frickin.nl

632 reviews in totaal   110 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en nette levering. De kwaliteit van de producten wordt vaak als mooi, hoogwaardig en warm omschreven. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt als aantrekkelijk en passend ervaren. Daarnaast wordt de klantenservice in de meeste gevallen als behulpzaam en vriendelijk beoordeeld. Er zijn echter ook aandachtspunten: enkele klanten noemen logistieke verbeterpunten. Daarnaast wordt de pasvorm en maatvoering wisselend beoordeeld en ervaren sommige klanten deze als niet realistisch of te beperkt. Tot slot melden sommige klanten een slechte of geen respons van de klantenservice.

Reviewsfrickin.nl

Fijne bezorging. Werd aangegeven dat het pakje in de brievenbus kon.
Op de website duidelijke informatie over het kiezen van de juiste maat. Mooie, kwalitatief goede producten. Een aanrader!

Antwoord van frickin.nl

Bedankt voor je mooie woorden. Wat fijn om te horen dat de informatie op onze website duidelijk is en dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten. We waarderen je aanbeveling enorm en hopen je in de toekomst weer terug te zien. Mvg, Team Frickin
L C
Loes C.
Mooi product, netjes geleverd, zeer tevreden
Nette levering en kwalitatief goede handschoenen

Mooie producten en snelle levering.…

Heel mooie handschoenen met een goede prijs / kwaliteit.verhouding. Goed verpakt en snel geleverd.

Antwoord van frickin.nl

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat de handschoenen goed bevallen en dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. Ook fijn dat de levering en verpakking naar wens waren. We waarderen je feedback enorm en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Frickin
Snelle levering en mooi product
F V
Frans V.

Fijne warme handschoenen

Fijne warme handschoen van soepel leer. Zien er ook heel mooi uit en passen zeer goed.

Antwoord van frickin.nl

Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat de handschoenen lekker warm zijn, soepel aanvoelen, mooi staan en natuurlijk helemaal naar wens passen. We wensen u er veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Team Frickin
Snelle levering, goed product 👍
Joep M.

Prima klantenservice

Kwaliteit/prijsverhouding
Levering was binnen 24u! En handschoenen zaten perfect.
Mooi kwaliteit en handschoenen zitten warm
Snelle verzending. Knap product i.o.m.commentaar en afbeelding op website

Antwoord van frickin.nl

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de verzending snel was en dat het product volledig voldoet aan uw verwachtingen op basis van de website. We waarderen uw feedback en wensen u veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Frickin
Prachtige handschoenen
Snelle verzending