Supermatique.com

377 reviews in totaal

377 reviews since 28 apr 2023

Gecertificeerd sinds: 1 jun 2023
supermatique.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn bijzonder positief over de snelle levering van hun bestellingen. De verpakking van de producten wordt als zorgvuldig, mooi en veilig ervaren, waardoor artikelen onbeschadigd aankomen. De service wordt omschreven als vriendelijk, persoonlijk en behulpzaam, met een snelle en oplossingsgerichte communicatie. Ook het persoonlijke contact met de winkel of klantenservice wordt gewaardeerd vanwege de toegankelijkheid en snelheid. De kwaliteit van de producten wordt als uitstekend en origineel beschouwd, met veel aandacht voor detail. Daarnaast wordt het assortiment geprezen als origineel, uitgebreid en uniek, met bijzondere producten en cadeaus.

ReviewsSupermatique.com

Ontzettend leuke (online) winkel. Genoeg te vinden voor een leuk cadeau aan een ander of jezelf. Heb er al een aantal keer wat leuks gevonden. Eén keer is het verkeerde artikel gestuurd maar dat werd na één mailtje meteen rechtgezet (door een vriendelijke en behulpzame dame :-)) en ik had het juiste artikel de volgende dag al in handen. Af en toe even checken want er komen steeds weer nieuwe spulletjes op de site.

Antwoord van Supermatique.com

Wat ontzettend leuk om te lezen, dank je wel! 😊 En extra leuk dat je inmiddels al zo vaak bij SuperMatique hebt besteld. We blijven op zoek naar bijzondere woonaccessoires en originele cadeaus, dus hopelijk valt er nog vaak iets nieuws te ontdekken. En fijn dat we het foutje destijds snel voor je konden oplossen. Heel graag tot een volgende keer!

Super winkel met prachtige artikelen! Ik ben fan.

Prachtige artikelen en kwalitatief zeer goed. Van een aantal merken hebben zij als één van de weinigen in Nederland artikelen op voorraad. Daarnaast is de verzending zeer snel. En hun service uitmuntend. Het wordt allemaal prachtig ingepakt, en zorgvuldig verpakt voor verzending. En op elk pakje staat ook een klein afneembaar stickertje met wat er in zit: heel handig! Ik ben blij en ik ben fan!

Antwoord van Supermatique.com

Wat ontzettend leuk om te lezen, dank je wel voor deze mooie review! 😊 Heel fijn dat je zo blij bent met je bestelling en met onze collectie Archivist Gallery luciferdoosjes. We proberen bij SuperMatique juist bijzondere merken en originele woonaccessoires te verzamelen die je niet overal in Nederland tegenkomt. Extra leuk om te horen dat ook de snelle verzending, onze service en de zorgvuldige verpakking zo gewaardeerd worden. Heel veel plezier met alle mooie luciferdoosjes en graag tot een volgende keer! ❤️

Couldn’t be happier with my order

I am absolutely thrilled with my Order (cat salt&peppee)! The cats really look exactly like my own cats 😻😻. The resemblance is incredible. The quality is outstanding, and every little detail is beautifully made. I couldn’t be happier with the result.😍 The communication was also incredibly friendly and helpful throughout the whole process🫶🏼. I would definitely buy from this seller again and highly recommend them to anyone. Thank you so much!!! 🫶🏼

Antwoord van Supermatique.com

Thank you so much for this wonderful review! 😻 We love that the cats look just like your own – that makes them even more special. So happy to hear you’re pleased with both your order and our service. Enjoy your new feline duo! 🫶🏼

Ontzettend leuke artikelen en service

Ontzettend leuke artikelen in de winkel en op de website. Ik had via de website iets besteld maar winkel bleek alleen vrijdag en zaterdag geopend te zijn. Via mail en voicemail contact gezocht. Eigenaresse nam erg snel contact op en kon het artikel op afgesproken tijd in de winkel ophalen. Perfecte service dus !!

Antwoord van Supermatique.com

Dank je wel voor je mooie review! Heel leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over ons assortiment én onze service. Fijn dat we het zo konden regelen dat je je bestelling toch op het gewenste moment kon ophalen. Veel plezier ermee! 😊
Alles is perfect: een geweldige productkeuze, een zeer goede verpakking en ontzettend vriendelijke communicatie. Het werd heel snel verzonden, waardoor ik niet met lege handen op de verjaardag van mijn vriendin aankwam. Hartelijk dank!

haasje

Het bestelde kannetje in de vorm van een haasje zag er prachtig uit . Klein maar fijn! Het kwam goed verpakt al heel snel bij mij aan., als een haasje rep je! Het heeft een ereplaatsje gekregen!

Antwoord van Supermatique.com

Wat een leuke review, dank je wel! Heel fijn dat het haasje zo snel bij je was en inmiddels zelfs een ereplaatsje heeft gekregen. Daar worden wij blij van! 🐰
Leuke hebbedingetjes en een snelle leveringvan het bestelde spul. Er staan een paar dingen op de foto die ik al jaren heb en die zout en peper koala's komen uit Australië en die katten heb ik ooit eens hier in Amsterdam gekocht maar die winkel bestaat inmiddels niet meer. Ik ben heel blij met de eierdoppen de 2 kattenkoppen en koala-kop die bij jullie vandaan komen. Met vriendeijke groet Ger van ter Beek

Antwoord van Supermatique.com

Wat een mooiereview om te lezen, dank je wel Ger! 😊 Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de eierdoppen met kattenkop en de koala-kop eierdop! En natuurlijk ook dank voor het compliment over de snelle levering. Heel veel plezier ervan en graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Wieneke
Snelle verzending met optie ophalen in Rotterdam. Winkel zelf is ook zeker een bezoekje waard. Heel aardige verkoopster.

Antwoord van Supermatique.com

Wat een leuke review, dank je wel! Fijn dat je tevreden bent over de verzending en het ophalen. En extra leuk dat je onze winkel in Rotterdam ook een bezoekje waard vindt 😊. Graag tot een volgende keer!
De spulletjes waren goed verpakt, snelle verzending. En leuk dat jullie iets verkopen van Nathalie Lete.

Aanrader!

Snelle levering. Bestelling kon nog worden aangepast, snelle respons! En ook heel leuk om te doen! Kwaliteit van de producten ook prima!

Antwoord van Supermatique.com

Wat ontzettend leuk om het eindresultaat te zien – heel mooi geworden! Dank je wel voor je fijne review én voor het delen van de foto. Veel plezier ermee!
Zeer uitgebreide collectie van Quail Ceramics. Bestelling via de webshop verliep perfect, snel geleverd, mooi ingepakt. Zeer tevreden.

Antwoord van Supermatique.com

Dank je wel voor deze mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze Quail Ceramics collectie én over de bestelling en levering. Heel veel plezier met je aankoop!
Levering zeer netjes had ornamenten besteld bij ze zo goed ingepakt dat het bijna niet kan breken. Alleen post.nl dat was de boosdoener dit keer zelfs hier wilde het bedrijf nog een andere courier na het versturen van het pakketje een ander voor regelen. Het assortiment wat ik zocht was wat mager maar de items zijn geweldig. Dank daarvoor

Antwoord van Supermatique.com

Hartelijk dank voor je 5-sterrenbeoordeling en je uitgebreide feedback! Fijn om te horen dat de ornamenten goed zijn aangekomen en dat je tevreden bent over de verpakking — we doen er altijd alles aan om breekbare items zo veilig mogelijk te verzenden. Jammer dat PostNL dit keer wat roet in het eten gooide, maar goed om te weten dat alles uiteindelijk in orde is gekomen. Dank ook voor je eerlijke opmerking over het assortiment kerstornamenten. We blijven ons aanbod aanvullen en vernieuwen, dus hopelijk vind je bij een volgend bezoek nog meer moois. Nogmaals dank voor je vertrouwen! Hartelijke groet, Wieneke

Super leuk en snel in huis

Ontzettend snel in huis en netjes verpakt! En ook nog eens net zo leuk als op de foro
J V
Jan V.
Voorbestelling gedaan van blauwe Bic lamp XXL. Telefonisch kontakt met een zeer vriendelijke klantenservice. Lamp wordt in Juli geleverd. In spannende afwachting. Jan.

Antwoord van Supermatique.com

Dank je wel Jan voor de mooie beoordeling! Heel fijn om te horen dat je het contact met ons zo prettig hebt ervaren. Nog even geduld en dan hopen we dat de blauwe BIC lamp straks helemaal aan je verwachtingen voldoet!
De tegeltjes zijn precies zoals op de website en de levering was snel.

Antwoord van Supermatique.com

Dank je wel voor je mooie review én voor het delen van de foto! Heel fijn om te horen dat de tegeltjes helemaal aan je verwachtingen voldoen en snel zijn aangekomen. Veel plezier ermee! 😊
Goede communicatie,en mee denken. Misschien wel op website bijhouden of iets nog op voorraad is.

Antwoord van Supermatique.com

Dank je wel voor je mooie review! 😊 Fijn dat je onze communicatie en service zo waardeert. We houden onze online voorraad zo goed mogelijk actueel, maar omdat we zowel via de webshop als in onze winkel in Rotterdam verkopen, kan een artikel soms nét verkocht zijn. Gelukkig konden we het samen goed oplossen. Bedankt voor je begrip!
snelle levering, goed beschermd en correct geleverd. top!
Geweldige haas perfekt ga verder kijken bedankt grt lp
heel erg mooi ! netjes verpakt en snelle verzending toch maar is de winkel bezoeken !

Antwoord van Supermatique.com

Dank je wel voor je mooie review! 😊 Heel fijn dat je zo blij bent met je aankoop, de snelle verzending en de zorgvuldige verpakking. En je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in Rotterdam – leuk als we je daar een keer mogen ontvangen!

Uniek en kwaliteit.

Unieke en bijzondere producten van hoge kwaliteit. Voor cadeautjes maar ook voor jezelf! Hoop een keer de stenen winkel te kunnen bezoeken.

Antwoord van Supermatique.com

Dank je wel voor deze mooie woorden en de 5 sterren! Heel leuk om te horen dat onze bijzondere producten zo in de smaak vallen. En natuurlijk ben je van harte welkom in onze winkel in Rotterdam – hopelijk tot snel!