gamepc.nl

4.014 reviews in totaal   288 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de hoge kwaliteit van de geleverde pc’s, de nette assemblage en de uitstekende prestaties. De deskundigheid van het team, het meedenken en de begeleiding bij het samenstellen van een pc worden veelvuldig geprezen. Ook de verpakking en bescherming bij verzending krijgen positieve beoordelingen, net als de snelle en nauwkeurige levering. De service wordt als uitstekend ervaren dankzij klantvriendelijkheid en oplossingsgerichtheid, en problemen of defecten worden doorgaans snel en naar tevredenheid opgelost. De communicatie is meestal helder, snel en behulpzaam. Enkele klanten ervaren soms vertragingen of onduidelijkheden bij de levering. Daarnaast zijn er opmerkingen over kleine defecten aan de pc’s en momenten waarop de communicatie minder duidelijk of traag verloopt.

Reviewsgamepc.nl

Jammer, maar wordt alsnog geregeld (work in progress)

Ik heb op 4 Oktober een stevige ( €5k+ ) PC aangeschaft met als leverdatum 31 Oktober. Alle tijd dus om zowel hardware als software te kunnen inplannen, regelen, controleren en uiteindelijk afleveren. De communicatie loopt super, een vraag over mijn (mis)configuratie van een te kleine CPU cooler en dus €100 extra kosten was snel opgelost en de levering is netjes in stevige verpakking met duidelijke instructies een een paklijst met checklist waarmee alles duidelijk is uitgevoerd conform bestelling. Schitterende behuizing en ondanks dat de cpu cooler met een elastiek op zijn plek wordt gehouden (?) ziet alles er keurig netjes uit. Probleem was dat ipv Windows 11 Pro conform bestelling, Windows 11 Home was geïnstalleerd en zelfs niet geactiveerd. De Product Key op de sticker werkt dan natuurlijk ook niet en je kunt even weinig anders dan terugsturen en afwachten. Zoiets simpels als een OS is helaas niet iets voor een upgrade, maar een volledige herinstallatie inclusief software voor moederbord, Nvidia kaart, config en tuning etc… Gelukkig zat er een sticker op de door met het advies om doos en verpakkingsmateriaal te bewaren, zodat dit netjes en veilig kan gebeuren. En toch: Voor dit geld ( € 5k+ ) en met de tijd en kwaliteitscontrole volgens de paklijst, zou dit niet mogen kunnen. GamePC.nl heeft alle tijd gehad tussen bestelling en aflevering om de klant het gevoel te geven dat er aandacht is besteed aan de aflevering, met zelfs een nacontrole op de pakbon (incl. Windows 11 Pro installatie!) maar ik heb als klant uiteindelijk meerdere uren besteed na het “even uittesten” natuurlijk van de nieuwe krachtpatser, aan extra werk zoals email en telefonisch contact om alles weer in te pakken en weer bij PostNL terug te sturen. Ik snap een foutje, maar verwacht volgens bestelling volledig ontzorgt te zijn met een gecontroleerde bestelling van deze prijsklasse.
Alle goed.Desktop netjes geleverd.
Snelle levering en goede communicatie. Machine is netjes in elkaar gezet en goed verpakt verzonden. Is de tweede keer dat ik bij deze shop een GamePC heb gekocht, de derde zal hier waarschijnlijk ook worden gekocht.

Ik ben heel erg blij met de snelle levering.
Pc doet het fantastisch! Snel geleverd en voldoet aan alle verwachtingen. Mijn case had een deukje er in zitten toen hij aankwam bij mij. hierover contact gehad met de klantenservice die snel reageerde en samen zijn we tot een prima oplossing gekomen. Would recommend!
Super geholpen en ontzettend blij met het resultaat 😁 Dank jullie wel !!
Super
fast
Goede computer. Mooie look. Snel. Prima
Fijne en snelle communicatie! Service is erg hoog en ben erg blij met de kwaliteit
Oude pc opgestuurd om te upgraden. Terugontvangen, zeer goed verpakt en snel. Uitgevoerd zoals afgesproken. Ook aan de binnenzijde van de pc kast zat opvulplastic. In de ticket werd dit wel vermeld, maar wellicht is het handig om ook iets op de kast te plakken, zodat je de pc niet per ongelijk aanzet met het plastic er nog n.
Goede hulp. En schappelijke prijzen
snel geholpen
Uitstekend advies, snelle reacties en nog snellere levering. Bovendien is de prijs veel aantrekkelijker dan die van anderen.
zeer goeie uitleg goed geholpem snele levering
Snelle levering en goede service!