Easycosmetic NL

5.430 reviews in totaal   5.430 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de lage prijzen en de goede prijs-kwaliteitverhouding van Easy Cosmetic. Daarnaast wordt het brede en gevarieerde aanbod aan merken gewaardeerd, wat zorgt voor veel keuzemogelijkheden. De snelle en correcte levering wordt door veel klanten positief benoemd. Ook de klantenservice ontvangt lof wanneer problemen snel en correct worden opgelost. Verder wordt de website als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. Er zijn echter ook aandachtspunten: sommige klanten ervaren vertragingen bij de levering en vinden de communicatie over levertijden onduidelijk. Daarnaast zijn er negatieve ervaringen met de klantenservice, vooral wanneer communicatie traag of niet duidelijk genoeg is. Enkele klanten melden dat de verpakking van producten soms beschadigd is of onvoldoende bescherming biedt. Tot slot geven sommige gebruikers aan bepaalde extra functies op de website te missen.

ReviewsEasycosmetic NL

In al die jaren,dat we klant zijn bij easy cosmetic,is het 1 maal voorgekomen met o.a flessen pino sylvestre doucheschuim en een lagerfeld edt,dat het pakket gescheurd en opengemaakt was,de edt lagerfeld was er uitgehaald/misschien gevallen…..maar keurig opgelost door Leo in Amsterdam,door binnen een aantal dagen,een nieuwe vervangende edt te sturen,hoop dat dit nooit meer gebeurd,maar vonden de oplossing van Easy cosmetic erg netjes,vandaar die 5 sterren!!!
EERLIJK, zorgvuldig, goede artikelen, uitstekende klantenservice. En ik had een bon van 50 euro gewonnen met een recensie. Dat vond ik heel bijzonder, omdat een aantal bedrijven dat wel beloven, maar niet echt DOEN. EASYCOSMETICS WEL, fantastisch en hartelijk bedankt. Geen verbeterpunten ontdekt.

Favoriete foundation voor minder geld

De foundation die ik altijd bij een dure (fysieke)winkel koop is bij easy cosmetica ook beschikbaar maar veel goedkoper.Het is altijd goed geleverd,alleen duurt het meestal langer dan gezegd wordt.Maar dat neem ik voor lief.

Echte parfums: blij en opgelucht!

Het volgende midden januari gekocht: Dolce & Gabbana The One for Men Eau de Parfum Intense Spray (100 ml) voor € 58,99 Dolce & Gabbana The One for Men Goud Eau de Parfum Intense Spray (100 ml) voor € 50,99 Hermès Terre d'Hermès Deodorant Stick (75 ml) Ik heb inmiddels beide parfums al enkele dagen gebruikt en zowel de DG intense als de DG gold zijn beide exact hetzelfde in geur, lengte(longevity) en sterkte(sillage) als degene die ik al heb.De batch codes geven zelfs aan dat beide niet ouder zijn dan 10 maanden!! Misschien heb ik geluk gehad en is dit van een goede partij, maar ik ben er erg blij mee, en opgelucht (zie waarom hieronder). De Hermès deo heb ik niet eerder gehad, maar ruikt hetzelfde als de eau de toilette die ik nu al heb(elders gekocht). De deo voldoet en blijft fris, net zoals mijn andere deo-sticks van andere merken (elders gekocht). Besteld op woensdag en op de zaterdag was het goed verpakt bezorgd met DHL. Goed op de hoogte gehouden en alles goed te volgen. Ik geef dit alles aan omdat ik zelf een beetje nerveus werd van alle negatieve reviews van anderen. Ik had namelijk een mooie kortingsvoucher elders verkregen voor easycosmetic en zag bovenstaande parfums en deo staan voor zoals aangegeven ZEER goede prijzen, maar ik was huiverig vanwege een aantal negatieve reacties over nep-parfums die op trustpilot staan. Ik betaalde het overige bedrag (na de korting) dan ook maar met credit card want die biedt extra zekerheid bij niet terugnemen door easycosmetic in geval van nep (ook als easycosmetic dan zegt dat het niet nep is). Maar dat was in mijn geval dus niet nodig. Zonder afbreuk te doen aan reviews van anderen wil ik dus ook mijn eigen review plaatsen. Het is de tweede keer dat ik een review plaats over easycosmetic, maar de eerste was op trustpilot en ging alleen over een teruggestuurde eau de toilette. Nu dus hier ook een review over daadwerkelijk gebruikte parfums. En die waren goed!!! Of ik hier in het vervolg weer zou bestellen? Ja. Alleen wel met credit card en alleen als het een echt heel goede prijs is. Bij Douglas en ICI heb je ook wel veel klachten op trustpilot, maar daar zijn het meer klachten over de klantenservice en verzending dan over nep-parfums... Die klachten over nep-parfum hier bij easycosmetic zou ik me als bedrijf (en ook als klant dus) wel meer zorgen over maken en veel meer aandacht aan besteden, ook met duidelijke verklaringen richting klant (over dat ze bijvoorbeeld restpartijen of partijen uit Zuid Afrika oid hebben aangekocht) In ieder geval ben ik blij en opgelucht dat de mijne echt zijn en ik ze voor een goede prijs heb gekregen!!
Het begin was even wennen. Eerst een bericht ontvangen dat het product niet in voorraad was en even later de bevestiging dat de bestelling onderweg was. Vandaag is de bestelling keurig afgeleverd door DHL en te oordelen naar de inhoud van het pakket voldoet alles aan de verwachting. 4 mei 2026 besteld , 12 mei 2026 afgeleverd.
Vlot besteld, goed verpakt binnen 3 - 5 werkdagen geleverd. Scherpe prijzen ! Groot assortiment en meer mogelijk dan bij de gebruikelijke Dougls, Ici Paris etc. Grotere- (of kleinere) inhoud mogelijk. Helemaal prima :-) ik bestel er graag!
Het is op zich best goed. Wat nog beter kan? Nog scherpere prijzen en snellere levertijd. Vooral het leveren duurt langer dan tegenwoordig zou moeten kunnen. Als dat niet mogelijk is, dan zou een scherpere prijs dat wat mij betreft kunnen compenseren.

Mooie produkten maar retourafwikkeling is niet echt goed

snelle levering van mooie produkten tegen betaalbare prijzen. Wat beter kan is de retourmeldingen. Ik heb een produkt geretourneerd wat volgens Track en Trace al bijna een week geleden is afgeleverd. Bij navraag waar mijn terugbetaling plaatsvindt, krijg je een mailtje zodra we produkt hebben ontvangen wordt dit gecontroleerd en nemen we contact op. Een nietszeggend mailtje dus ik nl bewijs van aflevering meegestuurd dus is dit een antwoord waar je niets aan hebt. Klantenservice kan dus beter. Zit nu nog steeds te wachten op terugbetaling.
het bestelde wordt altijd correct verpakt en op aangegeven datum bezorgd. het enige waar ik GEEN behoefte aan heb zijn de vouchers via Sovendus, een (mini ) monster van een goed product , of van het bestelde product is beter.

Een geweldige webshop voor alles wat met beauty te maken heeft.

Easy Cosmetic heeft in mijn ogen het grootste aanbod van geur merken en is ook nog een van de goedkoopste. Het bestelde ontvang ik gemiddeld na 3 dagen goed verpakt en altijd het originele. Het aanbod is giganties! Het enige wat ik mis is het verlanglijstje naast het mandje.
A B
Aurélie B.
Wat een fijne ontdekking is EasyCosmetic! Als je houdt van een beetje luxe in je badkamerkastje, maar niet de hoofdprijs wilt betalen, dan is dit echt een webshop naar mijn hart. Hier is mijn ervaring met deze fijne beauty-spot: 🛍️ Een assortiment om in te verdwalen Het eerste wat opvalt is hoe ontzettend veel keuze ze hebben. Of je nu op zoek bent naar die ene specifieke parfum, een luxe gezichtscrème of professionele haarverzorging; de kans is groot dat ze het hebben. Het voelt bijna als een digitale snoepwinkel voor volwassenen! 💰 High-end voor een zacht prijsje Het allerleukste aan EasyCosmetic zijn natuurlijk de prijzen. We kennen allemaal die prachtige, dure merken waar je normaal gesproken even voor moet sparen. Bij deze shop vind je diezelfde topmerken voor een zeer schappelijke prijs. Het is de ideale plek om jezelf eens extra te verwennen of om een chique cadeau te scoren zonder dat je portemonnee direct leeg is. Waarom ik hier graag shop: Grote namen, kleine prijsjes: De kortingen op luxe merken zijn echt indrukwekkend. Overzichtelijk: Ondanks het enorme aanbod kun je makkelijk vinden wat je zoekt. Snelle levering: Je hoeft nooit lang te wachten op je pakketje vol verwennerij. Conclusie: EasyCosmetic is voor mij dé plek geworden voor mijn dagelijkse beauty-fix. Het is betrouwbaar, voordelig en het aanbod is simpelweg top. Een absolute aanrader voor iedereen die van een goede deal houdt! Nu een besparing van ruim €450.- 🤑

Gewoon top

Easy Cosmetics heeft een groot assortiment, levert binnen een paar dagen en de prijzen die zij hanteren zijn echt bijna (veel) lager dan bij andere winkels, zelfs als je de verzendkosten erbij optelt. En ze leveren ook buiten Nederland en Duitsland, ook fijn.
De producten zijn goed geprijst. Fijn dat jullie via DHL laten bezorgen. Ondanks dat jullie veel producten hebben, loop ik er een enkele keer tegen aan dat het artikel niet in jullie assortiment zit. Ik koop al vele jaren de producten van Clinique bij jullie met veel plezier.
Trage verzending, weinig updates tussendoor. De webshop heeft een adres in Nederland maar pakketje komt uit het buitenland. Op mijn product zat een extra sticker met productinformatie geplakt waardoor het niet als een echt product overkomt. Of is dit een magazijnsticker? Geen idee. Op product zelf stond de tekst gewoon al in het Nederlands dus vond het onnodig. Ik zou hier niet weer bestellen.

goed

producten redelijk snel ontvangen. Je kunt je order annuleren en gelukkig kon ik het met een mailtje snel ongedaan maken en heb de producten volgens planning alsnog ontvangen. 4 sterren omdat het mijn eerste order betreft. Maar ervaring is positief. met KLARNA later betalen durf ik wel risico te nemen bij een nieuwe websites voor mij althans.
Snelle verzending en goede klantenservice. Eén van de producten was in de doos opengegaan waardoor veel van de inhoud verloren was gegaan. Is accuraat op gereageerd.
Dit is de beste parfumerie! Altijd de laagste prijzen, de grootste selectie van zowel niche- als luxeparfums. Altijd alleen originele producten. Ik ben echt dol op deze winkel.
Zie mijn emails van afgelopen week. Reactie van klantenservicemedewerker Leo was onder verwachting. In het verleden goede ervaringen gehad met bestelling, maar reactie op mijn email was onder mijn verwachting en toont helaas geen inzicht in een mooie klantbeleving. Dit heeft mijn beoordeling beinvloed, anders zeker een goed beoordeling en 4 sterren. Jammer....
R P
Rikus P.
Bestelling keurig op tijd Alleen jammer dat je nooit een proefje erbij hebt . Je moet zomaar zien als het goed is dan bestellen de mensen dat ook een keer . Verder ben ik tevreden
Netjes bezorgd alleeen de info over levertijd zou wat secuurder kunnen. Als je vermeldt dat het over 3 dagen is dan is dan zo en dannweer je het. Nu ben je in het ongewisse. Prijs is natuurlijk fijn dat het duidelijk lager ligt dan andere leveranciers. Alleen zie je een deel terug in verzendkosten. Voor 170 euro zou je verwachten dat het gratis leverennis.