potonline.nl

2.250 reviews in totaal   722 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen, vaak al de volgende dag bezorgd. De klantenservice wordt als vriendelijk, oplossingsgericht en behulpzaam ervaren, vooral bij problemen of vragen. De meeste klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit en uitstraling van de producten. Ook wordt de stevige en zorgvuldige verpakking gewaardeerd, waardoor schade meestal wordt voorkomen. Problemen zoals beschadigde of verkeerde producten worden doorgaans snel en naar tevredenheid opgelost. De communicatie over levering en status wordt door de meeste klanten als duidelijk en prettig ervaren. Het proces van retourneren of omruilen verloopt meestal soepel en zonder problemen, tot tevredenheid van de klant. Hoewel de meeste klanten tevreden zijn over de kwaliteit van de producten, komt het soms voor dat er lichte beschadigingen aanwezig zijn. Daarnaast zijn er enkele klachten over gebrekkige verpakking.

Reviewspotonline.nl

Zeer tevreden over deze webshop! Mooie producten, snelle levering en scherpe prijzen. Wat er echt uitspringt, is de uitstekende klantenservice. Eén artikel was jammer genoeg beschadigd aangekomen, maar zonder discussie werd er meteen een nieuw exemplaar verstuurd dat al de volgende dag geleverd werd. Snelle, correcte en klantgerichte service zoals het hoort. Absoluut een aanrader!

TOP service

Nog nooit een beoordeling geschreven. Wij hebben 2 bloempotten besteld. Bij levering hebben we neerzet toestemming gegeven. Het bleek dat de potten iets verschillend van tint waren. Hierover gebeld en dezelfde week kwam de koerier met een nieuwe pot langs om te kijken welke bloempotten hetzelfde waren, TOP service!

Bestellen, betalen en de volgende dag geleverd.

Bestellen, betalen en de volgende dag geleverd door DPD. Met verzekering tot € 100 via TrustedShops. Vragen worden snel beantwoord en er wordt in oplossingen gedacht. Bijvoorbeeld was er nu 1 item uitverkocht maar bij navraag komt dit in april weer binnen. Ik kon alvast pre-orderen of zelf de site in de gaten houden. N.b. Ik ben een terugkerende klant; ook voorheen een uitstekende ervaringen gehad.
De klantbehandeling is super. Nadat pakket door bezorgdienst niet correct werd afgeleverd is er direct een nieuw pakket verzonden. Toen uiteindelijk duidelijk werd waar het eerste pakket was had ik ineens 2 pakketten. Na overleg met Potonline mocht ik het 2e pakket behouden als tegemoetkoming voor het gedoe wat dit met zich had meegebracht.
Ik had eerst via Bol besteld, maar ik kreeg niet de vaas toegestuurd. 1 week later na heel veel navraag vanuit mijn zijde, bleek dat de vaas ergens onderweg kapot en kwijt was. Ik heb toe gewoon via Potonline besteld en deze kwam de volgende dag al.
De snelheid wanneer Potonline orders verstuurd maar ook de aftercare was prima in orde. Wij ontvingen helaas een beschadigd product. De dag er na contact genomen met Potonline en zij verzonden direct diezelfde dag een nieuw product die vervolgens een dag daarna binnen kwam. Wat voor ons als prima service wordt ervaren. We zouden er dan ook zo weer een een order plaatsen!

Top!

Een dag na bestelling heb ik de pot ontvangen, zoals aangegeven. Was echt heel goed verpakt waardoor geen beschadiging opgelopen is tijdens verzending. Artikel zag eruit hoe was weergegeven op de website. Top!

Goede service!

Super vlot, netjes ingepakt en producten voldoen aan verwachting! Had geen bericht van de leverancier dat het bij de buren was afgeleverd, maar na een mailbericht snél reactie met de juiste informatie; nogmaals mijn dank!
Wel jammer dat het pakket woensdag geleverd zou worden alsook donderdag, maar 2 keer weer meer naar depot genomen (was nochtans elke keer in nabijheid volgens life tracking). 2 x op die tijdstippen thuis gebleven. 3 de dag naar een shop laten komen. Dus eerder klacht over DPD.

Bestelling kwijt maar goed opgelost!

Door een fout bij de verzending werd mijn pakket met bloempot niet bij ons bezorgd. Het is goed opgelost door potonline.nl. Ze stuurden direct een nieuw pakketje met bloempot.

Super klantenservice

Mijn bloempot kwam kapot aan na bezorging ,gelijk een mailtje met foto gestuurd en na even al een mail terug dat er een nieuwe pot opgestuurd zou worden en de volgende dag was de pot nu helemaal al weer bezorgd. Top service.
Potonline is een prima bedrijf, echter de pakketdienst waarvoor ze hebben gekozen (DPD) is waardeloos. Een week op m,n bestelling gewacht na bevestiging en versturen bestelling.
Snelle en goede afhandeling van bestelling. Netjes en goed verpakt om beschadigingen tijdens vervoer zoveel mogelijk te voorkomen. Tip: wanneer iets niet op voorraad is, maar wel aangevuld zal worden, is het handig om dit kenbaar te maken op de website.
Super service. Pot was verkeerd terecht gekomen met de verzending maar ik had hem snel nodig. Er is een nieuwe pot opgestuurd en die was er de dag erna. Super klantenservice

Goede zaak voor prachtige

Makkelijke site, je kan vlot een bestelling doen, mooie kwalitatieve plantenpotten, snel verstuurd in degelijke verpakking. Alles heel correct verlopen en betrouwbaar bedrijf!

Top klantenservice!

Pot was te groot. Zonder problemen kunnen omruilen voor een maatje kleiner. Uitstekend geholpen door klantenservice.

Ook bij deze levering: TOP!!

Had toch nog extra potten nodig van de serie Moonlight meadow van TerSteege by Lammie. Dus besteld, betaald en supersnelle levering. Met verzekering van TrustedShops.
Alles goed verpakt. Enigste minpunt dat dpd rechtstreeks het afgeeft op afgiftepunt omdat je zogenaamd niet thuis bent. Geef klant de gelegenheid om zelf vervoerder te kiezen.

Supersnelle en perfecte levering

De bestelling werd supersnel en perfect geleverd. Geen enkele opmerking verder, behalve om zo door te gaan ;)
Direkt op een vraag gereageerd met goed nieuws. Keurig geïnformeerd over de levering en netjes afgeleverd.