350 reviews in totaal   82 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

350 reviews in totaal

Klanten zijn zeer te spreken over het vriendelijke, behulpzame en attente personeel. De algehele service wordt als positief ervaren, met veel aandacht voor klantbeleving en bereidheid tot extra hulp. Vooral de proactieve en persoonlijke benadering van medewerkers bij specifieke wensen of vragen wordt gewaardeerd. Daarnaast zijn klanten tevreden over het ruime assortiment en de mooie collectie, wat als belangrijke reden wordt genoemd om terug te komen. Ook de snelheid van de service wordt vaak genoemd als pluspunt. Toch zijn er enkele verbeterpunten. De deskundigheid van het personeel wordt niet altijd als voldoende ervaren; hoewel er vaak goed advies wordt gegeven, ontbreekt de vakkennis soms. Daarnaast worden wachttijden af en toe als minpunt genoemd en zijn er gemengde ervaringen met het oplossen van problemen: niet iedere klant is tevreden over de afhandeling.

ReviewsLucardi Juwelier Woerden

Een vriendelijke vrouw die ons hielp. Ons dochtertje liet gaatjes prikken. Ze legde het rustig uit, was lief voor haar
Werd goed geholpen niet te duur!
Ik ben heel goed geholpen
priema geholpen
Goed advies
Het is een erg overzichtelijke winkel met vriendelijk personeel. Als ik een vraag heb dan weet het personeel mij hier gericht antwoord op te geven. De prijs kwaliteit verhouding is naar mijn mening meer dan voldoende.
De verkoopster had er geen verstand van

Antwoord van Lucardi Juwelier Woerden

Bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat je geen goed advies hebt ervaren in de winkel. We vinden het belangrijk dat je goed geholpen wordt en nemen je feedback hierover serieus. Mocht je nog vragen hebben of als we je ergens mee kunnen helpen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via klantenservice@lucardi.nl. Team Lucardi.
Ik ben weer fijn geholpen ik moest iets ruilen een armband ik bijna 2weken te laat maar ik mocht toch om ruilen geweldig Dankjewel
Vriendelijke aan Telefoon. Meer aandacht aan Kado verpakking. Je Koopt iets speciaals bij een juwelier, daar mag wel iets meer luxe en aandacht voor de verpakking bij zitten.
Vriendelijk en goed geholpen. Helaas niet de juiste apparatuur voor graveren. Goede doorverwijzing naar Utrecht.
Ze dacht niet mee, geen empathie en vervolgens zie ik thuis ook nog eens dat ze producten apart heeft berekend ipv de setprijs.

Antwoord van Lucardi Juwelier Woerden

Beste Jessica, Dank je wel voor je review en dat je dit met ons deelt. Wat jammer om te horen dat je je niet goed geholpen voelde in de winkel en dat er niet met je is meegedacht, dat is niet de service die je van ons mag verwachten. Ook begrijpen we dat het vervelend is dat de producten apart zijn berekend terwijl je uitging van een setprijs. Je mag hiervoor altijd even teruggaan naar de winkel; onze collega’s kijken graag met je mee om dit te controleren en op te lossen.
Professionele hulp, goede begeleiding bij het schieten van de gaatjes van de kinderen, goede connectie en communicatie. Zelf voelde ik me niet lekker en kon even zitten en kreeg water aangeboden, erg dijn
Vandaag 2 kinderen die oorbellen wilde. We zijn werkelijk waar perfect geholpen Zo rustig en met zoveel geduld. Een super fijne ervaring voor mijn meiden
Klant vriendelijk,denken mee ,keurig geholpen ,en lekker warm in de winkel .heel mooie dingen in de winkel .

Lucardi Juwelier Woerden

Woerden is een stad die als sinds 1372 bestaat. Het centrum is daarom vol met historische details en prachtige unieke gebouwen. Het stadshart heeft veel bijzondere en lokale winkels waar je streekprod...