Lucardi Juwelier Delft Paradijspoort

433 reviews in totaal   106 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de vriendelijke houding van het personeel, wat zorgt voor een prettige winkelervaring. Zij geven aan uitstekend geholpen te zijn en waarderen de bereidheid van medewerkers om mee te denken en te ondersteunen. Ook wordt de snelle service en de vlotte afhandeling van verzoeken geprezen. Het deskundige en eerlijke advies wordt als positief ervaren bij het maken van een keuze, en klanten voelen zich in goede handen dankzij de ervaring en kundigheid van het personeel. Daarnaast wordt de persoonlijke aandacht gewaardeerd; medewerkers nemen de tijd voor de wensen van de klant en tonen een zorgzame en geduldige benadering, vooral richting kinderen bij het zetten van oorbellen.

ReviewsLucardi Juwelier Delft Paradijspoort

Goed geholpen
Heel vriendelijk meisje. Mn dochter en ik kwamen ons derde gaatje laten schieten. Zij deed t erg goed, netjes super gewoon. We gingen heel blij weer naar buiten.
Fijn contact met de medewerkster. Zij legde duidelijk uit wat zij ging doen tijdens het plaatsen van de helix. Ook de informatie over de nazorg was helder. Het plaatsen verliep snel en vrijwel pijnloos.
Vandaag oorbellen laten zetten bij mijn kleindochter, wat zijn ze daar lief en zo behulpzaam ,dankjewel jullie zijn toppers.
De medewerker was er lief voor onze kleindochter. Heeft haar goed geholpen met de oorbellen die ze graag wilde
Goed geholpen, aardige, vriendelijke damr. Tip: wacht met kletsen met collega tot na het afrekenen!
Direct heel fijn en kundig geholpen tegen zeer geringe kosten.

Zeer vlot geholpen

Oorbellen laten schieten. Zeer vlotte hulp, snel geholpen. Wel meerdere pogingen nodig, incl eigen ingrijpen, voordat de gaatjes symmetrisch waren

Antwoord van Lucardi Juwelier Delft Paradijspoort

Dankjewel voor je lieve review. 💜
Werd heel fijn en vriendelijk geholpen
Haal fijne winkel prima geholpen aardig personeel
Prettige verkoopster die voldoende aandacht voor de klant heeft
Leuk geholpen

Lucardi Delft

Met mijn dochter bij Lucardi Delft geweest om gaatjes te laten schieten. Puntje bij paaltje durfde ze niet en zag er vanaf. Helemaal prima, maar daar dacht de medewerkster anders over. Ik had betaald dus moest de gaatjes laten schieten. Stomverbaasd was ik. Maar ze ging nog even door. Waarom ik met mijn dochter hier kwam als zij het niet wilde en waarom ik oorbellen had uitgezocht als ze het niet ging doen. Om op zo'n onvriendelijke, onsympathieke manier met je klanten om te gaan is één maar waar een kind bij is wat in tranen is dan ben je op de verkeerde plek aan het werk. Deze dame moet eens heel hard gaan nadenken waarom zij zo ongelukkig is dat zij dit op andere mensen af reageert en gaan nadenken over een baan zonder klantcontact. Walgelijk! Ik kreeg geen geld terug en mevrouw durfde haar naam ook niet te geven. Wie is hier nou het kind?
Goede personeel 2 mooie vriendelijke dames
Vriendelijk en fijn geholpen