gamepc.nl
Beoordelingen:

275 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.334 beoordelingen in totaal  

4,64
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 nov 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
gamepc.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Laat ik positief beginnen, want eerlijk is eerlijk: GamePC is een zeer correct en goed bedrijf om zaken mee te doen. De geleverde producten én service zijn uitstekend, met snelle en duidelijke communicatie van de diverse experts per tak van het bedrijf. Zeer tevreden met mijn product en alles netjes naar behoren zoals ik hem heb samengesteld. Het kantelpunt is de bezorging, waarvan ik het niet helemaal redelijk vind om hier GamePC op aan te spreken. Zij hebben me immers zo veel en goed mogelijk op de hoogte gehouden. In alle eerlijkheid, de bezorging was dramatisch: 3x vertraagd en uiteindelijk onder de trap gedropt (ik woon in een appartementencomplex) door de bezorger en zelf een handtekening gezet. Ik had het geluk dat ik heel erg op de bezorging aan het letten was en mijn buurjongen thuis was om hem veilig binnen te zetten, maar het kan toch niet zo zijn dat een product van deze prijsklasse zomaar even gedropt wordt onder de trap? Ik zou toch als GamePC zijnde de levering via DHL nog eens overdenken.

de meest kritische beoordeling

24 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
I've received my computer but no monitor that I've ordered together with my computer. My 1st delivery got delayed, then DHL on the next day put me that I wasn't at home to receive my parcel. On the 3rd day I've received my parcel my computer but no monitor that has been listed on my pakbon. Sorry have to give a low mark.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor gamepc.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
13 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
vrijdag avond PC binnen gekregen, s'nachts na mijn werk vol enthousiasme thuis om hem samen met mijn zoon aan te sluiten, maar helaas. Deed het niet, volgende dag, denk bel even om het op te lossen, maar het hele weekend niemand kunnen bereiken. Koop je een computer van mijn bijna 1400 euro, doet die het niet en kan je niemand bereiken. Mijn zoon had zich helemaal verheugd op dat weekend, maar een grote teleurstelling. Pas maandag kreeg ik iemand te pakken en heb ik zelf telefonisch de windows kaart weer vast moeten zetten. Jammer dat jullie niet met een tegemoet koming zijn gekomen om mijn zoon toch nog gelukkig te maken. Je kent het gevoel toch nog wel van vroeger, teleurstelling was groot.
Beoordeling melden
13 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Na 1 week nog steeds geen pc binnen !

Het bedrijf zelf is prima ze zorgen dat de pc snel gebouwd wordt ! er was wel 1 ding niet op voorraad vandaar dat de levertijd 1 dag langer was en dat is niet zo erg en kan gebeuren. alleen jammer genoeg na 1 week nog steeds geen pc binnen ze leveren een pc van 5000euro ! met een goedkope DHL levering! en het pakket gaat overal heen behalve mijn kant op. Ik heb wel contact gehad met de klanten service maar die kunnen er ook weinig aan doen en vinden het wel prima. Als het goed is gaat het pakket nu retour en dan moet ik maar zien of ik me geld terug krijg ? of dat ze als nog eens wat gaan leveren.
Beoordeling melden
12 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Vandaag besteld morg.....haha ja joh

"Vandaag besteld morgen in huis". We zijn inmiddels 7 dagen verder en nog niets in huis. Het is dat ik hun berichte anders wist ik niets. Ze berichten wel vriendelijk terug maar hun zullen nooit het eerste contact leggen.
Beoordeling melden
30 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De doorlooptijd die mijn pc doorlopen heeft om hersteld te worden duurde te lang en gezien de prijs die ik ook nog moest betalen voor de arbeid was onacceptabele
Beoordeling melden
6 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Enorm slechte levering

Zit al ruim een week te wachten op mijn bestelling en het komt maar niet. Hierover gebeld en ze zouden een nieuwe opsturen, hebben ze ook niet gedaan. Ik heb 2 pc’s hier gekocht de afgelopen maand en alle 2 waren ze dik te laat.
Beoordeling melden
14 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

pc was netjes in elkaar gezet, instaleren was niet af

pc was netjes in elkaar gezet, en werkt naar behoren. min puntje was dat de drivers niet goed geinstaleerd waren. En dat er nagoeg geen nazorg is, zoals mail of telefoontje.
Beoordeling melden
5 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Twee keer dingen vergeten. Controleer elkaar voor dat het de deur uit gaat.nu heb ik er nog een hoop tijd in moeten steken voor ik de computer draaiende had.
Beoordeling melden
4 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mag wel een nieuwe ssd kaart aan het begin en geen 2e hans maar is niet erg voor de rest doet tie het perfect. Goed ingepakt ben voor de rest tevreden.
Beoordeling melden
9 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

pakket kwijt

ik heb 2 november besteld, en vandaag 9 november heb ik nog steeds geen idee waar mijn pakket is.
Beoordeling melden
1 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geen antwoord 2 op e-mails. Uiteindelijk na 2 dagen iemand telefonisch te pakken gekregen
Beoordeling melden
5 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
De volgende dag in huis mag je eraf halen ik wacht nog steeds😩
Beoordeling melden
10 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Change your transporter, DPD is just bad
Beoordeling melden
29 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

slordige aflevering pc

Pc wilde niet opstarten windows niet11
Beoordeling melden
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
13e besteld & nog steeds niet binnen.
Beoordeling melden
11 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden