Boxmarket

25 reviews in totaal   22 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

ReviewsBoxmarket

Goede kwaliteit dozen tegen scherpe prijs

Al 2x besteld, en ben super tevreden! Snelle levering, goed verpakt komt het aan. De verpakkingsdozen in verschillende maten besteld, en zijn echt van goede kwaliteit. De prijs is ook echt heel scherp. Voor iemand zoals ik met een kleine handel bieden zij de perfecte oplossing - scherpe prijs en je hoeft niet gelijk een super grote hoeveelheid te kopen. Echte aanrader!
Duidelijke site, snelle levering, alleen jammer dat er geen uitleg bij zit over de doos in elkaar te zetten. De Video is niet echt duidelihk

incomplete levering terwijl de aannemer komt....

Ik heb 3 orders geplaatst op 1 dag. 4 dagen later ontvang ik de 1e order compleet (11 platen) en bij de 2e order (12 platen) ontbreekt 1 plaat. De 3e order is nog helemaal niet geleverd. Ik heb 2 dagen geleden een extra order geplaatst voor extra platen en die heb ik zaterdagochtend nodig omdat daar 1 plaat bij zit die nog miste van de 2e order. Als die 2e order aanstaande zaterdagochtend niet binnen is, staat de aannemer hier voor niets. Allemaal niet handig.

Antwoord van Boxmarket

Goedemorgen, onze excuses voor het ontbrekende schuim.
Snelle levering, alles als verwacht.

Dank u
keurig verpakt, snelle levering

Dank je wel
Prima prijs voor de PE-foam platen.

Hartelijk dank
goede kwaliteit / prijsverhouding, goed dozen met juiste afmetingen. Bezorging was ook relatief snel.

Well done!

Hesitated because of an other review on trustpilot. Ordered anyway because I needed it. Ordered on monday, delivered following friday 👍
ik ontvang de goederen niet...

Antwoord van Boxmarket

Goedemorgen, Zoals eerder vermeld, hebben wij uw bestelling opnieuw verzonden nadat de vervoerder de eerste zending was kwijtgeraakt. Hartelijk dank voor uw feedback en onze oprechte excuses voor het ontstane ongemak. Wij begrijpen dat dit een vervelende situatie is. Het vinden van een betrouwbare koerier voor alle bestemmingen blijft soms een uitdaging, maar wij doen er alles aan om steeds de meest geschikte vervoerder te selecteren en onze service te verbeteren. Wij hopen dat de huidige zending zonder problemen bij u aankomt. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.
Alles oke
Volgens afspraak geleverd, goed verpakt en zeker voor herhaling!!