haagplanten.net

1.137 reviews in totaal   64 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen de kwaliteit van de geleverde planten doorgaans als goed en zijn positief over de zorgvuldige en veilige verpakking. De klantenservice wordt vaak omschreven als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht. Ook wordt de communicatie over bestellingen, levertijd en advies meestal als duidelijk ervaren. Sommige klanten ervaren echter dat de kwaliteit van de planten soms matig of armetierig is. Daarnaast zijn er teleurstellingen over afwijkingen in soort of maat van de planten, waarbij de geleverde producten kleiner uitvallen dan verwacht. De ervaringen met de snelheid en betrouwbaarheid van de levering en de aankondigingen daarvan zijn wisselend, net als de communicatie die soms als onvoldoende wordt beoordeeld.

Reviewshaagplanten.net

Snel geregeld en op tijd opgehaald.
Keurog verpakt, keurige kwaliteit.
Altijd goede kwaliteit planten en duidelijke instructies en tips. Als het even niet goed gaat met de levering (dood beschadigd door DPD en kwam daardoor niet aan) lossen ze het super op door gewoon een nieuwe te sturen.

Antwoord van haagplanten.net

Bedankt voor uw fijne review! Goed om te horen dat u tevreden bent en dat we het voor u hebben kunnen oplossen. Wij wensen u veel plezier met de Groene beuken haag. Klantenservice Haagplanten.net

Eind mei een bestelling geplaatst en tot op heden niets geleverd

Eind mei een bestelling geplaatst en tot op heden (eind juni) nog niets geleverd gekregen. Telefonisch contact gehad en zou terug gebeld worden. Ik wacht nog steeds op het telefoontje. Mail gestuurd en nog geen reactie gehad.

Antwoord van haagplanten.net

Bedankt voor uw bericht. Ik heb het voor u nagekeken. Op 9 juni heb ik contact gehad met de kweker, die aangaf dat dit verstuurd zou moeten zijn. Maar volgens de tracking van DPD is dat dus niet zo. Dus of het is nooit verzonden of het is kwijtgeraakt. Graag willen wij dit naleveren, echter zijn de blote wortel planten pas weer in de herfst beschikbaar. Mogen wij een nalevering voor de herfst in gang zetten of wilt u de bestelling annuleren? Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Klantenservice Haagplanten.net

Antwoord van haagplanten.net

Geachte klant. Zo als u weet was uw zending bij DPD verloren gegaan en u heeft reeds nieuwe planten ontvangen. Wij wensen u veel sterkte met uw tuin. Met vriendelijke groeten Haagplanten.net
Tevreden over het product
Goed overleg met welke soort boom ik eigenlijk wilde hebben en geleverd op het juiste moment in Duitsland met extra advies. Top

Antwoord van haagplanten.net

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw Fuchsia 'Mrs Popple' Lev. C10 ltr - P27. Haagplanten.net

Antwoord van haagplanten.net

Geachte klant, Wij hebben u kosteloos een nieuwe plant toegestuurd omdat DPD uw oorspronkelijke zending was kwijtgeraakt. Wij hopen dat u tevreden bent met de door u bestelde Hydrangea aspera 'Sargentiana'. Het spijt ons dat de levering vertraging heeft opgelopen. Deze vertraging is echter veroorzaakt door de vervoerder en lag buiten onze invloedssfeer. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe plant. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Tevreden over het product
Mijn planten zijn de meeste niet van uitgeslagen

Antwoord van haagplanten.net

Geachte klant, Het spijt ons te horen dat een deel van de planten bij u niet is aangeslagen. De planten kwamen vers uit de koelcel en bevonden zich tijdens verzending nog in een rustfase. Na het planten hebben haagplanten vaak enkele weken nodig om volledig aan te slaan en opnieuw uit te lopen. Vooral het weer, de bodemomstandigheden en de watergift spelen daarbij een grote rol. Controleer alstublieft eerst of de planten onder de bast nog groen zijn. In veel gevallen lopen de planten met voldoende water en wat tijd weer opnieuw uit. Stuurt u ons gerust enkele foto’s van de betreffende planten, zodat wij de situatie beter kunnen bekijken en samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.
juiste communicatie over mogelijkheid van (niet kunnen) leveren

Antwoord van haagplanten.net

Geachte klant, Het spijt ons dat wij de door u bestelde planten uiteindelijk niet hebben kunnen leveren. Wij begrijpen dat dit teleurstellend voor u is en bieden hiervoor onze excuses aan. Wij vinden het belangrijk om alleen planten te leveren die voldoen aan onze kwaliteitseisen. In dit geval bleek levering helaas niet meer mogelijk. Hoewel wij begrijpen dat dit vervelend is, hopen wij ook op uw begrip voor deze situatie. Met vriendelijke groet, Klantenservice

Antwoord van haagplanten.net

Beste klant, Fijn dat u zo tevreden bent en ons een mooie beoordeling heeft gegeven. Wanneer u nog vragen voor ons heeft, neemt u dan gerust contact met ons op. Team haagplanten.net

zeer tevreden

9 stuks Physocarpus opulifolius, uitstekend verpakt en planten van zijn van zeer goede kwaliteit.

Antwoord van haagplanten.net

Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat de Physocarpus opulifolius uitstekend verpakt waren en dat de kwaliteit helemaal naar wens is. Klantenservice Haagplanten.net
Snelle levering en zorgvuldige verpakking

Antwoord van haagplanten.net

Bedankt dat u een beoordeling heeft achtergelaten. We wensen u veel plezier van uw Cistus florentinus. Vriendelijke groet,

Bedankt voor de 5* tot snel