dakdragerexpert.nl

1.500 reviews in totaal   365 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de vriendelijke, persoonlijke en klantgerichte service. Ze prijzen het deskundige, duidelijke en op maat gemaakte advies bij hun aankoopkeuzes. Daarnaast wordt de hulp bij installatie en montage, zowel in de winkel als ter plekke, zeer gewaardeerd. De prijzen worden als scherp en eerlijk ervaren, zeker in verhouding tot de kwaliteit en service. Ook de duidelijke, snelle en vriendelijke communicatie via mail, telefoon of in de winkel wordt positief benoemd. Over het algemeen zijn klanten tevreden over de kwaliteit van de producten. Hoewel de meeste klanten de snelle afhandeling en levering waarderen, zijn er enkele klachten over vertragingen. Daarnaast zijn er enkele opmerkingen over onderdelen van de producten.

Reviewsdakdragerexpert.nl

Eenvoudig en volledig bestelproces, waarbij je direct de juiste onderdelen krijgt voor je voertuig. Snelle levering.
Trekhaakkoffer opgehaald; werd volledig geïnstalleerd op de auto. Supergoed geholpen; sympathieke verkopers!!
Thule dakkoffer gekocht, zeer tevreden met het advies en het installeren op de auto!

Super fijne uitleg, gelijk gemonteerd

Super fijne uitleg , goed geholpen. Dakdragers direct bevestigd . Wij zijn erg tevreden.
Scherpe prijs, snelle service en vriendelijk personeel. Geen reden tot negatieve opmerkingen.
Alles is duidelijk en aan de telefoon wordt je vriendelijk geholpen en snelle levering
Fijne klantenservice en ook montage van dakdragers snel en goed geregeld.

Dakkoffer

De info via de mail en telefonisch, vriendelijke medewerkers behulpzaam en netjes geplaatst. En een mooie dakkoffer.

Prima, maar zeker niet snel

Een onderdeel besteld om af te halen bij het magazijn in Groningen. Het onderdeel was op voorraad, maar na een week was het onderdeel nog steeds niet af te halen. Besloten om er langs te gaan. Bleek het onderdeel gewoon op voorraad in het magazijn te liggen. Met de opmerking: "Deze was nog niet gereed gemeld hoor". Ik kon het product wel meenemen gelukkig. Verder vriendelijke mensen en prima product. Snel waren ze zeker niet in mijn geval.

Antwoord van dakdragerexpert.nl

Bedankt voor het delen van uw ervaring en fijn om te horen dat u tevreden bent over het product en onze service in het magazijn. Het betreffende onderdeel stond bij uw bestelling vermeld als “niet op voorraad (wel bestelbaar)”. Direct na uw bestelling hebben wij dit artikel bij Thule besteld, maar dit was helaas nog niet bij ons binnengekomen op het moment van uw bezoek. Om te voorkomen dat u onnodig nogmaals langs zou moeten komen, heeft mijn collega ter plekke direct gekeken of het onderdeel toch nog ergens lag, zodat u het direct kon meenemen. Normaal gesproken proberen wij afhaalbestellingen die op voorraad zijn binnen 1 à 2 werkdagen gereed te melden. In dit geval is dat helaas niet gelopen zoals u en wij dat hadden gewild. Onze excuses voor het ongemak en de onduidelijkheid die is ontstaan. Wij waarderen uw feedback en nemen dit mee om onze afhaalservice verder te verbeteren. Hopelijk mogen we u in de toekomst een snellere en soepelere ervaring bieden. 😊
Dik tevreden. Snelle en zinvolle respons. Goed en snel👍
Goed en prettig contact. Product keurig geleverd.

Topzaak!

Topproducten tegen scherpe prijzen! Vriendelijke en kundige medewerkers!
Kijken...advies gekregen....keuze gemaakt...en ter plekke laten monteren. Hoe snel wil je het hebben?
Goede ondersteuning bij de keuze, snelle verzending
Goed geholpen en snelle service
Bestelling bij dakdragerexpert.nl gedaan, dit verliep vlekkeloos. Alleen de levering heeft wel effe op zich laten wachten.

Dakdrager thule wing edge

Dakdrager is van goede kwaliteit , alleen het rubber kwam los tijdens rijden, dit zou niet mogen voor zo een dure dakdrager
Snelle en correcte afhandeling
Dakkoffer sleutel kwijt snel geleverd bedankt!
Lange levering. Wordt geadverteerd dat levering 3-5 dagen was. Dakragers kwamen met dpd na 4 dagen. De dakkoffer zelf werd door pure transport gedaan. Deze kwam pas na 9 dagen binnen. 4 dagen voor de uiteindelijke levering kreeg ik mail dat het de volgende dag geleverd zou worden. Bleek niks van waar te zijn. Pas je geadverteerde leveringstermijn aan of verbeter je leveringen

Antwoord van dakdragerexpert.nl

Bedankt voor uw review en vervelend om te horen. Helaas na het versturen van het product hebben wij weinig invloed van de snelheid van de levering. In uw geval heeft dit wat langer geduurd, waarvoor onze excuses. MVG Isa