Klanten zijn over het algemeen tevreden over de kwaliteit van het product en waarderen de snelle levering. Daarnaast wordt het gewaardeerd wanneer er een passende oplossing wordt geboden bij klachten. Ook prijzen sommige klanten de snelle en duidelijke communicatie. Aan de andere kant zijn er klachten over beschadigingen, afwijkingen en de dikte van het materiaal, waarbij sommige klanten het materiaal te dun vinden. Verder is er verwarring en teleurstelling over het verschil tussen glas en plexiglas. Enkele klanten ervaren problemen met de levering of melden slechte of geen communicatie, evenals het ontbreken van een oplossing bij klachten.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsfotoopglas.nl
Foto is allemaal super maar ik krijg nooit een bevestiging!!
Foto is allemaal super maar ik krijg nooit een bevestiging van mijn order en dat is erg vervelend:
1. omdat ik dan niet weet of het besteld is en
2. daardoor krijg ik ook geen factuur.
Is het als nog mogelijk om van mijn laatste bestelling een factuur te kunnen ontvangen?
Bedankt voor je review.
Wat jammer om te zien dat je niet helemaal tevreden bent met je ervaring. We nemen dit soort feedback zeer serieus en hebben je bericht inmiddels doorgestuurd naar ons klanttevredenheidsteam. Zij nemen zo snel mogelijk contact met je op via e-mail om samen te kijken hoe we jouw ervaring kunnen verbeteren.
Snel, en goede kwaliteit
Antwoord van fotoopglas.nl
Wat leuk om te lezen, dank u wel! 😊 We zijn blij dat u tevreden bent over zowel de snelheid als de kwaliteit. ^Nienke
Afdruk is heel mooi.
Vind alleen het plasticglas te dun vooral bij een groot voormaat.
Was heel snel afgeleverd en mooi afbeelding
Antwoord van fotoopglas.nl
Wat geweldig om te zien dat je zo tevreden bent, bedankt voor de 5 sterren! We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. Tot de volgende keer!
snelle levering
Antwoord van fotoopglas.nl
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de levering snel was. Graag tot een volgende keer!
Antwoord van fotoopglas.nl
Bedankt voor uw 5-sterrenbeoordeling! 🌟 Wat fijn om te weten dat u tevreden bent — dat waarderen we enorm. ^Nienke
Snelle levering mooie kwaliteit
Antwoord van fotoopglas.nl
Super bedankt voor deze mooie 5-sterren review! Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent. We hopen dat je nog lang plezier hebt van je aankoop.
Antwoord van fotoopglas.nl
Bedankt voor je vertrouwen en de maximale beoordeling! We zijn blij dat alles naar wens is verlopen. Tot een volgende keer!
Dik in orde
Antwoord van fotoopglas.nl
Bedankt voor je geweldige beoordeling. We stellen het enorm op prijs en staan altijd klaar als je ons weer nodig hebt!
Geweldig
Antwoord van fotoopglas.nl
Dank je wel voor je positieve feedback! Een 5-sterren beoordeling maakt ons dag, we waarderen het enorm!
Mooie kwaliteit en makkelijk te bevestigen op de muur
Mooi geworden
Antwoord van fotoopglas.nl
Wat fijn om te lezen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad! Dank voor je review en de 5 sterren. Daar doen we het voor!
Netjes en snelle levering
Heel mooi en snel geleverd.
Communicatie en delivery goed - product heel matig
Communicatie en delivery goed. Alleen de gaten in de acryl zijn lomp en lelijk. Ik had misschien beter zelf op moeten letten, maar dat was me niet duidelijk geworden
Bedankt voor je review.
Super mooie spullen
Mooi en snel en goede communicatie
Levering was snel en de kwaliteit is top
SUPER
VEEL POSITIEVE REACTIES