gamepc.nl

4.036 reviews in totaal   254 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 13 nov 2018

gamepc.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en afhandeling van bestellingen. De service wordt als professioneel, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. De communicatie met het bedrijf is duidelijk, snel en prettig. Klanten waarderen het deskundige advies bij het samenstellen van hun pc en het oplossen van problemen. De kwaliteit van de pc’s wordt als hoog ervaren, vaak zelfs boven verwachting. Ook de zorgvuldige verpakking om schade te voorkomen wordt gewaardeerd. Problemen worden doorgaans snel en adequaat opgepakt en opgelost. Er zijn enkele negatieve opmerkingen over verwarring bij de levering. Ook worden incidenteel klachten geuit over gebreken of foutieve configuraties van pc’s. Sommige klanten maken melding van schade tijdens het transport, ondanks de zorgvuldige verpakking. Ten slotte ervaren enkele klanten langere wachttijden of teleurstellingen bij de afhandeling van problemen.

Reviewsgamepc.nl

Probleempje zeer snel opgelost!

Na ontvangst van de pc bleek dat er iets was misgegaan bij het inbouwen... Dit laten weten en werd zeer snel opgelost! PC teruggestuurd en werd daar na ontvangst direkt onder handen genomen om de pc vervolgens direkt weer naar mij terug te sturen... al met al heeft alles 2 dagen geduurd.... Mooi en snel opgelost GamePC! Zeer tevreden!
ik heb hier vaker besteld en ben altijd tevreden met de goede computer
Na vele vragen en mails altijd vriendelijk geholpen geweest en dan nog heel vlug geleverd ook. Goed bezig
Hele snelle en fijne service. Ben heel blij met mijn product.
Supersnel, duidelijke communicatie, betaalbaar, zoals afgesproken..
Toppie goede service, pakket dienst kan beter
Hij is perfect ik heb namelijk eindelijk smooth graphics met de nieuwste games 😍
Toppie Service top

Snelle levering en goede service

Levering was snel en goed ontvangen. Toen bij het aansluiten van de pc de monitor geen signaal kreeg naar de leverancier gebeld. Zij wisten mij goed en duidelijk uit te leggen wat ik moest doen om het probleem op te lossen. Zijn namen hier ook echt de tijd voor om er zeker van te zijn dat alles goed gaat.

Jammer, maar wordt alsnog geregeld (work in progress)

Ik heb op 4 Oktober een stevige ( €5k+ ) PC aangeschaft met als leverdatum 31 Oktober. Alle tijd dus om zowel hardware als software te kunnen inplannen, regelen, controleren en uiteindelijk afleveren. De communicatie loopt super, een vraag over mijn (mis)configuratie van een te kleine CPU cooler en dus €100 extra kosten was snel opgelost en de levering is netjes in stevige verpakking met duidelijke instructies een een paklijst met checklist waarmee alles duidelijk is uitgevoerd conform bestelling. Schitterende behuizing en ondanks dat de cpu cooler met een elastiek op zijn plek wordt gehouden (?) ziet alles er keurig netjes uit. Probleem was dat ipv Windows 11 Pro conform bestelling, Windows 11 Home was geïnstalleerd en zelfs niet geactiveerd. De Product Key op de sticker werkt dan natuurlijk ook niet en je kunt even weinig anders dan terugsturen en afwachten. Zoiets simpels als een OS is helaas niet iets voor een upgrade, maar een volledige herinstallatie inclusief software voor moederbord, Nvidia kaart, config en tuning etc… Gelukkig zat er een sticker op de door met het advies om doos en verpakkingsmateriaal te bewaren, zodat dit netjes en veilig kan gebeuren. En toch: Voor dit geld ( € 5k+ ) en met de tijd en kwaliteitscontrole volgens de paklijst, zou dit niet mogen kunnen. GamePC.nl heeft alle tijd gehad tussen bestelling en aflevering om de klant het gevoel te geven dat er aandacht is besteed aan de aflevering, met zelfs een nacontrole op de pakbon (incl. Windows 11 Pro installatie!) maar ik heb als klant uiteindelijk meerdere uren besteed na het “even uittesten” natuurlijk van de nieuwe krachtpatser, aan extra werk zoals email en telefonisch contact om alles weer in te pakken en weer bij PostNL terug te sturen. Ik snap een foutje, maar verwacht volgens bestelling volledig ontzorgt te zijn met een gecontroleerde bestelling van deze prijsklasse.
Alle goed.Desktop netjes geleverd.
Snelle levering en goede communicatie. Machine is netjes in elkaar gezet en goed verpakt verzonden. Is de tweede keer dat ik bij deze shop een GamePC heb gekocht, de derde zal hier waarschijnlijk ook worden gekocht.

Ik ben heel erg blij met de snelle levering.