Klanten zijn positief over de snelheid en correctheid van de levering, de scherpe en concurrerende prijsstelling, en de uitgebreide keuze binnen het assortiment. Ook de vriendelijkheid, behulpzaamheid en het oplossingsgerichte karakter van de klantenservice worden gewaardeerd. De website wordt als overzichtelijk en duidelijk ervaren en problemen worden snel en adequaat opgelost. De communicatie is over het algemeen duidelijk. Enkele klanten ervaren af en toe vertragingen of fouten bij de levering. Daarnaast zijn er verbeterpunten genoemd met betrekking tot de functionaliteit van de website en missen sommige klanten updates bij vertragingen of levering.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviews123installatiematerialen.nl
Correcte levering en duidelijke beschrijving
Het juiste product. Op tijd geleverd. Netjes verpakt.
Een kleine vertraging op de levering, zonder informatie. Maar geruisloos goedgekomen.
Prijzen zijn heel goed en verzending prima. Ik heb soms wat kleinere bestellingen waar naar mijn idee wat minder verzendkosten gerekend zouden mogen worden
Bestelling 15 de niet doorgekomen, wel week later de 21 ste, Belgische Adres, toch OK, geen fraude, doe zo verder, jullie zijn goed bezig,...
Product zoals omschreven, prima kwaliteit
Keurig conform afspraak geleverd.
Lange levertijd
Product prima, maar lange levertijd ondanks dat de producten op voorraad waren.
Antwoord van 123installatiematerialen.nl
Beste Jeroen,
Bedankt voor uw beoordeling en fijn om te lezen dat het product naar wens is.
Wij begrijpen dat de levertijd tegenviel. Uw bestelling is op 21 mei verwerkt en dezelfde dag aan GLS overgedragen. Vervolgens heeft GLS helaas vertraging opgelopen in het sorteer- en bezorgproces, waardoor de levering later plaatsvond dan oorspronkelijk gepland.
Hoewel wij ons uiterste best doen om bestellingen snel te verzenden, zijn wij na overdracht afhankelijk van de vervoerder voor de uiteindelijke bezorging. Uiteraard vinden wij het vervelend dat uw bestelling hierdoor later is aangekomen dan verwacht.
Bedankt voor uw feedback.
Team 123installatiematerialen
Goede prijs, snel verzonden. Heb bonfix alu-pers koppelingen besteld
snelle afhandeling en verzending
Netjes gebracht ook de chauffeur zeer vriendelijk
goede telefonische contact betreft te bestellen product