carhartt.com

2.173 reviews in totaal   890 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten prijzen de hoge kwaliteit van de producten, waarbij duurzaamheid, stevigheid en afwerking positief worden genoemd. Ook wordt de snelle levering en vlotte bezorging als belangrijk pluspunt ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als eerlijk ervaren en de prijzen worden als prettig genoemd. Daarnaast zijn klanten doorgaans tevreden over het retourproces, dat als eenvoudig en snel wordt omschreven. De maatvoering leidt soms tot verwarring of problemen bij sommige klanten. Verder wordt de website wisselend beoordeeld: sommige klanten ervaren deze als duidelijk en makkelijk in gebruik, terwijl anderen technische problemen of gebruikersonvriendelijkheid ondervinden. Incidenteel komt er een negatieve ervaring met het retourproces voor.

Reviewscarhartt.com

Prima 👍🏻 materiaal, snelle levering

Antwoord van carhartt.com

Hallo, Heel erg bedankt voor je fijne reactie. Bij Carhartt doen we altijd ons best om materialen van topkwaliteit te leveren én zorgen we ervoor dat jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou is. Het is geweldig om te horen dat het materiaal je bevalt en dat de levering naar wens was. Jouw tevredenheid is voor ons erg belangrijk en motiveert ons om steeds weer het beste te bieden. Veel plezier met je aankoop en tot de volgende keer!
Goede prijs kwaliteit !!!

Antwoord van carhartt.com

Beste klant, Hartelijk dank voor uw review. Wij stellen uw feedback zeer op prijs en zijn blij te horen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Carhartt
Online was prima. In de winkel geen voorraad grotere maten. Erg jammer. Winkel is op de Meent in Rotterdam

Antwoord van carhartt.com

Hallo, Bedankt voor je bericht en het kiezen van Carhartt. Het spijt ons te horen dat de grotere maten momenteel niet op voorraad waren in onze winkel op de Meent in Rotterdam. We doen ons best om een breed assortiment beschikbaar te houden, zowel online als in de winkels, zodat iedereen iets vindt wat bij hem of haar past. We waarderen je feedback enorm en nemen dit mee om onze voorraad beter af te stemmen op de wensen van onze klanten. Met vriendelijke groet, Carhartt Team
Snel geleverd en gemak om te retourneren

Antwoord van carhartt.com

Voorraadinfo niet accuraat deel van de order geannuleerd en volgens de site nog steeds bestelbaar
Goeie website, snelle levering

Antwoord van carhartt.com

Ben zeer tevreden over de kwaliteit en pasvorm.

Antwoord van carhartt.com

Goeie kwaliteit en snelle verzending!

J E
Jan E.

Mooie bodywarmer voor een goede prijs

Mooi product voor een goede prijs. Snel besteld en geleverd. Eenvoudig en efficiënt retour proces met eveneens snelle afhandeling.

Antwoord van carhartt.com

Beste klant, Enorm bedankt voor je goede beoordeling! Het betekent veel voor ons dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad met Carhartt. Tot de volgende keer en geniet van je Carhartt gear! Groetjes, Team Carhartt
Snelle levering , kwaliteit goed !

Goede kleding voor een goede prijs. Snelle levering. TOP

Antwoord van carhartt.com

goede kwaliteit en snel geleverd. alleen jammer dat de maatvoering voor mij wat onduidelijk is en onnodig heen en weer sturen nodig is

Helemaal goed

Prima website, producten en levertijd.

Snelle levering, goede kwaliteit

Antwoord van carhartt.com

Perfecte kwaliteit welke lang mee gaat. Site is makkelijk en toegankelijk

Antwoord van carhartt.com

Beste klant, Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden. Het doet ons goed te horen dat u tevreden bent. Veel plezier met uw Carhartt producten. Met vriendelijke groet,
Prachtige shirts volgens afspraak geleverd.

Antwoord van carhartt.com

Hallo, Super bedankt voor jouw positieve reactie! Bij Carhartt vinden we het geweldig om je precies te leveren wat je verwacht, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met de prachtige shirts en de gemaakte afspraken. We streven er altijd naar om kwaliteit en betrouwbaarheid te combineren, zodat jij met plezier onze producten draagt. Jouw tevredenheid is voor ons de grootste motivatie. Tot de volgende keer! Team Carhartt
Snelle levering en goede kwaliteit!

Antwoord van carhartt.com

Hallo, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle levering en de goede kwaliteit van je aankoop bij Carhartt. Wij vinden het erg belangrijk dat je niet alleen snel je producten ontvangt, maar ook dat deze voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die je van ons gewend bent. Jouw positieve ervaring bevestigt dat we op de goede weg zitten! Bedankt voor je vertrouwen in Carhartt! Groet, Team Carhartt
Mooie artikelen en snel , netjes verzonden! Top

Antwoord van carhartt.com

Zeer deugdelijke kwaliteit. Nette prijzen.