Lucardi Juwelier Assen

932 reviews in totaal

932 reviews since 30 sep 2020

Klanten waarderen de uitermate vriendelijke en hartelijke houding van het personeel, waardoor zij zich welkom voelen in de winkel. De goede, snelle en klantgerichte service wordt vaak genoemd als een groot pluspunt. Het personeel is altijd bereid te helpen, geduldig en denkt actief mee met de wensen van de klant. Daarnaast ontvangen klanten deskundig en persoonlijk advies dat helpt bij het maken van een keuze. Ook de snelle afhandeling en efficiënte hulp bij aankopen en reparaties worden geprezen. Het personeel wordt als vakkundig en kundig ervaren, met veel kennis van zaken, bijvoorbeeld bij piercings, horloges of sieraden. Klanten voelen zich gewaardeerd omdat er ruim de tijd voor hen wordt genomen en er aandacht is voor hun wensen, zelfs bij drukte.

ReviewsLucardi Juwelier Assen

Vriendelijke medewerkster. Ze legde alles goed uit en heeft me goed geholpen. Blij ermee!
Goed geholpen Aardige vrouw, legde alles goed uit bij vragen.
Werd snel en vakkundig geholpen. De medewerker hielp ons opweg met het kiezen van de gravering voor in onze trouwringen en een uur later waren ze al klaar en gingen we tevreden weer naar huis
Vriendelijk personeel
Vandaag een horloge gekocht, goed geholpen, mooie winkel met fijn personeel.

Weinig voorraad

Het valt me op dat er zo weinig voorraad in de vitrines ligt om iets te kiezen. Het ligt er niet of het is op.. Dit betreft filiaal in Assen. Met vriendelijke groet, Leen.

Antwoord van Lucardi Juwelier Assen

Beste, Bedankt voor je review en feedback, Leen. Jammer om te lezen dat je in ons filiaal in Assen regelmatig weinig voorraad in de vitrines aantreft. We begrijpen dat dit het lastiger maakt om rustig iets uit te zoeken. We nemen je feedback hierover mee. Team Lucardi.
Vriendelijke verkoopster
Vriendelijk en snel geholpen.
ik vroeg om hulp en dat kreeg ik gelijk. ook informatie over het artikel was prima. oorbellen voor een 13 jarige
Fijne winkel met vriendelijk personeel.
de vriendelijkheid en goede verzorging echt top
hele hartelijke verkoopsters

Vriendelijk

We worden altijd vriendelijk te woord gestaan en zijn ook eerlijk als je om hun mening vraagt
Goed en vriendelijk geholpen met alles. Top verkopers in Assen.
Werden zeer attent en goed geholpen
De services van het personeel

Gezellig en vriendelijk personeel

Wanneer ik bij Lucardi Assen ben wordt ik altijd vriendelijk bij binnenkomst begroet en gevraagd of ik ergens naar op zoek ben of gewoon wil rondkijken. Dat is altijd fijn, vooral als je zelf niet naar personeel durft te stappen/dat lastig vindt. Sowieso gegroet worden bij binnenkomst voelt altijd verwelkomend en zet de toon neer voor je bezoek! Erg belangrijk naar mijn mening. Collecties en kortingen zijn daarbij ook altijd leuk en zit vaak variatie in, zo hou je iedereen tevree!
Vriendelijk geholpen

Assen is een stad waar je top kunt shoppen! De Asser binnenstad is dé winkelstad van Drenthe en dat zie je aan alles. De leuke speciale winkels, unieke plekjes in zijstraatjes en uiteraard de oude bek...