k-parts.nl- Logo - Beoordelingen

k-parts.nl
Beoordelingen:

8.318 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden24.676 beoordelingen in totaal  

4,68
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

18 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Had een stator nodig, eerst bij de concurrentie besteld, maar na 10 dagen onderdeel nog niet binnen, dat andere bedrijf antwoord mij zelfs geen eens terug. Na 4 dagen de stator toch maar bij K-Parts besteld even voor middernacht en op de volgende middag bezorgt. Bleek dat ook mijn magneten van vliegwiel stuk waren. Deze ook maar bij K-Parts besteld en weer de volgende middag geleverd. De prijs van deze 2 losse onderdelen waren zelfs voordeliger los als complete ontsteking van de concurrentie. Niets dan Lof voor K-Parts, 2 bestellingen snel gehad voor betere prijs. De concurrentie laat mij al meer als 2 weken wachten zonder terug te mailen. Ik heb al week weer kunnen rijden dank aan personeel K-Parts anders had ik nu nog met kapotte scooter gestaan. Top bedrijf en dat zeg ik als oud automonteur, niets is zo erg als weken wachten op onderdeel !!
PV
Patrick V.
Dordrecht

de meest kritische beoordeling

8 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Dinsdag 01-08-23 een bestelling geplaatst welke 03-08-2023 werd geleverd. Helaas bleek dit een artikel te zijn wat ik niet besteld had, zelf had ik 9 artikelen besteld bij K-parts. In eerste instantie gebeld met de klantenservice, maar deze konden mij niet verder helpen. Ik moest contact leggen d.m.v. de mail. Dat gedaan te hebben kreeg ik te horen dat ik via het retourformulier een retour moest aanmelden en het verkeerd geleverde artikel moest terugsturen. (Mijn bestelde producten worden pas naar mij opgestuurd wanneer het verkeerd geleverde product retour wist ontvangen, behoorlijk belachelijk) Zaterdag 05-08 het verkeerd geleverde paketje op de post gedaan, maar helaas tot op heden nog niks van K-parts vernomen te hebben. Vandaag wederom telefonisch contact opgenomen met de klantenservice van K-parts, maar deze kunnen niets inzien en hebben geen bevoegdheden. Ik moet weer contact met het hoofdkantoor leggen d.m.v. mail. We zijn nu een week verder na de bestelling die ik geplaatst heb, en er is nog geen teken van bestelde en betaalde producten welke mijn kant op komen. Het adverteren met voor 23:59 besteld, morgen in huis kunnen jullie wel van de site halen al vraag je het mij. En de telefonische klantenservice kan je net zo goed opdoeken, onvriendelijk en nergens tot bevoegd...
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor k-parts.nl

 Sorteren  
Relevantie
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Lagerset die ik besteld had was incompleet. Het missende deel is later nagestuurd. Wat wel jammer is is dat je als je de klantenservice belt dat je dan een dame aan de lijn krijgt die dan vervolgens niets weet en kan dan vertellen dat je alleen maar een mailtje kan sturen om antwoord op je vraag te krijgen. En dat je dan weer een paar dagen verder bent voordat je de missende delen van je bestelling eindelijk binnen krijgt.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Een aanrader voor allen... prijs kwaliteit verhouding is meer dan goed vergeleken met concurrentie... bestelling altijd volgens aangeven tijdsbestek geleverd... en je wordt per mail er ook goed van opnde hoogte gebracht.. ik bestel tegenwoordig bijna alle benodigde hier omdat het goed vertrouwd en goede service bied... echte aanrader ik bestel hier nu bijna een jaar al...zonder klachten
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hét ideale bedrijf! Ze hebben een zeer gemakkelijke zoekfilter, waardoor je altijd de juiste producten kan bestellen. De prijzen zijn normaal/gemiddeld, maar de verzending is supersnel! De spullen worden ook goed ingepakt. Ik kan iedereen dit bedrijf van harte aanraden. PS: ik heb in een paar weken tijd al meerdere bestellingen gedaan en het is altijd super gegaan,
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

De perfecte winkel voor onderdelen

Ik vind het erg mooie prijzen en een goede snelle verzending. Als ik ergens onderdelen nodig heb bestel ik altijd bij jullie! Eigenlijk kunnen jullie niet veel beter doen maar een kleinigheidje bij een bestelling zal wel grappig zijn. Ik hoop dat jullie zo door blijven gaan want jullie doen het erg goed! Met vriend groet, Levi Roggeveen
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
2 soorten olie besteld, elk in een verpakking van 1 liter. Beide verpakkingen zijn naar me opgestuurd in een doos die geen centimeter teveel was in volume, de verpakkingen pasten er precies in. Perfect zo, een te grote doos neemt immers nodeloos veel ruimte in, dit getuigd van milieu verantwoord ondernemerschap van K-parts!
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Ontstekend goed

Ik vindt de service zo goed alles is heel duidelijk en eenvoudig zoals betalen, zoeken, veel keuze mogelijkheden. Het is ook heel fijn dat je veel betaalopties hebt. Ik heb mijn spullen ook ontvangen bij de tijd die er stond. Ik zou in de toekomst nog veel dingen bestellen en mensen aanraden om bij k parts te bestellen!
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel geleverd

Ik was bezig met sleutelen aan me Gilera runner toen ik erachter kwam dat ik niet de juiste benodigdheden thuis had gemakkelijk via de site besteld en volgende dag meteen in huis waardoor ik meteen weer verder kon daarom. Daarom bestel ik vanaf nu alleen maar bij K-parts
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede en snelle service. Vriendelijke, behulpzame klantenservice. Uiterst tevreden. Kleine tip: eerste oogopslag staat e product op voorraad (in ons geval blank windscherm), bij aanklikken staat er vervolgens niet op voorraad. Duidelijker om dat meteen al te zien?
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ja echt top service. Ben mijn brommer aan het reviseren en heb heel veel onderdelen via jullie kunnen vinden die andere partijen niet hebben. Moet nog een paar dingen hebben maar die ga ik binnenkort bestellen. Kortom top service en snelle bezorging
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, product zoals beschrijving. De accu was af fabriek helaas nog niet voldoende opgeladen om de tomos elektrisch te starten maar dat is inmiddels geen probleem meer. Volgende aankoop voor onderdelen doe ik zeer waarschijnlijk ook hier.
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Dat wat we besteld hebben is perfect ! We hadden zelf problemen met aansluiten + en - was verkeerd aangesloten onze schuld voor de rest top geregeld , jammer dat de bezorger zich niet aan de afspraak gehouden heeft !
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Beste onderdelen site van NL!

Bestel al jaren wekelijks onderdelen bij K-parts. Altijd goede service en snel geleverd! Nog nooit problemen gehad! Dus wil je nooit gezeur, snelle levering en een goede prijs? Lekker hier bestellen dan.
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op maandag besteld en op dinsdag ontvangen! Onze kleinzoon is erg blij met zijn helm, moet over 2 weken zijn rijexamen doen en na het behalen van het begeerde papiertje, veilige kilometers maken.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Topsite die tenminste doet wat ze beloven namelijk een dag later al leveren. Daar kan Nr1 motor is een voorbeeld aan nemen. Altijd wordt de levering uitgesteld. K parts ga zo door.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fantastisch bedrijf en klantenservice. Flesje 5in1 kleppenreiniger had gelekt in de doos en ze hebben meteen een nieuwe opgestuurd. Volgende dag alweer in huis. Top!
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het is echt veel fijner om bij Jullie te bestellen wand bij Tomos schop enzovoort moet je steeds weer alles invoeren en op k parts heb je week leukere stickers enzo
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mijn uitlaat ging vandaag kapot en snel via K-parts een nieuwe geregeld dezelfde avond nog hij komt morgen al binnen zo kan ik gelijk weer rijden top voor elkaar.
Beoordeling melden
23 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Top webshop! Kwam vroeger vanaf 2008 in de winkel zelf waar ik altijd perfect geholpen werd en dat is in de webshop onveranderd! Leveren excact wat je besteld.
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Wij bestellen hier heel vaak en nog maar 1 x een tekort in mijn bestelling gehad en na een telefoontje was dit binnen paar dagen ook opgelost.
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel en goed!

De producten waren goed en stevig verpakt waardoor alles goed is aangekomen. Ook waren alle producten als omschreven en was de levering snel en duidelijk.
Beoordeling melden