief beïnvloedt. Het deskundige advies helpt bij het maken van keuzes en de service wordt vaak als uitstekend en klantgericht omschreven. Daarnaast wordt het brede en aantrekkelijke assortiment als een groot pluspunt gezien en waarderen klanten de bereidheid om problemen op te lossen. Toch merken sommige klanten op dat er soms wachttijden zijn bij de service en dat de flexibiliteit bij het oplossen van problemen beter kan.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Woerden
Professionele hulp, goede begeleiding bij het schieten van de gaatjes van de kinderen, goede connectie en communicatie.
Zelf voelde ik me niet lekker en kon even zitten en kreeg water aangeboden, erg dijn
Ze dacht niet mee, geen empathie en vervolgens zie ik thuis ook nog eens dat ze producten apart heeft berekend ipv de setprijs.
Beste Jessica,
Dank je wel voor je review en dat je dit met ons deelt. Wat jammer om te horen dat je je niet goed geholpen voelde in de winkel en dat er niet met je is meegedacht, dat is niet de service die je van ons mag verwachten. Ook begrijpen we dat het vervelend is dat de producten apart zijn berekend terwijl je uitging van een setprijs.
Je mag hiervoor altijd even teruggaan naar de winkel; onze collega’s kijken graag met je mee om dit te controleren en op te lossen.
Vandaag 2 kinderen die oorbellen wilde.
We zijn werkelijk waar perfect geholpen
Zo rustig en met zoveel geduld.
Een super fijne ervaring voor mijn meiden
Klant vriendelijk,denken mee ,keurig geholpen ,en lekker warm in de winkel .heel mooie dingen in de winkel .
Ik ben vandaag in de winkel geweest ben erg goed geholpen hele leuke dame
Goed geholpen super blij met me aankoop
Ze hebben mij fijn geholpen, het was alleen jammer dat ik 3x terug moest omdat de maat van de ring niet goed was.
Hele leuke sieraden! Goed ingericht op materiaal en collectie. Helaas kwam de medewerker niet op mij af en moest ik zelf naar de balie lopen om geholpen te worden.
vejaardagskadootje…
Ik mocht een vejaardagskadootje uitkiezen en de verkoopster heeft me uitstekend geholpen.
Als ik zei dat ik lastig was zei ze gelijk. Nee hoor daar ben ik juist voor.
Lucardi Woerden
Prettig geholpen
Fijn personeel, goed geholpen
Fijn personeel, heel erg meedenken. Een fijne ervaring.
Hi Sandrina,
Het doet ons goed om te horen dat je blij bent met onze winkelservice! 💜
Persoonlijke benadering.
Ik werd attent gemaakt op de mogelijkheid om member te worden, waardoor ik korting kon krijgen.
De verkoopster was zeer hulpvaardig en klantvriendelijk
Hi Els,
Bedankt voor je mooie review, dat waarderen we enorm! 💜
Vriendelijk personeel, uitgebreid geholpen en geslaagd met n mooie schakel armband al met al zeer tevreden
Leuke en mooie winkel, vriendelijke en enthousiaste medewerkerster en ze denkt met je mee, heel fijn!!👍👍
Voorraad niet op orde, graveren duurt een week ivm opsturen naar hoofdkantoor. Dames waren heel vriendelijk maar niet al te snel, dus lang moeten wachten.