Klanten zijn overwegend zeer tevreden over de kwaliteit en afwerking van de producten. De klantenservice wordt als behulpzaam, oplossingsgericht en vriendelijk ervaren, met positieve ervaringen bij nazorg. Ook wordt de eenvoudige montage gewaardeerd, evenals de prijs-kwaliteitverhouding die als passend wordt gezien. De bezorging wordt vaak als snel en netjes ervaren en de beschikbaarheid van heldere informatie en communicatie wordt gewaardeerd. Sommige klanten geven aan dat de instructies bij het product soms niet duidelijk genoeg zijn. Daarnaast zijn er enkele klachten over langere levertijd of gebrekkige communicatie bij vertragingen.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsHoutenladders.nl
Mooi product en verzorgd afgeleverd.
Mooi product en snelle levering.
Goede afhandeling
Nadat een eerste ladder binnen de kortste keren kromgetrokken was, is na melding fluks een nieuw exemplaar geleverd. Dat was uitstekend.
Prima fijne ladder, snel geleverd
Er was iets mis gegaan met verzenden het heeft even geduurd maar het is uiteindelijk heel prettig geregeld.
Mijn plank is binnen en ziet er prachtig uit.
Bedankt voor de service.
Boekenplanken niet voor boeken
Tegen beter weten in toch zwevende boekenplanken besteld, helaas voor boeken niet geschikt. Planken alleen geen probleem en zien er strak uit. Echter het gewicht van planken met de boeken oefent een te grote kracht uit op de relatief kleine bevestigingspinnen, waardoor plank door zakt.
Mooie afgewerkte ladder die ik gebruik in huis om op de vide te komen. Perfecte prijs-kwaliteit
De wandplankjes warenSnel geleverd en zo opgehangen
We zijn zeer tevrede met het einresultaat
Zeer aan te raden
Wie weet tot een volgend project
Snelle afhandeling en levering! De dag van levering was duidelijk, het tijdslot wat breed en ik moest wel thuis zijn voor de levering.
Heel goed volgens afspraak.
Top snel geleverd