Confetti Campus Nederland / België- Logo - Beoordelingen

Confetti Campus Nederland / België
Beoordelingen:

170 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.023 beoordelingen in totaal  

4,76
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 jul 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Confetti Campus Nederland / België voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super snel binnen, er was 1 onderdeel niet geleverd hier heb ik voor gebeld buiten kantoortijd en er werd gewoon opgenomen. De vraag was of ik een mail wilde sturen zodat ze het konden regelen. Dit gedaan. En paar dagen later had ik het in de brievenbus liggen. Met een extraatje. Ik zeg top geregeld en jullie zien mij snel weer terug.

de meest kritische beoordeling

13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Producten zelf heel tevreden over, maar de bezorging van de bestelling minder. Kon alleen in een pakketkluis afgeleverd worden en dan wordt de bezorging steeds uitgesteld. Dus je hebt het zeker niet de volgende dag in huis.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Confetti Campus Nederland / België

Filter
 Sorteren  
Relevantie
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging, goede producten,
Beoordeling melden
AP
Anonymous P.
Amsterdam, the Netherlands
7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Always good & fast service
Beoordeling melden
22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering
Beoordeling melden
14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle correcte service!
Beoordeling melden
18 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb mijn product tot op heden nog niet ontvangen en krijg geen antwoord op mijn mail
Beoordeling melden
16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Superhandige kaartjes. Het is trouwens niet de eerste keer dat ik bestel en zeker ook niet de laatste. Vooral voor het aanleren van woordenschat zijn ze een must. Mijn zoon wou er eerst niet van weten, maar gebruikt ze nu vol overgave.
Beoordeling melden
5 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering in drukke kersttijd

Soepele bestelprocedure, ik werd goed op de hoogte gehouden en de levering kwam ondanks de drukte bij de bezorgdiensten binnen de beloofde tijd.
Beoordeling melden
3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super leuke webshop. Verzending erg snel en netjes en compact ingepakt. Niet een mega doos voor maar een paar dingetjes.
Beoordeling melden
27 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles gaat zoals het moet. Bestellen is eenvoudig, alles wordt netjes aan je bevestigd en levering is zoals afgesproken.
Beoordeling melden
JS
23 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn pakket was bezorgd maar niet waar toen is het gratis opgestuurd en wel ontvangen hele goede service
Beoordeling melden
27 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, handige studiehulpmiddelen en ze zien er bovendien erg leuk uit.
Beoordeling melden
Antwoord van Confetti Campus Nederland / België
2 jan 2024
Dank je wel weer voor de bestelling en de mooie review!
22 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Inhoud voldeed aan hetgeen besteld is.
Beoordeling melden
25 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Netjes verpakt. Niks op aan te merken
Beoordeling melden
25 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima bedrijf, prima geleverd.
Beoordeling melden