Podobrace.nlReviews

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 mei 2022
Laatst gewijzigd op: 1 jun. 2023
Podobrace.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Podobrace.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 20 mei 2022

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor Podobrace.nl

1.042 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.796 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

8 aug. 2022

De maat was niet goed, maar dat is mijn eigen schuld, alleen bekken gemeten, en dat is smal, maar mijn buik niet! Levering van DHL een ramp: ik was een boek aan het lezen naast de deur, met raam open. De DHL-man heeft niet gebeld, maar kaartje in brievenbus gestopt en niet aangebeld. Daarna email, pakje ophalen Kerkstraat...winkel gesloten ivm vakantie! Daarna email met ander, ver adres, geen pakje! 2 dagen later wel, de winkel werd er gek van....mensen, die pakjes kwamen halen, die nog niet bezorgd waren. Vrijdagmiddag voor mij opgehaald door zoon, want was te verweg: loop met rollator en SI gewricht verschoven, waardoor 1 been 4 cm langer is, dus loop moeizaam met veel pijn en heb mijn hoop gericht op de Bekkenbrace!!

de meest kritische beoordeling

20 aug. 2022
het in elkaar bouwen ging niet smooth, De inbussleutel die er bij was geleverd kon niet het moment opwekken dat nodig is om de bouten in de stoel te draaien, heb een makita schroefboormachine gebruikt met een corecte torx bit en ingespoten met WD40 , moest er in getapt worden en toen dat was gedaan pastte het wel maar die inbussleutel is een joke die er bij word geleverd, daar sloop je de bout en de sleutel mee. Het is me gelukt omdat ik technisch ben , maar denk dat anderen die dat niet weten afhaken, ik had hem ook bijna terug in de doos gedaan en terug gestuurd , toen die eenmaal in elkaar was gebouwd is het wel een lekkere stoel , maar goed, de onderelen waren netjes verpakt in een blister daar was ik wel content mee, stonden netjes de onderdelen bij e.d., maar de gaten waar de bouten in moeten die moeten ze beter tappen.

Beoordelingen voor Podobrace.nl

Ondanks dat er wat fout liep bij de levering, ben ik netjes geholpen. Na mijn email had ik mijn bestelling de volgende dag in huis. De brace zit comfortabel en geeft voldoende steun.

Fijne brache. Helpt goed om pijnklachten te verminderen omdat de hand rust en stevigheid krijgt.
Antwoord van Podobrace.nl
Goedemiddag, fijn om te horen dat u tevreden bent met de brace!

Mijn bestelling is snel geleverd..en de bestellingen voldoen aan de specificaties op de site
Antwoord van Podobrace.nl
Goedemiddag, bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd!
Gewoon eerlijk, ruilen geen probleem,goede kwaliteit
Antwoord van Podobrace.nl
Goedemiddag, fijn om te horen dat u tevreden bent!
Goede en duidelijke site en snelle bezorging!
Duidelijke webside,snel leveren en
Antwoord van Podobrace.nl
Goedemiddag, fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Snelle levering, prima product
Prima netjes op tijd bezorg
Snelle levering.
Antwoord van Podobrace.nl
Goedemiddag, fijn om te horen dat u uw bestelling snel in handen had. Bedankt voor uw review
13 mei 2023
12 apr. 2023
houden zo.
14 apr. 2023
Goedemorgen, bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent!
5 mrt. 2023
6 mrt. 2023
Goedemiddag, bedankt voor uw review. We hopen dat u tevreden bent met uw aankoop!
14 mrt. 2023

de brace is wat groot, ondanks goed opgemeten. geeft nauwelijks steun en merk niets van keramische schijfjes
14 mrt. 2023
Goedemorgen, wat spijtig dat de brace niet de steun geeft die u ervan had verwacht. Uiteraard is het mogelijk om de brace te retourneren. Een retourlabel kunt u aanvragen op onze website: https://www.retourneren.nl/podobrace U kunt dan de brace gratis retourneren. Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen zullen wij uw aankoopbedrag terugstorten op uw rekening. Wij zien uw retourzending graag tegemoet!
16 feb. 2023

goede chat voor je iets aankoopt. Van zeer groot belang dat je weet dat dit goed si voor uw letsel
17 feb. 2023
Goedemiddag, bedankt voor uw review. Wij zijn blij dat wij u van dienst konden zijn.
17 feb. 2023

Het is een heel fijne rolstoel, erg wendbaar en ook gemakkelijk zelf voort te duwen