Junai.nl

23.778 reviews in totaal   3.983 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.983 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de snelle levering en prijzen, die vaak als scherp worden ervaren. Ook de productkwaliteit wordt doorgaans als uitstekend beoordeeld. Het brede assortiment en de beschikbaarheid van bijzondere producten worden gewaardeerd. De klantenservice valt op door snelle, vriendelijke en oplossingsgerichte communicatie. Bovendien wordt de verpakking meestal als stevig beschouwd en de website als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. Duidelijke communicatie en regelmatige updates worden eveneens positief genoemd. Toch zijn er regelmatig klachten over leveringsvertragingen, onduidelijke track & trace en onvolledige leveringen. Sommige klanten ervaren desinteresse of trage afhandeling bij de klantenservice. Incidenten met beschadigde, verkeerde of uitgedroogde producten komen voor, evenals opmerkingen over voorraadbeheer en prijsstijgingen. Er is regelmatig gebrekkige of trage informatie over leveringen en voorraad. De verpakking schiet soms tekort bij kwetsbare producten, wat leidt tot beschadigingen tijdens transport. Daarnaast kan het zoeken en vinden van producten op de website soms lastig of verwarrend zijn.

ReviewsJunai.nl

Heel goede service na verkoop Als je vragen hebt antwoorden ze snel zoeken mee naar een goede oplossing. Goede producten prijs kwaliteit. Bijna alles voor onze kippen , konijn en cavia bestel ik hier. Wel opletten dat wat je besteld allemaal voorradig is anders wacht heel je bestelling op het product dat nog niet voorradig is. Dan is het beter 2 aparte bestellingen te doen Daar vergeet ik soms zelf op te letten🙈
Frank V.

kwalitatief en goed geprijst materiaal.

Junai heeft goed, kwalitatief een aantrekkelijk geprijst materiaal, vriendelijke en behulpzame medewerkers en een makkelijke website. Er is maar één zaak wat werken men Junai moeilijk maakt en dat is de beschikbaarheid. Je kan op Junai geen staat maken of je je goederen binnen 3 dagen of binnen 14 dagen zal krijgen. Dit maakt het moeilijk om "op tijd" te bestellen als je met dierenvoeder bezig bent.
Bezorging snel. Maar de omschrijving dat de schep oersterk zou zijn valt dat vies tegen ik wil het gebruiken om mijn mest aanhangwagen leeg te scheppen en daar is hij niet geschikt voor hat hem bijna in tweeën dat had ik niet verwacht omdat er stond voor zwaarwerk.

Al 10 jaar een tevreden klant

Niet alles was op voorraad en ik kreeg daar netjes updates over. De communicatie was prettig. Ik koop hier al 10 jaar mijn spullen en ben zeer tevreden. Goede prijzen, groot assortiment, snelle reactie van klantenservice bij vragen. Ik kan de shop aanbevelen.
Er zit ongeschoold personeel dat niet veel weet over aquarium en dieren een goede opfriscursus zou niet verkeerd zijn en de mensen niet zo lang op een artikel laten wachten doordat ze niet goed geschoold zijn moet ik een nieuwe verlichting kopen omdat ze me niet zeiden dat er nog een ontvangen tussen moest deze heb ik zelf later gekocht maar die werkte totaal niet Heb later de review gekeken van dit apparaat kreeg zeer slechte review ook het zelfde probleem wat ik had maar ja nu weer een hoop geld uitgeven ik raad dit bedrijf niet aan ik heb er heel veel bij gekocht van vogelvoer tot aquariums dat was jammer genoeg ook de laatste dat Ik daar iets koop jammer ze hebben genoeg spullen die mij intresere.
Alma N.

Mooie plantjes

Dankjewel voor de mooie plantjes! Ik ben ook heel blij met mijn nieuwe plantjes! Ik had nog nooit gehoord van duivensnavel of kanariekers... Ze hebben een mooi plekje gekregen in mijn balkontuintje. Ik weet niet wat jullie mogelijk beter kunnen doen, ik ben heel erg blij dat ik jullie site gevonden heb... Een groet uit Bergen op Zoom.
Ik ben heel blij met Junai. Het is jammer dat de artikelen voordeliger worden aangeboden bij bijvoorbeeld BOL .com. Omdat ik veel bestel let ik op de prijs. Ik zou liever alles via Junai kopen maar ik ben geen dief van mijn eigen portemonnee. Sorry

Prima geregeld, alleen Track&Trace niet goed.

Prima geregeld, alleen kregen we geen melding wanneer de bestelling zou worden verzonden, dus geen track&trace ! Dat is zeer jammer omdat dan de bestelling spontaan voor de deur staat. Nu waren wij gelukkig thuis maar anders was dat toch wel een probleem geweest aangezien wij een pallet met voer hadden besteld. Dit was al de tweede keer dat wij geen bericht hebben gekregen. Puntje van aandacht voor de volgende keer. Maar verder mooi en goed voor elkaar.
Snelle levering en goed verpakt. Heel tevreden! De levering was snel en de planten waren stevig en netjes verpakt. Het ging om zes moerasplanten die ik nergens anders meer kon vinden. Elke plant zat apart in een stevige zak met genoeg water. Meteen geplant, en ze slaan goed aan.

nieuwe achterwand voor aquarium

Wij hebben een nieuwe achterwand voor ons aquarium gekocht bij Junai omdat onze oude achterwand van Juwel los was geraakt en dus ging drijven. De nieuwe achterwand van ceramic nature is zwaarder dan water en gaat dus niet drijven. De achterwand ziet er natuurlijk uit en sluit goed aan bij de zijkanten waardoor er geen vissen achter kunnen komen. Erg fijn product en erg eenvoudig te plaatsen zonder kit. De levering was ook vlot en de tracking informatie prima. Junai is een goede leverancier in ik beveel deze ook van harte aan
snelle levering maar van de 3 x plantjes met Terracotta potjes en ring , was het er maar één !! van een wist ik dat er 'n ander plantje kwam maar ik dacht ook met terracotta potje !! En juist daarom bestelde ik deze 3 plantjes !!.
Zeer goeie klantendienst,direct antwoord op mijn vragen via e-mail. Er was iets tekort in de bestelling en werd direct de volgende dag opgestuurd. Zeer tevreden klant en bestel hier zeker terug. Plantjes voor aquarium waren goed verpakt en zeer gezond. Dank u Junai.
Helaas slechte ervaring en meermaals moeten bellen. Op zaterdag 18 juni voor ~150 euro producten besteld. De website geeft aan voor 22.00 besteld is de volgende dag in huis. Aangezien het weekend was verwachtte ik het daarom pas maandag. Op dinsdag 21 juni gebeld hoe het met de bestelling staat aangezien ik alleen een bestel bevestiging had ontvangen en nog geen track-and-trace en te horen gekregen dat één product nog niet binnen was, maar inmiddels al wel in het magazijn stond dus het zou zsm op de post gaan. Donderdag 23 juni wederom gebeld met het bedrijf omdat ik nog niets vernomen had van een verzending; kreeg ik te horen dat het product toch nog niet binnen was en dat ze achter de leverancier handen aan gebeld en dat deze daarin niet duidelijk communiceerden. Daarop een spiegel voorgehouden en aangegeven dat Junai het zelfde doet naar mij als klant. De dame erkende dit en verontschuldigde zich hier netjes voor. en inderdaad in de avond netjes bericht gehad dat het pakket was verzonden. Vrijdag 24 juni er kwam een pakket binnen van Junai, bij openen blijkt het pakket incompleet. Hierover heb ik wederom met het berijf gebeld waar ik een medewerker aan de lijn kreeg die duidelijk toe was aan weekend... de desinteresse spatte door de telefoon heen. De medewerker gaf aan dat het in twee pakketten is verzonden en dat het andere pakket tussen verzender en pakketservice is maar onbekend waar..... Mijn geduld houdt helaas op, ik hoop de resterende producten nog te ontvangen. Maar zal niet meer bij dit bedrijf bestellen. Mijn tip: haal de tekst voor 22.00 besteld morgen in huis maar van de website. Het is een valse belofte. Inmiddels de resterende producten ook binnen… maar op welke manier!?!

Antwoord van Junai.nl

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat uw bestelling niet is verlopen zoals u had verwacht. Op onze website vermelden wij bij ieder artikel of het direct uit voorraad leverbaar is of dat er een levertijd van toepassing is. Onze belofte "Alles op voorraad? Voor 22:00 uur besteld = Morgen in huis!" geldt uitsluitend wanneer alle artikelen direct uit voorraad leverbaar zijn. Daarnaast is uw bestelling in meerdere pakketten verzonden. Helaas kan het voorkomen dat een pakket na overdracht aan PostNL vertraging oploopt of tijdelijk vermist raakt. Hier hebben wij helaas geen invloed meer op. Mocht een pakket of artikel niet aankomen of niet compleet zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kijken dan graag samen naar een passende oplossing. Onze excuses dat uw bestelling niet vlekkeloos is verlopen.
Snelle levering, en alles was goed verpakt. Over mijn hele bestelling had ik maar 3 dode sprinkhanen dus dat valt mij reuze mee, ik had 2 doosjes sprinkhanen 2 doosjes dubia's en 1 doosje wasmarmotten, ik bestel voortaan hier!

Top!!!!

Bestel hier nu heel vaak , omdat ik het als zeer prettig ervaar. Ze hebben echt heel veel op de site aan verschillende artikelen. Qua leveren komen ze zeker hun afspraken na. Geeft elke keer een review😂. Maar blijf het doen .
Junai heeft mijn vertrouwen terug gewonnen. Na 2x niet geleverd te hebben, zoals beloofd doen ze dat nu weer wel. Ben blij dat ze zich hebben herpakt en ik blijf weer bij ze bestellen. Aanrader!
Grote keuze, vriendelijke medewerkers als je belt met vragen. Het vervoer en aankomen van mijn aquarium door post.nl was dramatische slecht. Alhoewel Junai daar niets aan kan doen is het wellicht tijd om met de vervoerder te praten over een service. Ten slotte betalen jullie daarvoor.

Producten kapot bij aankomst

Planten zijn altijd mooi en groot, maar nu de 2x dat jullie de planten in dezelfde doos doen als iets zwaars. In dit geval met 5kg stenen. Dit achterin een PostNL busje zorgt ervoor dat de planten helemaal kapot aankomen. Erg zonde. Kwaliteit en aanbod is top, kwaliteit van inpakken en hoe producten aankomen is vaak ondermaats.
Ik heb hier Forte Fuel System Cleaner besteld. De bestelling werd snel verwerkt en verzonden. Levering via PostNL verliep zonder problemen. De verpakking was netjes en het product kwam in goede staat aan. De fles ziet er origineel uit en alles kwam overeen met wat op de website stond. Mijn ervaring met deze webshop is positief: duidelijke bestelling, correcte levering en een адекватная prijs. Ik zou hier in de toekomst opnieuw bestellen.
Super snelle levering. Echter het verkeerde product, na een mailtje werd het dezelfde dag nog opgelost. En de dag erna had ik alsnog de gewenste producten in huis! Fijne en snelle communicatie. Zeer tevreden!

Junai.nl

Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.