Easycosmetic NL

5.410 reviews in totaal   5.410 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de lage prijzen en de goede prijs-kwaliteitverhouding van Easy Cosmetic. Daarnaast wordt het brede en gevarieerde aanbod aan merken gewaardeerd, wat zorgt voor veel keuzemogelijkheden. De snelle en correcte levering wordt door veel klanten positief benoemd. Ook de klantenservice ontvangt lof wanneer problemen snel en correct worden opgelost. Verder wordt de website als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. Er zijn echter ook aandachtspunten: sommige klanten ervaren vertragingen bij de levering en vinden de communicatie over levertijden onduidelijk. Daarnaast zijn er negatieve ervaringen met de klantenservice, vooral wanneer communicatie traag of niet duidelijk genoeg is. Enkele klanten melden dat de verpakking van producten soms beschadigd is of onvoldoende bescherming biedt. Tot slot geven sommige gebruikers aan bepaalde extra functies op de website te missen.

ReviewsEasycosmetic NL

Alles naar wens

Ik heb voor de eerste keer (parfums) besteld bij easycosmetic en ik ben helemaal tevreden. Uiteraard duurt de verzending wat langer dan bij andere discounters, omdat het uit Duitsland moet komen. Als je geduld hebt is het een uitstekende optie en meestal hebben ze de laagste prijzen voor geuren. Het enige minpuntje dat ik kan bedenken is dat er geen bescherming in de doos zat voor de producten, maar alles kwam gelukkig onbeschadigd aan.

Zeer correct en beleefd!

Na het bestellen van een artikel werd ik regelmatig op de hoogte gehouden hoever de status was. Toen er uiteindelijk meer zekerheid bestond en dag en tijd bekend was werd het bestelde op de juiste dag en tijd bezorgd. Bezorger zette het pakje in de gang (voordeur open) riep een paar maal en uiteindelijk kon ik hem antwoorden. Kon nog net de bezorger bedanken toen hij al in de auto zat en groette terug.👋🏼
De verzendkosten boven een bestelling van 150€ vindt ik telkens weer belachelijk. Dan krijg je vervolgens een reductiebon in de mail van 3€, jawel, 3€ voor de volgende bestelling. Die vergeet je dan vervolgens bij de volgende bestelling, etc. Gooi eens een leuk kadootje in t pakje voor vaste goed bestellende klanten. Je krijgt niet eens een proefmonster kado. En dan stuur eens e-mail aanbiedingen van producten die mij interesseren, wat ik normaal koop. Zo dat zijn mijn gratis adviezen !
Het duurde geruime tijd (10 dagen), voordat ik de bestelling heb ontvangen. Op mijn vraag daarnaar aan de klantenservice, kreeg ik te horen, dat ze geen invloed hebben op de vervoerder. Diezelfde vervoerder DHL gaf mij de mogelijkheid het pakketje op hun service-punnt af te leveren, zodat ik het op kon halen , als het mij uitkwam. Dus dat doorgegeven. pakketje lag bij de buren. Als ik easycosmetics was zou ik een andere vervoerder nemen!
J G
Janis G.

Excellent Web Winkel

Great online shop for beauty and perfume at excellent prices. I regularly buy my Bobbi Brown concealer and corrector sticks here, as well as my Christian Dior concealer and different perfumes, including Chanel and Chloé Eau de Parfum. The prices are often a fraction of what you would pay in larger department stores or beauty shops. They do not always have everything in stock at the exact moment you need it, but when my favourites are available, I usually buy them straight away because the value is so good. I have even started stocking up on my regular products. Overall, a reliable webshop with great prices, good product selection, and excellent value for money. Highly recommended.
Top prijs-kwaliteitverhouding! De prijzen zijn hier aanzienlijk lager dan elders. De levering duurt misschien iets langer, maar dat neem ik graag voor lief. Ik betaal liever wat minder voor exact dezelfde producten dan de hoofdprijs voor een snelle bezorging. Zeker een aanrader als je geld wilt besparen! Ik bestel regelmatig bij deze webshop.

Gunstige prijzen voor merkartikelen

Al een aantal keer merkproducten besteld bij Easycosmetic, tegen een veel lagere prijs dan in de winkel in Nederland. Op zich ben ik er voor om lokaal te kopen, maar als het een derde van de prijs scheelt en soms nog meer, ja, dan ben ik toch om. En levering gaat snel en prima. Ik heb geen ervaring met retourzendingen.
In mijn ogen het grootste aanbod in geuren en merken, duur en goedkoop. Altijd van goede kwaliteit en meestal goedkoper dan elders. Persoonlijk richt ik mij meestal op de geuren omdat dit mijn hobby is. Verder kan ik tot nu toe, rekenen op goede verzending, die steeds weer keurig op tijd aankomt. Niet direct de volgende dag maar meestal wel binnen 3 dagen en dat vind ik prima. De website is uitgebreid en overzichtelijk, er is een ding dat ik er mis en dat is het verlanglijstje.
Ik kan niet anders zeggen als dat, als iemand zijn Parfum niet besteld bij Easy Cosmetic, een dief is van zijn eigen Portemonnee. Ik bestel daar al meer dan 10 jaren mijn parfum. Ik weet 100% zeker dat EasyCosmetic de beste en goedkoopste parfumerie is in Nederland. Chapeau, EasyCpsmetc, beloofd wat zij zeggen, Punctueel en betrouwbaar :-)
Wat mij opviel dat er ingebroken was in het pakketje. De zijkant was deels opengescheurd waar precies een hand in gestoken kan worden. Maar dat gelukkig de de parfum nog in de doos zat. Ik wilde het bij DHL doorgeven maar zij stuurde mij naar de afzender. OPMERKING: de inhoud voldeed volledig aan mijn verwachting. Het was goed ingepakt anders was het flesje misschien gebroken geweest omdat ook het pakketje over de schutting was gegooid.
Een uitgebreid site, makkelijk producten te vinden en goeie prijzen. Snelle levering en netjes verpakt. Een kleine attentie, het zal leuk zijn als jullie wat samples van producten bijvoegen in het pakket vooral nieuwe producten, de klant zal het erg waarderen
Sisley Cream besteld. Correct geleverd. Goedkoopste webshop. Met de Bathcode check bleek het product in 2021 geproduceerd te zijn . Sterk verouderd dus met afgenomen werking duidelijk. Kleur en substantie / structuur kloppen niet. Ben benieuwd of dit in gebruik nog werkzaam is. Indien niet dan voortaan niet meer bij dit bedrijf bestellen dus.
T D
T. D.

Goede merkprodukten, snel geleverd

Met Easycosmetic op zich is niets mis, mooie merkprodukten, snel geleverd. Echter de bezorging via DHL kan beter, deze negeerde volledig de in de DHL-app aangegeven bezorging bij de buren en dropte het pakje een dag later in een pakketautomaat. Kan beter, je betaalt er voor.
Pakketje is op tijd bezorgd en de crème en washfoam heb ik kunnen controleren op batch code en die was goed. De batch code van de parfum (Juliëtte has a gun) werkte niet maar ik ga er van uit dat die i Oké is. Kan ik niet met 100 % garanderen. Daarna wilde ik nog iets anders bestellen van Shiseido maar dat was bij Bol.com goedkoper dus heb ik daarvoor gekozen.

5 sterren voor luxe producten tegen vriendenprijsjes

Ik waardeer Easycosmetic met 5-sterren en wel hierom: de ervaring met online winkelen staat in verhouding met de producten die worden aangeboden. Géén overmaat aan details maar precies genoeg om je keuze te kunnen bepalen. Plus een frisse en luxe-ogende vormgeving die helemaal aansluit op de belevenis van de producten die je zoekt, en één die snel werkt. Dat in combinatie met prijzen die zó scherp zijn dat je je afvraagt hoelang je bent afgezet door de concurrentie. Ik ben fan en hoop dat Easycosmetic dit vasthoudt en zich niet laat verleiden van het ingeslagen pad af te wijken.

Goed assortiment goede producten

Ik heb vaker besteld. Ik vind het assortiment bij easycosmetics goed. Prijzen ook. Zitten soms echt hele goede aanbiedingen tussen. Ze leveren ook echt alle besteldenproducten in goede orde. Mij. Enige opmerking en daarom 5 sterren is dat de levertijd wel lang is. Zeker 4 tot 5 werkdagen tel daar een weekend bij ben je echt wel een week verder als het niet langer is.

Goede klantenservice en goedkopere producten

Door een fout van DHL is mijn pakket teruggestuurd. Contact opgenomen met de klantenservice. De bestelling is meteen geannuleerd en geld terug, waarop ik een nieuwe bestelling kon plaatsen. Producten zijn een stuk goedkoper. Ik gebruik Maria Nila
Prima uitwisseling met de klantenservice, via email. Geld terug gekregen toen de levering via DHL niet goed was verlopen. Ik kon opnieuw bestellen en heb het product ontvangen via PostNL. De bestelling zelf is duurzaam. Lippenstifthouder en navullingen.
Privéprofiel

Zeer tevreden

Easy Cosmetic als bedrijf: ruim assortiment, goede producten, fijne prijzen, snelle verzending die goed te volgen is. Gekochte producten: meerdere uit de serie Revlon Professional Re/Start Curls: erg blij mee. Zacht en verzorgend voor het haar met een fijne geur. Blij dat ik deze serie ontdekt heb.

Bestelde producten worden niet bezorgt! (Aangepast)

Uiteindelijk na 2 keer de klacht kenbaar gemaakt te hebben zijn er nieuwe producten verzonden die wel zijn aangekomen. Fijn dat ze dat hebben gedaan. De originele verzendig is nooit aangekomen. De vervoerder laat in deze dus echt steken vallen, maar welke vervoerder heeft dat probleem niet tegenwoordig? Op 8 feb. bestelling geplaatst. Nu op 15 feb. nog steeds niets ontvangen. Enige antwoord van easycosmetic: wij hebben geen invloed op de vervoerder, het kan soms 3 tot 5 dagen duren. Het is nu een volle week. En nog steeds heeft PostNL het pakket nog niet eens ontvangen. Jullie zijn de partij die de vervoerder kiezen waarmee jullie samen werken. Als zij hun afspraken niet nakomen dan doe je daar wat aan of kies je een meer betrouwbare partij. Maar het blijft jullie verantwoordelijkheid dat het reeds betaalde pakket wel aankomt bij de jullie klant!!!