potonline.nl

2.250 reviews in totaal   722 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen, vaak al de volgende dag bezorgd. De klantenservice wordt als vriendelijk, oplossingsgericht en behulpzaam ervaren, vooral bij problemen of vragen. De meeste klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit en uitstraling van de producten. Ook wordt de stevige en zorgvuldige verpakking gewaardeerd, waardoor schade meestal wordt voorkomen. Problemen zoals beschadigde of verkeerde producten worden doorgaans snel en naar tevredenheid opgelost. De communicatie over levering en status wordt door de meeste klanten als duidelijk en prettig ervaren. Het proces van retourneren of omruilen verloopt meestal soepel en zonder problemen, tot tevredenheid van de klant. Hoewel de meeste klanten tevreden zijn over de kwaliteit van de producten, komt het soms voor dat er lichte beschadigingen aanwezig zijn. Daarnaast zijn er enkele klachten over gebrekkige verpakking.

Reviewspotonline.nl

Potten zijn snel geleverd. Ondanks dat ze keuring verpakt waren, was 1 pot beschadigd. Dit gemaild en meteen de volgende dag had ik alweer een nieuwe pot in huis.

Onlangs een paar Lammie potjes besteld. Deze kwamen goed verpakt en tijdig binnen. Ik zal zeker nog een keer bij Potonline bezorgen.
Zoals vorige keer toen ik grote tuinpotten bestelde werd alles perfect geleverd! Super service bedankt!

Zeer tevreden.

Correcte en snelle levering, supergoed verpakt, en erg mooi product.Ben er heel blij mee.

Tevreden terugkerende klant.

Terugkerende klant die prijs stelt op service, oplossingsgerichthrid, klantvriendelijkheid en dchetpe prijzen. Alles vind je bij Potonline. De TrustedShops- verzekering is een mooie bonus.
2 TS bloempotten besteld. 1 pot is aan de binnenkant helemaal verroest alsof hij gebruikt of buiten heeft gestaan. Zat ook een klein deukje in. Blijkbaar zijn ze niet meer leverbaar. Ik hou ze beiden, maar twijfel of ik nog een keertje bij jullie bestel. Roestvorming aan de binnenkant is op de foto bijna niet zichtbaar aangezien er met zwarte verf overheen is geverfd, dus blijkbaar was de roestvorming wel bekend bij jullie...
Ik heb al diverse keren bij jullie besteld. Verzending gaat goed. Ik ben zeer tevreden
G O
Grietje O.

Mooie vaas

Snel bezorgd en prima verpakt. Zending goed te volgen. Heel blij met de mooie vaas
Goede prijs en snel geleverd. Het transportbedrijf belde een dag voor levering met een tijdslot van een half uur waarin geleverd werd. Ze waren ook op dat tijdstip aanwezig. Top geregeld

Uitstekend!

Het product is wat het zou moeten zijn, snelle bezorging, goed verpakt. Top!
Duidelijke site om te kunnen bestellen en snelle levering. Zeer tevreden.
Prachtige bloempot en snelle verzending in een stevige doos. We hadden al dezelfde, maar wilden er een 2e bij. We zijn er heel blij mee.
Bij vergissing met zending werd onmiddellijk een andere pot verstuurd.

Top service

Helaas was een pot stuk aangekomen echter TOP SERVICE er werd zonder probleem en nieuwe pot gezonden
Wederom leuke plantenpotten gekocht. De levering is snel en de producten zijn goed verpakt.
Helaas was de bloempot beschadigd aangekomen. Contact opgenomen en de pot werd meteen opgehaald en omgeruild. Zeer goed contact

Top Pot!

Voor de derde keer bij Potonline.nl besteld. Weer heel tevreden. Zending is goed verpakt en binnen 1 dag verzonden. Keurig geleverd.

Mooie potten

Vlugge levering,mooie potten en zeer goede sevice had 1pot ontvangen die stuk was onmiddelijk een nieuwe gekregen
Snelle verzending en keurig verpakt. Artikel precies zoals ik verwachtte.
Had verkeerde maat besteld. Omruiling zeer soepel verlopen.