dakdragerexpert.nl

1.418 reviews in totaal   357 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen vooral de snelle levering en afhandeling van hun bestellingen. De persoonlijke en vriendelijke service wordt als uitstekend ervaren en vaak geprezen. Daarnaast ontvangen klanten deskundig, eerlijk en op maat gemaakt advies, wat het maken van een keuze vergemakkelijkt. Over het algemeen zijn klanten tevreden over de kwaliteit van de producten. Ook de mogelijkheid tot montage en de daarbij geboden hulp wordt als zeer positief en behulpzaam ervaren. Klanten vinden de website overzichtelijk, duidelijk en gebruiksvriendelijk. De prijsstelling wordt vaak als scherp en concurrerend genoemd, wat bijdraagt aan de positieve ervaring. Hoewel de meeste klanten tevreden zijn over de kwaliteit van de producten, zijn er incidentele klachten. Ook zien sommige klanten verbeterpunten voor de website.

Reviewsdakdragerexpert.nl

Besteld en afgehaald. Aardige mensen. Spul op voorraad, dus meer dan een webwinkel.

Top service

Alles was in orde van het begin tot het einde. Je komt binnen in de showroom en je word netjes te woord gestaan waarin gevraagd wat waarna je op zoek bent en al onderzoek hebt gedaan. Hieruit bleek dat ik toch niet alle kennis online had opgedaan en alles werd mij netjes verteld wat de verschillen zijn in de huidige markt. Na bestelling van een dakkoffer met dakdragers geven ze als extra service kosteloos de installatie op de door mijn gekozen datum. Alles is vlekkeloos verlopen en om die reden uitermate tevreden!
Netjes ageeerkt en vlot en netjes afgeleverd
Fijne ervaring. Snelle levering en prima contact.

Zeer snelle levering en prima communicatie

Makkelijk bestellen, goede prijs en snelle levering

Goede prijzen en goede bereikbaarheid

Goede prijzen, redelijk snelle levering en goed bereikbaar voor vragen.
Snel gereageerd met duidelijk en nuttig advies. Zo konden wij deze daktent op de pickup plaatsen.
Goede voorlichting en montage

Thule reserve sleutels

Ik heb 2 reserve sleutels besteld, een was voor de Thule dakdragers en die ander was voor de Thule dakkoffer. Ook nog de orginele sleutels van Thule. Ik ben er super blij mee.
Super service tegen goede prijs
Dakkoffer was deze keer niet beschadigd en goed aan te brengen.
fijne communicatie. alle dakdragers op de site zetten, de thule wingbar evo black stond niet op de site, maar hadden jullie wel alleen €40,- duurder
Keurige bezorging van mijn oprijgoot voor fietsendrager
Goede en snelle levering. Prettige selectie van de juiste dakdragers.

thule plastic sleutel

Het bedrijf heeft zich naar tevredenheid ingespannen om de correcte plastic sleutel van de Thule fietsendrager te vinden en naar mij op te sturen, waarvoor veel dank. Joop Mulder
Goed geholpen en goede spullen geleverd
Goed verpakt netjes en compleet
super snel en correct
Super snelle en correcte levering!
Snelle levering en mooi product.