potonline.nl- Logo - Reviews

725 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.127 reviews in totaal

potonline.nl- Logo - Reviews

potonline.nl

725 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.127 reviews in totaal

De reviews voor potonline.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg positief over de snelle levering en vlotte afhandeling van bestellingen. Ook wordt de zorgvuldige en stevige verpakking gewaardeerd, wat schade voorkomt. De klantenservice wordt omschreven als behulpzaam, oplossingsgericht en vriendelijk. Problemen of fouten worden snel en adequaat opgelost. Daarnaast ervaren veel klanten de prijsstelling als voordelig en scherp. De kwaliteit en het uiterlijk van de producten worden doorgaans goed beoordeeld en het retourproces verloopt eenvoudig en klantvriendelijk. Toch melden enkele klanten bereikbaarheidsproblemen bij de klantenservice. Ook wordt soms schade of imperfectie aan producten gemeld.

Reviews voor potonline.nl

Bestellen, betalen en de volgende dag geleverd.

Bestellen, betalen en de volgende dag geleverd door DPD. Met verzekering tot € 100 via TrustedShops. Vragen worden snel beantwoord en er wordt in oplossingen gedacht. Bijvoorbeeld was er nu 1 item uitverkocht maar bij navraag komt dit in april weer binnen. Ik kon alvast pre-orderen of zelf de site in de gaten houden. N.b. Ik ben een terugkerende klant; ook voorheen een uitstekende ervaringen gehad.
De klantbehandeling is super. Nadat pakket door bezorgdienst niet correct werd afgeleverd is er direct een nieuw pakket verzonden. Toen uiteindelijk duidelijk werd waar het eerste pakket was had ik ineens 2 pakketten. Na overleg met Potonline mocht ik het 2e pakket behouden als tegemoetkoming voor het gedoe wat dit met zich had meegebracht.
De snelheid wanneer Potonline orders verstuurd maar ook de aftercare was prima in orde. Wij ontvingen helaas een beschadigd product. De dag er na contact genomen met Potonline en zij verzonden direct diezelfde dag een nieuw product die vervolgens een dag daarna binnen kwam. Wat voor ons als prima service wordt ervaren. We zouden er dan ook zo weer een een order plaatsen!

Super klantenservice

Mijn bloempot kwam kapot aan na bezorging ,gelijk een mailtje met foto gestuurd en na even al een mail terug dat er een nieuwe pot opgestuurd zou worden en de volgende dag was de pot nu helemaal al weer bezorgd. Top service.
Snelle en goede afhandeling van bestelling. Netjes en goed verpakt om beschadigingen tijdens vervoer zoveel mogelijk te voorkomen. Tip: wanneer iets niet op voorraad is, maar wel aangevuld zal worden, is het handig om dit kenbaar te maken op de website.

Goede zaak voor prachtige

Makkelijke site, je kan vlot een bestelling doen, mooie kwalitatieve plantenpotten, snel verstuurd in degelijke verpakking. Alles heel correct verlopen en betrouwbaar bedrijf!

Ook bij deze levering: TOP!!

Had toch nog extra potten nodig van de serie Moonlight meadow van TerSteege by Lammie. Dus besteld, betaald en supersnelle levering. Met verzekering van TrustedShops.
Potten zijn snel geleverd. Ondanks dat ze keuring verpakt waren, was 1 pot beschadigd. Dit gemaild en meteen de volgende dag had ik alweer een nieuwe pot in huis.
2 TS bloempotten besteld. 1 pot is aan de binnenkant helemaal verroest alsof hij gebruikt of buiten heeft gestaan. Zat ook een klein deukje in. Blijkbaar zijn ze niet meer leverbaar. Ik hou ze beiden, maar twijfel of ik nog een keertje bij jullie bestel. Roestvorming aan de binnenkant is op de foto bijna niet zichtbaar aangezien er met zwarte verf overheen is geverfd, dus blijkbaar was de roestvorming wel bekend bij jullie...

Tevreden terugkerende klant.

Terugkerende klant die prijs stelt op service, oplossingsgerichthrid, klantvriendelijkheid en dchetpe prijzen. Alles vind je bij Potonline. De TrustedShops- verzekering is een mooie bonus.
Goede prijs en snel geleverd. Het transportbedrijf belde een dag voor levering met een tijdslot van een half uur waarin geleverd werd. Ze waren ook op dat tijdstip aanwezig. Top geregeld
Prachtige bloempot en snelle verzending in een stevige doos. We hadden al dezelfde, maar wilden er een 2e bij. We zijn er heel blij mee.
Helaas was de bloempot beschadigd aangekomen. Contact opgenomen en de pot werd meteen opgehaald en omgeruild. Zeer goed contact

Top Pot!

Voor de derde keer bij Potonline.nl besteld. Weer heel tevreden. Zending is goed verpakt en binnen 1 dag verzonden. Keurig geleverd.

Mooie potten

Vlugge levering,mooie potten en zeer goede sevice had 1pot ontvangen die stuk was onmiddelijk een nieuwe gekregen

Goed bedrijf!

Voor de 2e keer mooie potten besteld erg blij mee! Snelle verzending en alles op voorraad. Klantenservice goed bereikbaar en vriendelijk.
Hele vlotte service en kwaliteitsvolle producten. Snelle levering. Bij problemen wordt er voor een oplossing gezorgd: heel tevreden 🤩
Niets better doen jullie zijn heel goed met afspraken . Bedank voor de snelle Bezorging . Mvg t taal
Mooi product, en een door mijn gemaakte fout voor levering werdt na een telefoontje meteen opgelost …top
De service na gedeeltelijke levering. Na telefonisch contact, belofte om terug gebeld te worden. Dit ook gebeurd en levering alsnog volledig 👍 Een min puntje is de lijm die gebruikt wordt om het buiten etiket aan te brengen, deze neemt soms de zwarte lak mee.