Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn erg te spreken over de hoge kwaliteit van de kleding, in het bijzonder de comfortabele en onderhoudsvriendelijke travelstof die voor velen een doorslaggevende reden is om te kopen. De snelle levering, vriendelijke klantenservice en duidelijke communicatie worden eveneens gewaardeerd. Het retourproces verloopt meestal soepel en wordt als positief ervaren. Desondanks zijn er ook aandachtspunten: de maatvoering blijkt vaak inconsistent, waardoor klanten onzeker zijn bij het bestellen en regelmatig moeten retourneren. Er is veel vraag naar kortere lengtematen voor broeken, omdat de standaard lengtes vaak niet passend zijn. Daarnaast worden de prijzen als aan de hoge kant ervaren, ondanks de goede kwaliteit. Enkele klanten merken op dat de afwerking en duurzaamheid van bepaalde details beter kan. Tot slot zijn er klachten over retourkosten en onduidelijkheden binnen het retourproces.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsstudioanneloes.nl
Ik ben Fan van Anneloes ik ga ook naar Amsterdam de sampelen sale
Antwoord van studioanneloes.nl
mooie kwaliteit, geweldige service!
Snel geleverd - nieuw model Lexie valt kleiner
Antwoord van studioanneloes.nl
Snelle levering, maar teleurstellend retourbeleid
Super fijne broek.
Antwoord van studioanneloes.nl
Dit jasje valt erg groot uit!
Antwoord van studioanneloes.nl
Erg blij met mijn mooie truitjes Felicia
Mooie kleuren toch verschil in pasvorm ondanks zelfde type en maat
Fijne jurk
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
Bezoek websiteOver
Studio Anneloes kleding is designed to empower. Wij willen een wereld creëren waarin vrouwen zich sterk, zelfverzekerd en comfortabel voelen. Met respect voor elkaar en voor de omgeving. Wekelijks lan...