Klanten zijn bijzonder tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De service wordt veelal als uitstekend en oplossingsgericht ervaren, met snelle reacties en klantgerichte oplossingen. Veel klanten waarderen de scherpe, concurrerende of nette prijzen van de producten. Daarnaast zijn de meeste klanten tevreden over de productkwaliteit. Ook wordt de website als overzichtelijk, gemakkelijk in gebruik en duidelijk qua bestelproces gezien. Het contact met de klantenservice wordt als snel, vriendelijk en oplossingsgericht ervaren. Er zijn af en toe kritische opmerkingen over specifieke artikelen wat betreft de productkwaliteit.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsdehorecabazaar.nl
Perfecte dienstverlening!
Per ongeluk verkeerde opblaasbadje besteld/geleverd, maar was dringend nodig voor een surprise. De klantenafdeling heeft nog dezelfde dag het juiste opgestuurd en geld geretourneerd, nog voor ik het foute artikel teruggestuurd had.
Nog nooit een dergelijke service meegemaakt!!!!
Antwoord van dehorecabazaar.nl
Hi, Geweldig om te zien, dankjewel voor de 5 sterren!
Snelle en nette levering. Glazen zijn niet van glas te onderscheiden. Bierglazen vond ik een beetje aan de dunne kant aanvoelen maar de rest was top. Alleen jammer dat alle glazen apart verpakt zaten in een plastic zakje. Misschien was een kartonnen tussenschotje beter geweest. We hadden een vuilniszak plastic voor niks.
Antwoord van dehorecabazaar.nl
Hi Bonny, Super bedankt voor je positieve review en je feedback!
Goede producten, klantenservice prima
Nou bij mijn nieuwe bestelling had ik aangegeven dat bij de vorige bestelling twee Fjesta streamer kanon - 80cm - Multicolor het niet deden. Jammer natuurlijk. Wel voor betaald, maar hé, kan gebeuren. Nu dacht ik, ik meld het bij de nieuwe bestelling en daar wordt dan wel op gereageerd, maar heb niks gehoord verder. Verder prima producten, goed verpakt, snel bezorgd. Allemaal niks mis mee. Na deze beoordeling heeft klantenservice contact opgenomen en naar behoren afgehandeld. Dikke prima.
Antwoord van dehorecabazaar.nl
Hi Arja, Dankjewel! We stellen deze beoordeling enorm op prijs.
Snelle top levering
2 bestellingen volgens afspraak snel ontvangen.
Een proefglas met kosten, na grotere bestelling netjes als korting ontvangen..kwaliteit van kunststof bier en wijnglazen top. Helder en sterk👍🥰
Antwoord van dehorecabazaar.nl
Hi, Heel erg bedankt voor je 5 sterren beoordeling!
TOP !
Fijn bedrijf en toegankelijk voor je vragen!
Bedankt voor de producten we zijn er blij mee met als extra de sponsor producten voor Lunet
Antwoord van dehorecabazaar.nl
Hi, Super leuk, bedankt voor de 5 sterren!
Last minute kwamen wij nog met een order die bedrukt moest worden. Door het snelle schakelen tussen ons beide hebben we de bestelling op tijd ontvangen. Super service.
Antwoord van dehorecabazaar.nl
Hi, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn dat je bestelling op tijd is aangekomen.
Goeie service medewerkers, jammer koerierdienst!
Ondanks de moeilijkheden met de koerierdienst werden wij goed bijgestaan door jullie medewerkers.
Jammer van het koerierbedrijf, ik zou wel even nakijken om met een andere in zee te gaan.
Ondertussen is onze bestelling goed aangekomen!
Antwoord van dehorecabazaar.nl
Hi, bedankt voor je review. We nemen je feedback zeker mee voor in de toekomst!
je krijgt wat je besteld en supersnel geleverd. een aanvullende vraag werd nog op dezelfde dag beantwoord.
Antwoord van dehorecabazaar.nl
Hi, Geweldig om te lezen, bedankt voor de 5 sterren!
Ik heb geen minpunten. Ga vooral zo door. Snelle verzending. Fijn contact omtrent retour. Alle opties staan bij jullie open. Ik zou jullie zeker aanraden.
Antwoord van dehorecabazaar.nl
Hi Kim, Bedankt voor je mooie woorden en vertrouwen!
Vlotte levering
Spullen zijn makkelijk te bestellen en de levering ging ook vlot. Wijnglazen en bekers zien er goed uit, mooie oranje kleur.
Antwoord van dehorecabazaar.nl
Hi, Wat een mooie beoordeling, dankjewel!
Goede telefonische service
Ik had een vraag over mijn bestelling en werd erg goed geholpen door de dame aan de telefoon
Antwoord van dehorecabazaar.nl
Hi, Geweldig om te zien, dankjewel voor de 5 sterren!
erg jammer dat we een account moesten aanmaken en meteen betalen terwijl we nog maar net open zijn en nog zoekende
Antwoord van dehorecabazaar.nl
Hi, bedankt voor je review en feedback.
Dat na het doorgeven van mijn bestelling ik al binnen 15 min bericht ontving dat ik het door mij bestelde kon afhalen.
Antwoord van dehorecabazaar.nl
Hi, Heel fijn om te lezen, bedankt!
Prima
De artikelen zijn leuk geprijsd, zien er goed uit en voldoen aan de verwachting.
Antwoord van dehorecabazaar.nl
Hi, Heel erg bedankt voor je 5 sterren beoordeling!
ik kwam zomaar langs , kon ter plekke bestellen en werd prima geholpen
Antwoord van dehorecabazaar.nl
Hi, Super bedankt voor je mooie woorden!
Voor Verlichting.nl moet alles goed en snel.
Persoonlijk contact, verwachting aan de voorkant gemanaged en uiteindelijk gerealiseerd. op dit bedrijf kan je op bouwen.
Klasse.
Groeten
www.verlichting.nl
Hi, Wat een fijne feedback, bedankt! 🙌
Vlaggetjes besteld voor het WK. keurig optijd geleverd. Perfect.
Hi, Heel erg bedankt voor de 5 sterren! ⭐
het product dat ik heb gekocht is echt geweldig! Mijn dreumes wil er niet meer uit!
Antwoord van dehorecabazaar.nl
Hi, Super leuk, bedankt voor de 5 sterren!
De snelle service en de klant vriendelijkheid. Ga vooral zo door
goede kwaliteit en snelle levering
Als extra nog een nette prijs ook !
Antwoord van dehorecabazaar.nl
Hi, Dankjewel voor je mooie review, daar worden we blij van!