De reviews voor potonline.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg positief over de snelle levering en vlotte afhandeling van bestellingen. Ook wordt de zorgvuldige en stevige verpakking gewaardeerd, wat schade voorkomt. De klantenservice wordt omschreven als behulpzaam, oplossingsgericht en vriendelijk. Problemen of fouten worden snel en adequaat opgelost. Daarnaast ervaren veel klanten de prijsstelling als voordelig en scherp. De kwaliteit en het uiterlijk van de producten worden doorgaans goed beoordeeld en het retourproces verloopt eenvoudig en klantvriendelijk. Toch melden enkele klanten bereikbaarheidsproblemen bij de klantenservice. Ook wordt soms schade of imperfectie aan producten gemeld.
Reviews voor potonline.nl
Bijzonder mooie plantenpot, lichtgewicht met artistiek design.
Om meer van re kopen.
Love the pattern on these pots I bought back to West Australia from Den Haag. They are light to pick up (and put in your luggage) and they look outstanding on the balcony. I also love the wind gong.
Ik was al enige tijd op zoek naar deze pot maar kon hem nergens anders meer vinden.
Top!
Keurig en snel geleverd en werd netjes op de hoogte gebracht wanneer de levering zou zijn.
Goede prijzen, snelle levering. Fijn ook dat je een belletje krijgt met de informatie wanneer ze komen afleveren.
Planten trolleys
Duidelijke website, snelle levering. Ik ben blij met mijn planten trolleys.
Betreft :
Bestelling #100086772] (maart 4, 2026)
Kris Aerts Consulting bv
Kris Aerts
Kloosterstraat 15 bus 201
2200 Herentals
België
+32497501922
krikke_aerts@telenet.be
Het is voor mij onmogelijk om een faktuur af te drukken.
Kan je me een duplicaat er mail bezorgen aub.
Dan bij voorbaat.
Mvg
Kris Aerts
Super pot en klantvriendelijkTelefoniste
Snelle verzending , had gevraagd aan de telefoniste of er een andere optie was dan dpd , en werd meteen veranderd naar Postnl en de volgende dag was de pot er
Product prima.
Leveringsduur prima.
Verbeterpunt : Slecht verpak. Gieter los in gescheurde doos.
Gieter was niet beschadigd dus wel blij mee :)
Goede informatievoorziening tijdens leveringsproces. Deugdelijk verpakt. Product conform verwachting.
Barst in pot
In 1 van de potten die ik had besteld zat een barstje. Een andere pot vond ik de kleur niet mooi van. De klantenservice was moeilijk bereikbaar, gezien de vakantietijd niet vreemd. Uiteindelijk wat later op de middag kreeg ik iemand aan de telefoon die niet van de klantenservice was en zich hiervoor verontschuldigde. Nadat ik had uitgelegd dat ik de pot met barst wilde retourneren, samen met de pot die ik niet mooi vond en daarvoor in de plaats een andere pot wilde bestellen, werd mij gevraagd de retouren klaar te zetten dan kon dat mee terug met de koerier die de nieuwe pot kwam afleveren. Deze weigerde de retour zending mee te nemen helaas, dus ik zal een depot moeten vinden waar ik de doos naar toe kan brengen. In de doos met de nieuwe pot zat er extra een gieter bij! Dat noem ik nou service!
Vaas ziet er mooi uit en voldoet helemaal aan de verwachtingen. Jammer genoeg onderaan een deukje, maar je ziet er bijna niets van als hij staat. Kan natuurlijk ook nog door vervoer gekomen zijn
Had verkeerd besteld maar geen probleem om te retourneren
Was opzoek naar een zelfde buitenpot die we al hebben. Gelukkig hier kunnen vinden. Snelle levering
Ruime keus.zeer snelle levering. Klantenservice
Ruime keus…zeer snelle levering… en een goede klantenservice die snel reageert en goed handelt
Hele fijne ervaring, ons product kwam kapot aan contact gehad en netjes een nieuwe gekregen.
goede service , mooie potten
was iets fout gegaan bij het inpakken, de 2 betreffende potten werden opgehaald en meteen werden de nieuwe omgewisseld; ook tevreden met de potten
Heel goed verpakt
Artikel was precies zoals omschreven. Heel fijn dat het ontzettend goed en zorgvuldig ingepakt was en de potten apart zodat ze niet beschadigen. Heel erg fijn!
Prachtige Capi Europe Smooth potten werden snel geleverd. Keurig verpakt.
Ze staan erg mooi in de tuin.
Snelle bezorging.
Wel los in de doos.
Kan mij voorstellen dat dit kwetsbaar is voor bepaslde producten.